ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 515

• 33 427
  • 735
  •   1
Отговори
# 45

Феми* страхотни.. Heart Eyes

# 46
Изтрих си поста и запазих написаното по долу .

Според мен ще са две женски главни роли , защото не е споменала че Алина няма да играе в проекта . Харесвам Есра . Фандома също като гледам в мрежите .
Дали ще приеме ролята предстои да разберем.

От Бирсен
https://www.birsenaltuntas.com/dizi/cagatay-ulusoylu-suslu-korku … gice-teklif/4932/

Çağatay Ulusoy’lu Süslü Korkuluk’tan Esra Bilgiç’e teklif

Çağatay Ulusoy се съгласи за сериала Наконтено Плашило От OGM Pictures, който ще бъде прожектиран по tv8 миналата година, но въпреки връщането на промоцията в канала, нещата се промениха и сериалът беше премахнат от плана за излъчване на tv8 поради несъгласието между продуцентът и Acun Ilıcalı.

Онур Гювенатам най-накрая подписа с Netflix, след като пренесе сериала на много канали и дигитални платформи. След договора с Netflix беше въпрос на любопитство с кои играчи да продължат. Междувременно се разбра, че е направено предложение на  красивата актриса Есра Билгич, която направи финала на сериала "Беззаконни земи".

Софи , така е  СтраОтни , Невероятни и Завладяващи .
Не случайно си направихме диспансер. Хората по света толкова ги Обикнаха и не спират да правят акции за тях .
Хазал е единствената колежка за която Чаатай е говорил лично с мили думи .Тя също го уважава. Интервюто за астана тв по време на мъпета е прецедент. Тогава играе в друг сериал и говори за първите си стъпки за ОС и колегите. Видеото си стои на първа стр.
Толкова се допълват като гледам неспирните колажи с различни визии. Никой не може да ме убеди че няма да  се получи ако ги повторят заедно . Иншаллах!  
Не са 20 год. това е интересното .
Който може си го може! Историята е важна . Преди попаднах на инфо сигурно са мечти като съм почнала ще го напиша . Говори се че подготвят заедно проект отново с ОГМ бяха написали и сценаристката . Любовна история .
Не е потвърдено напоследък често се тиражира за ХазЧаг.

Докато нашия се спотайва и феновете броят дните и месеците навъртя 6 , 6 млн. последователи в ИГ
Как става тоя фокус при тази неактивност ? Може би гледат стари проекти  и са го харесали .
Последователите не правят актьора , други качества са важни живеем в социални времена.
Особено с неговата професия  трябва да се показва и контактува .  

оххх тука е без думи и дъх. Припадаш !
Освен да изпием по студена вода и чакаме ....
Домашната жаба се блажи . Късметлийка . Невзрачна какво от това.  Друг тип и темперамент му подхождат на него кой ни пита.... Smirk

Пееща нежна Хазалка . Hands Clap

Очарователен капитан с нова роля . Бях писала че влиза във всичко за брака . Ще партнира на Гьокче Бахадър. Отново на Аксой . В ЗЯ игра адвокат и сега пак. Отиват му такива роли. Как да не се влюбиш в него .Heart Eyes

Дени , сериала на другият ти любимец ще е със втори сезон . Канала е намазал с продажбите и ще го държи. Сценария на нерде повече ? Как върви засега интересен ли е ?

Селин и Хазал са се видели по тъжен повод . Редактирах в поста майката на продуцента Аксой е починала.

Колаж на Дени - Йешилчам . Пасна й ролята  ретро визията , като ръкавица на Шекерджито

това ме кефи Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 15:48 от femmi2

# 47
  • Варненска клюкарка
Много е красиво това Heart

Ако е вярно за новата главна, поне е красавица, иначе доколкото съм чела, с Алина са от  един дол таланти.
Обаче ми се искаше да е по тв, а не на НФ, че то  ако родните му  почитатели все още не са го забравили кой беше тоя, след година Га дойде ред да пуснат сериала чиито снимки все още не са започнали и един Господ знае кога ще се случи това,може да се чудят кой беше тоя че ни в ИГ, ни другаде се чува нещо за него...Прекалено е това мълчание, мен ме отблъсква и изморява и не ме кара да очаквам проекта му.

Ама толкова не я исках тая Алина че чак ми стана смешно че няма да е тя и всичките брътвежи как Ча специално много я искал. Големи са идиоти тези комшийски драскачи.., много са им еднотипни ПР методите

Май през март Хазал ще има 2 корици. Стил Мадам Бътерфлай  със сигурност ще е на корица, а за новата фотосесия скоро ще разберем къде ще е.

