The Ordinarу + DECIEM (Тема № 8)

• 53 610
  • 551
  •   1
Отговори
# 120
Ако е достатъчно хидратиращ, защо да не.
На мен този серум ми е ужасен, пресушава кожата ми и след това и хидратиращия ми крем не помага, а е на first aid beauty.

# 121
  • София
Оф, греда при мен. Сбъркали са ми поръчката Deciem и вместо Niod, имам 3 продукта TO, които са всъщност за Ида от Нидерландия. Писах им, ама е петък вечер. Гадост!
Някой има ли опит в това отношение?

# 122
Иха, за пръв път снощи ползвах THE ORDINARY NIACINAMIDE 10% + ZINC 1% СЕРУМ, след серума нанесох и обикновен крем. Ами да ви кажа много съм доволна - тази сутрин лицето ми е успокоено, свежо,  обрива ми почти го няма, имах едни гадни червени петна - ами няма ги и тях. Много съм доволна Simple Smile Моля, дайте примерна вечерна рутина с NIACINAMIDE  Simple Smile Благодаря предварително.

# 123
Mоже да се ползва и сутрин, особено щом ти понася.

# 124
Влизам да се оплача. От 22.06 поръчката ми е със статус Waiting fulfillment Angry

# 125
Здравейте, момичета! Имам някакъв опит с марката, но е с хидратиращите продукти. Сега си купих Ниацинамида и кървавата маска. Имам въпроси: 1. в таблицата от първия пост - хиксчетата ни показват несъвместимостта между продуктите, или че могат да се ползват? 2. Киселините (кървавата маска) дали има проблем да ги ползвам в този сезон, естетствено вечер и със слънцезащита?

# 126
След тази маска (само вечер), просто я изплакваш и слагаш хидратиращ крем.

# 127
Здравейте, момичета! Имам някакъв опит с марката, но е с хидратиращите продукти. Сега си купих Ниацинамида и кървавата маска. Имам въпроси: 1. в таблицата от първия пост - хиксчетата ни показват несъвместимостта между продуктите, или че могат да се ползват? 2. Киселините (кървавата маска) дали има проблем да ги ползвам в този сезон, естетствено вечер и със слънцезащита?
xxxxxx- означават, че двата продукта не са съвместими.
Аз я ползвам червената маска, но слагам сериозна слънцезащита и шапка с голяма периферия на плажа.

Последна редакция: нд, 03 юли 2022, 19:56 от outnocontact

# 128
Благодаря за отговорите! Flowers Hibiscus
Веднъж се намазах в петък вечерта, естествено на другия ден с 50 фактор. Направих тест първо на сгъвката на ръката, след 15 минути си намазах лицето, но бях пестелива, клиповете, които гледах доста по-щедро се мазаха. Смятам утре вечер да повторя. Добре ли е два пъти в седмицата според вас за по 10 минути?
Нямам белези от акне. Целта ми е по-добър вид и освежаване на кожата.
Освен нея имам Ниацинамид 10%, който смятам да ползвам като серум под крем сутрин и вечер, от таблицата разбирам, че и след пилинга може.
Имам и Ретинол 1%, който съм го оставила за есента, също и  CAFFEINE SOLUTION 5% + EGCG СЕРУМ,  който при мен не работи - чувствам кожата си по-суха на сутринта, а бръчките около очите стават по-видими. Ако има някакъв трик за ползването му, моля споделете го.
Приемам съвети за начина на ползаване на продуктите.

# 129
  • София
Направих поръчка на Дъглас - серум, ни къде мога да видя какъс е статуса и?

# 130
Момичета, с кой куриер ви пристигнаха пратките от намалението на Deciem?

# 131
Момичета, с кой куриер ви пристигнаха пратките от намалението на Deciem?

Моята дойде с еконт

# 132
И моя с Еконт, но доста се забави. Едва вчера пристигн, а поръчката беше на 17.06.

# 133
  • София

Коя маска на TO, ще е подходяща в комбинация с тях?

# 134
  • Пловдив
Момичета, нахлувам пак...
Дадоха ми тази схема за лице за склонна към акне кожа. Какво мислите? За тийн на 16 е...
Скрит текст:

Някой от вас ми спомена това като вариант и за гърба...
Скрит текст:

Как да действам?

Общи условия

Активация на акаунт