Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 85

• 67 389
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Без замразяване и размразяване
Забелязах в новият ценоразпис,че ембриотрансфера е 500лв.Не беше ли 900 миналата година или се бъркам?
500 лв беше преди месец

# 631
Девилче,една позната прави хистеро и при него са взели биопсии,но не знам практика ли е -питай по-добре,но е правено..Аз се учудих,защото хистерото е в първите чисти дни да се огледа матката преди да нарастне лигавицата,а биопсиите на 5-ти ден след прием на циклогест или др.Там трябва да има лигавица.Най-добре питай.

# 632
Девилче,една позната прави хистеро и при него са взели биопсии,но не знам практика ли е -питай по-добре,но е правено..Аз се учудих,защото хистерото е в първите чисти дни да се огледа матката преди да нарастне лигавицата,а биопсиите на 5-ти ден след прием на циклогест или др.Там трябва да има лигавица.Най-добре питай.
Ще питам довечера,но все си мисля,че дори и да са в 1 месец едва ли може пък и заедно,точно заради разликата в дните от цикъла,в които се правят хистеро и биопсия за имплантационен прозорец😳

Последна редакция: пн, 06 юни 2022, 14:25 от Devilche

# 633
Момичета, трябва да си поставя фостимон и цетротайд. Казаха ми едновременно да ги слагам, но има ли начин едната да е по-ранос около час? И коя да поставя по-рано? Две наведнъж ми идва много..

# 634
Аз правих хистеро, в комбинация с всички биопсии и имплантационния прозорец при д-р Чапанова, беше няколко дни след О.
Ще питам довечера,но все си мисля,че дори и да са в 1 месец едва ли може пък и заедно,точно заради разликата в дните от цикъла,в които се правят хистеро и биопсия за имплантационен прозорец😳

# 635
Jinchen,мн ти благодаря,че сподели опит. А хистерото диагностично ли беше или оперативно?

# 636
Диагностично, понеже доки имаше съмнение за полип след мисед.
Jinchen,мн ти благодаря,че сподели опит. А хистерото диагностично ли беше или оперативно?

# 637
На мен точно така ми назначи диагностично хистеро, заедно със биопсиите 5 дни след ову и поставяне на прогестерон. И на мен също ми беше странно, че не съм в първи чисти  дни на хистеро, тъй като са ми махали пилип така. Обаче се оказа, че имам миома, която мн странно на ехограф не я бяха видели и имунологичната биопсия отпадна в този случай, а миомата не можахме да махнем и ходих на следващия цикъл за оперативна в първи чисти дни.

# 638
Здравейте момичета, днес ми се обадиха от имунологията с готовите резултати от двете биопсии( имунологична и имплантационен прозорец)...казаха че прозореца ми е на 15 ден което било добре. Въпороса ми е дали този имплантационен прозорец се променя всеки цикъл или винаги ще ми е на 15 ден. Извинете ако въпроса  ми е глупав.

# 639
Здравейте! Знаете ли дали д-р Персенска ще бъде на работа тази събота? Също така някой знае ли дали е готов летния график на инвитро сектора, кога ще излизат в отпуск докторите?

# 640
Здравейте момичета, днес ми се обадиха от имунологията с готовите резултати от двете биопсии( имунологична и имплантационен прозорец)...казаха че прозореца ми е на 15 ден което било добре. Въпороса ми е дали този имплантационен прозорец се променя всеки цикъл или винаги ще ми е на 15 ден. Извинете ако въпроса  ми е глупав.
Колко време след взимането на биопсиите ти се обадиха? Днес е 10ти ден при мен. Знам, че биопсия за имплантационен прозорец се прави само веднъж и той не се променя.
Девилче, аз правих хистеро при Чапанова на първи чист ден от менструацията, когато е максимално тънка лигавицата, за да огледа за полипи. Тогава се оказа, че имам голям, който на ехографа не се виждаше, че е на кофти място, отделно се видя и аденомиозата. Лекувах я 1 месец и реално на 2рия цикъл след хистерото взехме и двете биопсии, но проследихме О и слагах Циклогест 5 дни. Аз те съветвам да направите по възможност хистерото и биопсиите в два последователни месеца, ако се налага да правят някакви корекции в матката, иначе може и в същия месец. Настоявай да е в началото на цикъла, иначе няма да се видят малки полипи или друг проблем.

# 641
Скрит текст:
Колко време след взимането на биопсиите ти се обадиха? Днес е 10ти ден при мен.
Знам, че биопсия за имплантационен прозорец се прави само веднъж и той не се променя.

[/quote]
Това не е точно така.Питала съм док-каза 6 м до година.Аз съм пример 2021 -без промяна.Тази година изместване с ден.

# 642
  • Пловдив
Точно така е има давност биопсията,аз съм правила три за имплатационен прозорец и трите бяха различни.

# 643
Благодаря за информацията ❤️❤️❤️

# 644
А знаете ли със завишени тат и мат дали е ок ЗЕТ 🙄

Общи условия

Активация на акаунт