ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 515

• 33 492
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
  • Варненска клюкарка
Марги за проект в стил 10 г. по-късно, май няма нищо официално. Към новината, засега се отнасям  скептично.

Знаете, аз не исках Алина, така че новината ме устройва. Толкова е "блеклая" както я наричат сънародниците и, че в момента са щастливи от промяната. Не вярвам и че ще ходи по медии да си излива душата, нито пък че Ча би споделил някакви лични предпочитания пред случаен драскач.
Единственато, което е официално е че бюджета на проекта е увеличен и че има пари за звездни попълнения. Като статус Есра стои по-високо от Алина, много е популярна в Азия, а това ще допринесе своята тежест към проекта. Помните ли онази пакистанска мода с която бяха облекли Ча в азиатския вариант на GQ  преди някой от сезоните на Защитника? По същото време Есра рекламираше най големия телеком в Пакистан. Пведполагам че ще има ачаквания самото и име да работи като реклама за проекта, както работи Чачовото.

Последна редакция: сб, 05 мар 2022, 11:55 от Беллора

# 121
Моето наивно оправдание защо не искам Алина си го казах и преди - на Ча според мен никак не му отиват блондинки. Hands Minus1
То зависи и коя за каква роля я гласят и все пак като двойка не можах да си ги представя.

Новата е по-симпатична. Може и заради ноздрите, но когато и да я погледна ми напомня сестрата на Бенсу Сорал. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 122
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
И Хазалинда в момента е блондинка. Wink

Почнах Пера Палас снощи и съм му наполовина. Жалко, че винаги гледам посред нощите и често задрямвам Laughing. Озвучката на Ultradox е много приятна. Естествено, губи се от емоциите предавани от актьорите в оригинала. Пробвах и със субтитрите на Нетфликс, но усещам някъде спестен превод, някъде преиначен. А и, знаете ме, не обичам да чета субтитри. Особено мразя да се налага да връщам с мишката, че някои изречения са били недостатъчно дълго на екрана за прочитането им. Това беше по "техническата" част.
Сега за самия сериал. Ами, харесва ми. Дотолкова, че виждате как за една нощ се опитах да изгледам едва ли не целия сериал. Е, не можах, ама ще си наваксам при първа възможност. Мога да кажа, че ми е много по-интересен от протектора. Тук няма все вмъкване на нови герои, че да бутаме действието напред. Напротив, ситуациите се заплитат около взаимните връзки между наличните герои и това в кои събития са участвали. А събитията ни се разкриват нарочно постепенно и не в реалния си времеви порядък.
Ще напиша още, когато го изгледам целия. Засега ви го препоръчвам с две ръце.

# 123

Перфектна , Изящна , Прелестна ! Sleeping

Харесва се Пера Палас и навсякъде е с добри отзиви.
Във форума се харесва който е гледал.
Радвам се за любимката нацели проекта и екипа. Бях скептична . Има и международна статия за сериала, като я издиря ще я сложа.

След старта продължава да е коментиран в соц мрежите.

дали има горещи сцени ? НФ само с целуфан не е в техен стил

Селяхатин ще се жени неговата е хамиле. Нашата вероятно ще присъства на сватбата .
В хотела легандарния стана като нейн дом.  Сигурно струва чок кинти  една стая .

Марги ,  Алина си смени визията и прическата. Слагах нейна снимка.
Дизайнера шие  рокля на девойка . Есра си е жена по голяма .
Ако е манекенка не си я представям. Алина физически за мен е по добре . Есра я харесвам не казвам лошо . Харема от манекенки дали е запазен .?

Статията от престижно американско издание .  
https://decider.com/2022/03/03/midnight-at-the-pera-palace-on-ne … am-it-or-skip-it/

Накратко това, което са превели от руски
Влиятелното американско издание Decider горещо препоръчва новия турски сериал Полунощ в хотел Пера  Палас.
Отбелязвайки главната героиня Хазал Кая, журналистът не забравя и за Селяхатин Пашалъ наричайки го звезда.

Последна редакция: сб, 05 мар 2022, 17:35 от femmi2

# 124
Феми, не съм обърнала внимание на прическата на Алина - запомнила съм само, че е по-къса от преди, но щом казваш и цвета е променила...
Да де, важно е за коя актриса каква роля е отредена и това, че едната е по-приятна на външност съвсем не я прави по-подходяща от другата.

