ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 515

• 33 429
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
# 61

Благодаря на Марги* за мартеничката,
на Феми* за недостижимата вяра и упоритост като Фен*ка
и на всички момичета* пишещи с години в темата
стигнала до пореден номер 515*..невероятно но факт!!
Hands Clap

Скрит текст:

Stuck Out Tongue Winking Eye Hands Ok Hand

# 62
Ева, Grinning
Изумително, нали, на 515-та сме Open Mouth Първата тема ако не се лъжа е пусната дори малко преди премиерата на АФК /Огледален свят в Турция. И продължава да си съществува до днес. Много го обичам това място, без дори да има какво да кажа надничам от балкона.

(Наде, не знам продължаваш ли да четеш, но кога по-активна, кога не чак толкова, ти си човека който е тук почти от самото начало). Kissing Heart

Все така дано да има желаещи да я поддържат...

# 63
Ева, Grinning
Изумително, нали, на 515-та сме Open Mouth Първата тема ако не се лъжа е пусната дори малко преди премиерата на АФК /Огледален свят в Турция. И продължава да си съществува до днес. Много го обичам това място, без дори да има какво да кажа надничам от балкона.

(Наде, не знам продължаваш ли да четеш, но кога по-активна, кога не чак толкова, ти си човека който е тук почти от самото начало). Kissing Heart

Все така дано да има желаещи да я поддържат...

Хаха Надето не е сама в това начинание въпреки че се върнах заради Гост и аз съм си бая стара особа бях бабата на темата какви времена бяха много ми липсват тия дни.

Предния ми профил който пишех с жълтичко голям смях тук се научих на много неща
АФК беше голям стимул за мен  а после Кире 😏 разбира се.

# 64
  • Варненска клюкарка
Честита Баба Марта, момичета! Здраве, мир и благоденствие ви пожелавам.

По традиция, да ви закича:
Феми, Дени, Бел, Профи, Рори, Еми, Ева, Диди,
Може и да пропуснах някоя...

Ехаа колко хубав поздрав с мартеничка за всяка от нас🧡 Ферка и тя като същинска мартеничка😘

Темата е рекордьор с 515 издания, но да не забравяме и още 184 теми архив от онлайна, (които в момента липсват в заглавната страница) съвсем чупи рекорда с общо 699 издания🤪 Казвам общо, защото настоящита тема е продължение на архивната, защото много от момичетата от онлайна прописаха тук след започването на сериала по  VOYO .и Бтв.
Диде аз даже не знаех за този раздел в Мамата, със сигурност щях да съм от първите прописали за сериала, даже първо се дръннах там вместо тук, когато сериала тръгна у нас 😂 Та помня те в жълто и със специално екранно име😂

И от мен честит празник, да сте живи и здрави 🧡
Пиша от телефона, затова не можах да ви донеса мартенечки.

# 65
И на мен така, Бел, Фера ми прилича на мартеничка в бялата рокля и червената шапка. Кадрите са много подходящи за днешния повод, само дето снегът навън при нас е повече и е съвсем истински Joy

С архива и номерацията на темите не бях много наясно, мислех че всички до момента заедно с тези в архива са 515. Пък сега се сещам, че аз самата преди време отбелязвах като бяха 666...
С Диди никога не сме се засичали тук, убягват ми някои подробности на мен. Обаче Мамата всичко помни та и ние си припомняме чат-пат Joy

Толкова много хора имаше тук и за ден се изписваше цяла тема, сигурна бях, че ако реша да се разпиша за следващия път никой няма да ме помни Joy

# 66
Честита Баба Марта. Hug
Марги, чета във форума, но като 90% съм все с телефон и ми се отщява да пиша, но горе-долу съм в час с нашите Патрони и не само с тях.
Да, ветеранка съм, хи, хи.

# 67
Как мога да забравя за вечерята си с Юнал 1 незабравим момент подарък от Тинчето 😂😂😂

Хазал Кая май бях ама помня че пишех с жълто....😂😂😂 Добре че си направих този профил после че още имам един формирали майл с който ми е тумблр 😂😂😂
Бяха чисти дни определено...😏

# 68
Наде Hug

Диде, чисти дни, а ние може би по-чисти души. Аз преди точно в стила на Чачослав - каквото ми е на сърцето, това и на лицето и ако имам нещо за казване независимо в реална или виртуална среда ще го кажа непременно, пък после ще го мисля как е прозвучало и няма ли да се изтълкува погрешно Satisfied
Но общуването с по-зрели хора ми повлия положително, де и с времето сякаш станах доста по-въздържана Joy

# 69
Честита Баба Марта на всички !  Здраве и мир по света. Типично по мартенски времето се разлюти.
През телефона и аз не мога да закича мартеничка. Ще наредя цветни емотки. 🤍♥️
💮🌷🌺🌼🍀🌸

Софи , Flowers Cherry Blossom
Благодаря за поздрава.
Рекордьори сме с темичката ни. Така наречен диспансер.
И аз си го обичам. Heart
Както се изрази Марги и за напред ще го поддържаме макар да не е лесно да правиш теми.
Засега аз съм се заела ще видим докога.

Марги , всяка година ни закичва мартенички. Hug
Наде , Hug радвам се че се разписа.
Рори Hug липсва.

Марги с теб се засякохме в една тема на Тони ако не греша.
И аз така казвам си какво мисля, както го чувствам. 

Дидко Heart Eyes
Чакам твоят  шедьовър. Нали ще го донесеш и тук. Полезни неща научаваш от форума.
Ако някоя от вас може да донесе новите снимки на Хазал за фотосесията.

Последна редакция: вт, 01 мар 2022, 16:47 от femmi2

# 70
Феми, да, точно там. Stuck Out Tongue Winking Eye
Хазал не знам къде да я търся, щях да питам друго обаче. Ча не е активен, а Дуда??

# 71
Марги в Туитър или нямаш запазени фен страници.

Дуда не е активна от месеци. Фандома иска любимеца си ,не физиономията на онази!   За общо фото и да иска трябва патрона да разреши.Помислих си адио отървахме се. Заедно са и си гостуват на комшиите.
Сакън да е направил белята.Рано му е чешит е не се забързал за тия неща. Не за друго язък за балканските му гени ко го прилъже. За другото съществуват и разводи.
Колко съм лоша не ме е срам.😸 Едно е навик друго е ашк. Имам си мнение и интуиция по въпроса. Кълбото казва още малко да потърпим.

Последна редакция: вт, 01 мар 2022, 17:22 от femmi2

# 72
  • Варненска клюкарка
Аз откак съм основно през тел такъв мързел ме е обхванал, от години разчитам предимно на рускините, а сега връзката с контакта ту я има, ту я няма... Отдавна не си пазя други адреси и не знам къде да я търся сега Хазал...

# 73
Ако искате утре ще сложа адреси да си ги запазите като се наложи.

Последна редакция: вт, 01 мар 2022, 19:36 от femmi2

# 74
Ако не са темите, които следя тук ще съм в пълно информационно затъмнение. Joy Едно време в Туитър всичко си намирах - сега с търсачката в Мамата даже ще се справя по-добре...
И да ги имам адресите няма да ми влязат в употреба. Затрупала съм се с профили публикуващи за Присъда и това е, което ми излиза основно в Т, тук-там и за други...
И Инстаграм имах ама беше доста отдавна и от рядката му употреба при поредния опит да вляза вече не помнех паролата.

Общи условия

Активация на акаунт