Само да сме живи и здрави и под мирно небе, другото каквото- такова....

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 17:24 от Беллора

# 48
Така е да сме здрави и живеем мирно че е страшно положението.
Другото ще се нареди.

Не е споменато че Алина няма да е в проекта. Ако се е отказала Бирсен щеше да го напише.
Няма как да сме сигурни и аз мисля че нашият е предпочел Алина.
Есра е красавица повече подхожда на нашия. Сценарият е загадка може да е претърпял промени .
Харесват ми на колажи и клипчета. Есра я спрягат и за Киво.
Уморява това мълчание и криене. Почне ли проекта и се появи в реала Фандома ще му простим и ще гледаме в захлас. Това е ефекта от липсата.
Хазалка ни радва. Прави го с финес. Чакаме фотосесийте и проекта.
Чачи няма вина съгласи се на тв и аз искам  продуцента се договори с Нетфликс поради финансови условия.

Heart Eyes

Smile

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 18:37 от femmi2

# 49
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Понякога се чудя как е възможно да е толкова красива и одухотворена! Heart Eyes

# 50
Няма достъп до контакта руския заради войната .

Прегледах за нещо ново в Туитър
Есра с надпис Спасението на родината е в нейните ръце .

От фотосесията за Besated Istanbul  

https://twitter.com/UNFPATurkey/status/1497860436125003783?cxt=H … WjsC9pa6IvMkpAAAA
Видео от Анкара за Уницеф - Турция .
Дени , хелп с инглиш субт е . Ако си свободна на кратко да преведеш какво говори Хазал.  
Тенкю Flowers Hibiscus

гифче Али и Фико

Филма се бави в торентите . Плашилото стана миш - маш с каста и промените . Това е бизнеса. Добре, че Пера Палас наближава.

ох че готииин  поглед ,  лице. Единствената му реклама за Колинс джинс.

Heart Eyes

Последна редакция: нд, 27 фев 2022, 15:49 от femmi2

# 51
https://twitter.com/UNFPATurkey/status/1497860436125003783?cxt=H … WjsC9pa6IvMkpAAAA
Видео от Анкара за Уницеф - Турция .
Дени , хелп с инглиш субт е . Ако си свободна на кратко да преведеш какво говори Хазал.  
Тенкю Flowers Hibiscus

Като посланик на UNFRA (Фонд на ООН за населението) Хазал е на посещение в някакъв младежки център финансиран от ООН. Нищо същественно не казва, по скоро си говори с тях и те й споделят историите си и мечтите.
Това което Хазал казва е, че този и други подобни центрове, които се явяват тип социална услуга обединява млади хора от различни общностти. В тези общности младите хора се чувстват под натиска на обществото и живеят като аутсайдери, но в този тип центрове (услуги) могат да работят рамо до рамо за бъдещето си. Да си помагат за преодоляване на трудностите и сбъдване на мечтите си. Казва още, че не става въпрос дали са турци или не, всички тези млади хора предстваляват нашето бъдеще.

"Няма достъп до контакта руския заради войната"- Къде няма достъп?
Влизам във всички руски сайтове с преведени на български или руски сериали и филми.

# 52
Дени , сега се оправи.
Предполагам пак ще спече. В нас нета прави проблеми. Прилитат военни хеликоптери.
Усеща се неспокойствие.
Света не отива на добре.
Пандемия ,война.
Хората плачат ,деца невинни.

Ти от нерде гледаш за инфо и сериали ?
Хазал умее да говори.
Права е в това, което е споделила.

Ранини е писала за Плашилото и е отразила в сайта си и Пера Палас.   Успокоила е че Плашилото ще се заснеме. Бави се защото на цифрова платформа не е като сценарий за родна тв. Сега го правят като за Нетфликс с времетраенето и без цензура.
Ако Есра участва не се знае дали ще е с Ча тоест може за друг актьор да я гласят. Като манекенка няма да е тамъм.
Това последното е мое разсъждение.
Надявам се да се появи вече Аполона. Залагам на първи март по традиция ,може и тези дни. Все затворен ли стои ? Папараците трябва да обикалят паланките.

