Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 85

• 67 373
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Голяма печатница на пари е станала тази клиника. И постоянно те натиснат да правиш нещо. И каква е тая офис хистероскопия за 2 мин. за 650 лв и изследвания преди нея като за ин витро по фонда, още около 200 лв. щях да припадна а сега и диск за 140 лв.

# 601
Много се покачиха цените Sad дано това да е последно
Замразяване и размразяване е с ужасна цена Sad

# 602
Замразяване и размразяване е с ужасна цена Sad
Замразяване и размразяване е с ужасна цена :-

Пак ли има поскъпване . Нова тарифа ли има?

# 603
Сега не знам
Дамата за диска която писа, а и във фейса две дами също

# 604
Замразяване до 6 ембриона 500 лв. Съхранение за 1 месец 200 лв.
6 месеца 300 лв.
1 година 450 лв.
Това разбрах аз и то при свършен факт. Никой не ме уведоми, че вече се плаща и за замразяване и за размразяване и отделно за съхранение.

# 605
Май винаги отделно са се плащали..само сега са по-високи цените.Съхранението по спомен май 150 беше,но да не подведа.. Така или иначе нови са  ..

# 606
Замразяване, размразяване и съхранение си бяха отделни цени. Първите две не помня сумите. Съхранението за 6 месеца беше 150лв

# 607
За една година беше 300. По-голямо е увеличението на късите срокове.
Ако замразите още ембриони не плащате отделно съхранение.

# 608
Честит 1ви юни, пораснали дечица Simple Smile Пожелавам на всички ни догодина да го празнуваме с пълни ръце този хубав празник!
Имаме замразени 5 бластоциста (2 от които 6 дневни) и наближи времето за ЗЕТ. Другата седмица съм на преглед на 7ми ден от МЦ и искам да се подготвя с въпроси и предложения към Стаменов. Моля ви за съдействие.
Имам прекъсната бременност през 2019 след СЕТ на бластоцист... след това 1 ЗЕТ на бластоцисти (2020 г., чхг-0) и 1 СЕТ на 3 дневни (януари 2021, чхг-9,00). След това имам хистероскопия в Турция за оправяне на поразиите от кюретажа, пункции...но до трансфер чак сега ще стигна вече и искам да съм направила максимума, защото това са ни последните ембриони.
Със съмнение за аденомиоза съм, като д-рът ми инжектира в стените на матката депакин (април т.г.).
Та, въпросчето ми е-да правим ли сега първо биопсии и какви?

# 609
Девилче, аз също съм с аденомиоза, но доказана. Пих Депакин 1 месец и 2 вътрематочни промивки с него. Сега направихме биопсия за имплантационен прозорец и имунологична биопсия. Следва ЗЕТ. Имам само едно замразено ембрионче, така че се чувствай късметлийка с цели 5 😃 Ще сложим и лепило, до сега не сме. Пожелавам ти успех! 🍀

# 610
Здравейте, за колко време излиза резултата от имунулогичната биопсия

# 611
Здравейте, за колко време излиза резултата от имунулогичната биопсия
За седмица. 😊

# 612
Девилче, аз също съм с аденомиоза, но доказана. Пих Депакин 1 месец и 2 вътрематочни промивки с него. Сега направихме биопсия за имплантационен прозорец и имунологична биопсия. Следва ЗЕТ. Имам само едно замразено ембрионче, така че се чувствай късметлийка с цели 5 😃 Ще сложим и лепило, до сега не сме. Пожелавам ти успех! 🍀
Те са събирани от 3 стимулации тези борчета, понеже едва ли ще имам повече ембриони (ставам на 43 октомври) решихме да съберем първо реколта,та сега предстои подготовка за прибирането им на топло,но то 1 ни трябва с теб ❤
Може ли да споделиш в 1 ден ли ти ги правиха и колко струват? И на следващия цикъл ли се прави ЗЕТ? Предполагам,че ще съм на ЕЦ

# 613
Девилче, годините вече не са голям фактор 😁 Щом няма менопауза, винаги има надежда! Аз на първата стимулация нямах нито един ембрион на 5ти ден, съответно нищо за замразяване, имах неуспешен СЕТ на три тридневни(това във Варна). След това се преместих в Надежда и от стимулацията имах 2 ембриончета на 5ти ден, едното неуспешен СЕТ, а другото замразихме(това се получи от 19 извадени Я). Реално 1 ни трябва за успех, така е ❤️. Сега проследихме овулацията и точно на 5тия ден след нея взехме материал за двете биопсии. Идва се 2 часа по-рано, да се пуснат хормони. Всичко общо излезе 630лв. На следващия цикъл ще е ЗЕТ, но едновременно с него ще направим и инвитро на ЕЦ. Аз съм на 31г.😁 Успех ти пожелавам! Дано и двете да се похвалим скоро! ❤️🍀🙏

# 614
Кактусче, мн ти благодаря за подкрепата и споделената информация ❤
Чакам с нетърпение да повлечеш крак и скоро всички да се местим и виждаме в бремениите теми 🍀🍀🍀

Общи условия

Активация на акаунт