# 125

Марги в момента Алина изглежда така това е цвета на косата и прическата .  В Марашлъ с Бурак Дениз е брюнетка.
Скрит текст:

Дениии , Flowers Hibiscus какво стана с гласовете от ХЖ на академията .
Отчетоха ли нещо или не са броили като го изключиха . Rage

Малкият Емир с който Чаатай игра във филма от неговата агенция съобщиха че могат отново да се срещнат в Плашилото . Не е сигурно но се преговаря . Талантливо дете и си химичат с Ча.

готина Селинка . Heart Eyes

# 126
# 127

Готино сравнение с роклите и гръбчето . Heart Eyes

https://twitter.com/fikofirarda/status/1499149616721317889?cxt=H … WgsCyncaohs4pAAAA
Зетя ще ме умори с танца Joy ех можеха да си поденсат с Чачослав

Последна редакция: сб, 05 мар 2022, 18:38 от femmi2

# 128
Нещо забавно от Туитър: ден 64-ти от последния път когато го видяхме Joy

Всъщност не е чак толкова смешно, ще вземат да го забравят феновете...

Последна редакция: сб, 05 мар 2022, 18:45 от Margarita N.

# 129
  • Варненска клюкарка
Много хубаво се е изказал Селахатин за Хазал, с конкретни примери и впечатления за работата и. Говори колко полезна е била за него, дори само докато наблюдавал  разговорите и с режисьора. Колко лесно и приятно се общува с нея. Казва, при това го повтаря няколко пъти че е намерил приятел за цял живот. Изобщо изказването му е много мило и много  различно от обичайната за такива случаи куртоазия със стандартни  комплименти.

Ох Марги😆

Последна редакция: сб, 05 мар 2022, 18:56 от Беллора

# 130
Марги , надяваме се да му видим Очите със старта на снимките за плашилото. Феновете сме за медал за Търпението! . Head Band

Пера Палас набира скорост . В топ 10 на НФ Hands Clap
Протектора още държи позиции след толкова време

Скрит текст:

https://vk.com/dizimedya?w=wall-132999259_1290685
 Турските зрители обсъждат сцена в Пера Пелас в която Есра прегръща основателят на турската република Ататюрк . Хазал Кая сбъдна техните мечти .

Елегантна и красива нова фотосесия на колегата Онур Туна за сериала . Кога ли  ще го загледам....

Селяхатин с интервю и фотосесия .
Линк ако желаете да го прочетете .
Разказва за проекта и работата си с Хазал.
https://vk.com/dizimedya?w=wall-132999259_1290968

Последна редакция: сб, 05 мар 2022, 22:33 от femmi2

# 131
Много хубаво се е изказал Селахатин за Хазал, с конкретни примери и впечатления за работата и. Говори колко полезна е била за него, дори само докато наблюдавал  разговорите и с режисьора. Колко лесно и приятно се общува с нея. Казва, при това го повтаря няколко пъти че е намерил приятел за цял живот. Изобщо изказването му е много мило и много  различно от обичайната за такива случаи куртоазия със стандартни  комплименти.

Ох Марги😆
Колко мили думи за колежката, явно и Селяхатин е успял да извлече най-ценното от партньорството им. Вярвам, че наистина работата и общуването с нея са приятни. Почти няма проект от който да излезе без приятелство, което се е съхранило във времето. Heart Eyes

Все не намирам с какво хубаво да се включа за Хазал през последните година-две и често я пренебрегвам. Някога я намирах за една прекрасна малка фея, обичах да слушам и смеха й. Но как се случи така, започна да ме дразни леко дори гласа й... Както и да е, това са дребни подробности, които е добре да запазя за себе си, но тъй като много се изкефих на изказването на Селяхатин за нея, а съм пестелива на похвали, бързам да го отбележа. hahaha

А с днешна дата да ви помоля за прошка, че понякога съм малко крайна или си противореча; също и за нещата, които не е било невъзможно да изпълня обаче поради липса на време или желание съм предпочела да се направя на разсеяна. Laughing

Последна редакция: нд, 06 мар 2022, 12:33 от Margarita N.

# 132
Енгин Айкант мениджъра на Хазал Кая избухна ! Предвид колко рядко пише..... И аз да съм ще избухна. Хазал умее да играе с очи колегите й лоша дума не са казали за нея . Доказателство е интервюто на Селяхатин колко е научил от нея . Чаатай,като прохождаше е с  късмет че тя е първата му партньорка. Каза го в интервю. Остават си  приятели с повечето колеги в реала. Естествена в поведението си.
Скрит текст:
поста  от профила на Гинчо .