Последна редакция: нд, 27 фев 2022, 17:59 от femmi2

# 53
Ранини е писала за Плашилото и е отразила в сайта си и Пера Палас.   Успокоила е че Плашилото ще се заснеме.

Значи можело да пишат турчилята за плашилото Joy Joy Joy
Много ми е смешно, защото дни наред феновете споделяха и питаха за Чаатай и от никъде нищо.
Сетих се и туйтнах едни въпроси към OGMpictures с кадри от плашилото. Даже в сайта им намерих имейл адреса за контакти и писах да им изпращат имейли с въпроси за сериала. Няколко големи турски профила с хиляди последователи споделиха туйта, а разни фенове писаха имейли Joy Сигурно са ги наспамили и задръстили пощата Joy
Само след ден онази Бирсен писа за новата звезда поканена в сериала, а сега и тази Ранини. Забавно, може да съм причината да се покажат малко от дупките, в които са се навряли. Продуцентите са наясно, че без феновете са за никъде. Това си е чист бизнес. Не че нещо особенно важно са казали, но две от медиините лица, които пишат за турските серили и звезди вече взеха отношение. Ранини чак успокоява Joy Значи четат коментарите по мрежите, или си имат поставени лица/профили сред феновете и докладват това което им се стори важно.

# 54
Joy Eйвалла това заслужават.
Интересно ми е в официалните Чачови профили пишат ли му ?

Ранини е сериозна журналистка. Надявам се до месец да са ясни официално нещата и започнат снимките. Отразила е също и новият филм на Киво отново за НФ.
В момента го снимат . Партньорка му е Фунда , която игра в Протектор с Ча. Също и със Зетя в Последно Лято.
Харесвам я идеално ще му пасне . Режисьор е Онур Сайлак . Много ги харесах в Сблъсък двамата . Hands Clap

любима снимка. Прелестен Огнен и  Греховен. Думите не стигат да го опиша.Kiss

Последна редакция: нд, 27 фев 2022, 17:57 от femmi2

# 55
Откакто споделихте инфото, че Есра Билгич може би ще е е новата колежка на Ча се чудя на коя актриса ми напомня... Днес се сетих. На кадрите, по-горе е като двойничка на Ханде Сорал.
Накрая дано не се окаже само, че и главния ще е друг, а не Ча. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 56
Баджаначке , какво ще кажеш за заглавната страница. Нали и ти правиш теми.
Не вярвам главният да е друг. Ако е така това плашило изобщо да не почват да го снимат. Joy
Няма да е същият ефект. Трябва още да потърпим. Разбира се че без феновете актьорите не са за никъде ! 

Питали Лабумски за Серенай усмихнал се на въпроса. Нур Фет. сподели снимка с него и журналята се чудят защо. Били аркадаши.

Последна редакция: пн, 28 фев 2022, 14:36 от femmi2

# 57
За сериала още преди да е започнал ми идва да разходя любимия кон... не е с лошо чувство.

За заглавната страница каквото казвам винаги - всеки автор се отличава със собствен почерк.
Щом на теб ти харесва и смяташ, че информацията е синтезирана - всичко е точно.

# 58
Биресен Обещава в близко време да сподели повече инфо за Плашилото.

Докато чакаме нещо интересно с превод от Кивовата тема .Flowers Hibiscus
Споделям го , защото нашето зверче се нарежда в петицата . Hands Clap
Добър избор на публиката и критиците . Добър е в драмите и в комедия  е жесток .
Има такива кадри в Йешилчам и Протектор. Ибрахим  го харесвам особено на младини в сериалите.

Турските актьори умеят великолепно да предават дори най-сложните емоции на екрана.
Поне повечето от представителите на съвременното турско кино се справят отлично с тази задача.

В така наречената златна петица на най-добрите мъжки актьори критиците включват Бурак Йозчивит, Къванч Татлъту, Халит Ергенч, Чаатай Улусой. Отскоро в списъка се присъедини и Керем Бурсин.

Неотдавна в интернет възникна спор между фенове на различни актьори за талантът им да изпълняват именно драматични роли. Журналистите от предаването "Втора страница" предложиха да се проведе онлайн гласуване, в което участваха абонати от почти всички региони на Турция.

И така, според резултатите от анкетата публиката определи Къванч Татлъту като „Най-добрия драматичен“ актьор в Турция.

След него следват Халит Ергенч, Чаатай Улусой и Ибрахим Челиккол. Колкото и да е странно, публиката изтри Керем от списъка на най-добрите драматични актьори, считайки, че на актьорът му се отдават по-добре роли в различен план.
Източник: https://rusturkey.com/post/214477/v-turcii-navali-luc..

Heart Eyes

От фотосесията

Постер на Пера Палас

Последна редакция: пн, 28 фев 2022, 16:00 от femmi2

# 59
Честита Баба Марта, момичета! Здраве, мир и благоденствие ви пожелавам.

По традиция, да ви закича:
Феми, Дени, Бел, Профи, Рори, Еми, Ева, Диди,
Може и да пропуснах някоя...

Общи условия

Активация на акаунт