Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 85

• 67 371
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Е, Тат и Мат се свалят доооста трудно и с продължителен режим. Важното е ТСХ да не е над 3-4. Само той се гледа като показател

# 646
А 25.05 ми правиха биопсии, на 06.06 ми се обадиха.
Здравейте момичета, днес ми се обадиха от имунологията с готовите резултати от двете биопсии( имунологична и имплантационен прозорец)...казаха че прозореца ми е на 15 ден което било добре. Въпороса ми е дали този имплантационен прозорец се променя всеки цикъл или винаги ще ми е на 15 ден. Извинете ако въпроса  ми е глупав.
Колко време след взимането на биопсиите ти се обадиха? Днес е 10ти ден при мен. Знам, че биопсия за имплантационен прозорец се прави само веднъж и той не се променя.
Девилче, аз правих хистеро при Чапанова на първи чист ден от менструацията, когато е максимално тънка лигавицата, за да огледа за полипи. Тогава се оказа, че имам голям, който на ехографа не се виждаше, че е на кофти място, отделно се видя и аденомиозата. Лекувах я 1 месец и реално на 2рия цикъл след хистерото взехме и двете биопсии, но проследихме О и слагах Циклогест 5 дни. Аз те съветвам да направите по възможност хистерото и биопсиите в два последователни месеца, ако се налага да правят някакви корекции в матката, иначе може и в същия месец. Настоявай да е в началото на цикъла, иначе няма да се видят малки полипи или друг проблем.

# 647
  • Пловдив
А знаете ли със завишени тат и мат дали е ок ЗЕТ 🙄
Докторе Начев ми беше казал че Тат и Мат се свалят много много трудно почти невъзможно при мен Тат беше в норма но Мат беше ужасно висок и най вероятно все още си е,не съм го изследвала повече,дори и след операцията ми на щитовидната  жлеза.Беше ми казал че в случая се следи ТСХ при стимулация  е хубаво да е под 2 а при ЗЕТ до 2.5.

# 648
Момичета, когато трябва да се съобщи резултат от кръвен тест по телефона, само казваме числото или трябва да им се изпрати някак и самия тест - екектронно или като се ходи на хартия. Те проверяват ли ги тестовете, в която лаборатория са правени?

# 649
  • Пловдив
Момичета, когато трябва да се съобщи резултат от кръвен тест по телефона, само казваме числото или трябва да им се изпрати някак и самия тест - екектронно или като се ходи на хартия. Те проверяват ли ги тестовете, в която лаборатория са правени?
Обадих се казах им,че е положителен казах и числото а те казаха да не го повтарям след 48 часа и направо ми записаха час за преглед след 10 дни.Никой не ми го е искал да го изпращам или да го показвам на хартия.

# 650
Аз писах на докторката ми май само че е положителен теста, без число и тя каза да се записвам след 10 дена. Аз го повторих след 2 дни да си видя, че расте ок.

# 651
Момичета искам да попитам за една приятелка, която няма регистрация как можем да подадем оплакване от репродуктивен лекар и къде ?
От д-р Стаменов лично знам, че работят с български донори и самата аз съм бременна с такъв, а записана от мен приятелка при друг лекар и предлагат съвсем друго ?

# 652
Здравейте някои знае ли цена за вливане и отделно на лекарството Киовиг?

# 653
Благодаря на всички, които сте включихте на лични.
Разбирам, че сте мното на един лекар.
Момичета хубаво е да си търсите правата

# 654
Здравейте, април ми правиха вливка на киовиг 4гр. Цената беше 450лв за всичко.

# 655
Здравейте, април ми правиха вливка на киовиг 4гр. Цената беше 450лв за всичко.

Благодаря ви!

# 656
Със съмнение за аденомиоза съм, като д-рът ми инжектира в стените на матката депакин (април т.г.).
Devilche, да се сещаш колко плати за това инжектиране на Депакин в матката, че и на мен май ми предстои? Аз мисля да го съчетая с пункция, че да не ме упояват само заради инжекциите. После пи ли и хапчета и ако да, колко време? Док ми каза, че ще пия нещо след инжекциите.

# 657
Боби, дано да ти е последна упойка! :*

# 658
Боби, при мен след инжектирането, депакин пих в продължение на още 2 месеца. След това пак правих хистеро, но аз съм при Чапанова. Цена не мога да кажа, тъй като беше декември миналата година.

# 659
Мерси, момичета. Hug Дай Боже всички да излезем от темата скоро. Flowers Grapes

Общи условия

Активация на акаунт