След безспорния успех на сериала "Полунощ в хотел Пера Палас" в Турция (почти всички говорят за сериала от три дни), журналистите веднага излязоха, опитвайки се да се откроят от масата хвалебствени ревюта и да впечатлят с тяхното мислене. Журналистът Ахмет Хакан критикува уменията на Хазал Кая  тъй като тя много преиграва, не знае как да играе с очите си, винаги е в режимът на капризно момиче и има безкрайна изкуственост в нейната игра.

Мениджърът на актрисата Енгин Айканат веднага отговори на журналиста, като го нарече корумпиран и призна, че изобщо не е изненадан от потока от омраза и не очаква нищо друго от корумпираната журналистика в тази страна. Обикновено Айканат се изразява по-учтиво, явно тук търпението му е свършило.

Селин Шекерджи реагира още по-остро.

Послепис
Скрит текст:
PS Ахмет Хакан, който е получил образование в религиозен лицей в Бурса и е работил за десния радикален ислямистки вестник Yeni Şafak, мрази Хазал Кая не заради нейната актьорска игра, а заради нейната гражданска позиция, която противоречи на консервативните му възгледи за живота.

Всичко обаче, както винаги, ще се решава не от журналисти и мениджъри на звезди, а от обикновени зрители. Още вчера броят на абонатите на Hazal Kaya достигна 6,8 милиона души. През последните три дни след излизането на сериала абонаментите за акаунта на актрисата се увеличиха драстично. От три дни името Хазал е в тенденция в Twitter. Това е, което определя стойността на актьорската игра – когато предизвиква емоции у публиката.

Снимки от  Нетфликс - Турция

Американското издание на Hollywood Insider високо оцени сериала "Полунощ в хотел Пера Палас", признавайки го за един от най-добрите проекти в жанра на романтично-приключенска история за пътуване във времето и изтъквайки, че проектът на турските режисьори може да се превърне в хит.

------------------------------------------------------

Отговора на Хазал Кая след помията, която изля онзи журналист в кавички. Като се обяснява му прави реклама на тоя..... Журналисти - блогъри подкрепиха  Хазал.

📍Как може една жена да пътува във времето и да се върне 100 години назад и все още да е естествена? Как може един актьор, който играе такава измислица, да действа небрежно, сякаш е в нормален жизнен цикъл? С постиженията на тези 100 години, как една свободна жена, която стои зад никого, може да не бъде отчуждена в миналото? Така че изградих играта си с тези подробности в ума. Може да не ви хареса и някои може да са загубили баланс в справедливостта на критиката. Но не можете да правите омразни коментари за тялото ми и съществуването ми! Особено тези от нас, които умеят да мълчат, за да защитят привилегированото си положение, никога няма да могат да направят това! Това не е границата!

Последна редакция: нд, 06 мар 2022, 19:12 от femmi2

# 133
Редакцията е изтекла и пиша нов пост.  

Нищо не пишете и казвате за това което онзи посредствен човек както го е нарекла Хазал в обръщението си.
От както Ахмет Хакан изля  Омразата си върху нея колеги и журналисти подкрепят Хазал. Журналистката Оя Доан писа че е срам за журналистическото перо.
Демет Йоздемир написа туит с което осъжда неговите 5 точки към отношението на Хазал Кая. Разбираме какво е критика ,но уважавайте труда на хората.  
Онур Туна с когато Хазал игра също я подкрепи.
Махсут Карм.  написа
Ти нас слушай Хазалче.
Невероятна актриса си.

Радваме, че застават зад нея. Това показва колко я обичат колегите. Heart
Някой могат да си мечтаят за такава подкрепа.  

Предусещам появата на шефа. Ще позная ли ?

Последна редакция: пн, 07 мар 2022, 17:34 от femmi2

# 134
  • Варненска клюкарка
Е какво да му коментираме, не плюе за пръв път. Изхождал се е по Берен, Туба, Мерием и още един куп популярни имена. И пак са се надигнали горе-долу същите защитници. Най ме зарадва реакцията на Махсун Кърмъзъгюл (именит режисьор, сценарист, актьор, певец, композитор) и на Туба Б. която стои много високо в йерархията в бранша и по принцип рядко взима отношение по подобни казуси.
Много хора са я падкрепили -Хилял Сарал, Едже Йоренч, Онур Туна и още много...

Последна редакция: пн, 07 мар 2022, 17:14 от Беллора

Общи условия

Активация на акаунт