ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 515

• 33 466
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Честита Баба Марта, на всички ви! Hug

Аз през телефон не чета, камо ли да пиша. Но в работата ми е все по-натоварено и изобщо не мога да открадна минутки за нета и форума. У дома като се прибера, ММ вечно е окупирал компа. И така достъпът ми се свива до съвсем ограничено среднощно време. Да прибавим и орязаните свободни достъпи до фейса, инстаграма и т.н. Така отдавна прекратих всякакво ровене из сайтовете и се ограничих и аз само до каквото прочета тук във форума.

Във всеки случай знам, че Кака отдавна си мълчи, съвсем като Чачослав. Миналата седмица е направила някакво изключение и е качила в инстаграм със слогана "Нищо не е невъзможно" новата реклама на Адидас Тюрк с едно момиче със синдром на Даун. Ще я сложа, защото и на мен ми хареса. https://scontent.cdninstagram.com/v/t50.16885-16/274254113_46739 … mp;_nc_sid=4f375e
Двамцата с Чачко са си удължили страничната пътека в двора вече и по дъното на имота. Преди не стигаше до там. Не знам с каква цел им е това. Минава ми през ум, че е за спортни цели, т.е. може би са си удължили трасето, по което може да се кара нещо. Покрай тоя ковид Кака направо я виждам яхнала ролери да върти из двора. А може и Чачо да поддържа форма по подобен начин Wink. Друго не съм забелязала. Peace

За липсващия архив измучах още на първа страница. Феми обеща, че в следващата тема ще си коригира пропуска. А аз помня Mr. Green.

П.П. Забравих. Гинчо пусна промо - https://scontent.cdninstagram.com/v/t50.16885-16/275084104_37974 … mp;_nc_sid=4f375e  На мен Хазал ми харесва така. Heart Eyes

Последна редакция: вт, 01 мар 2022, 21:04 от profi_1

# 76
Здравейте на всички Hug
Честит ви март месец с много усмивки, радост и пролетни трепети Heart Flowers Four Leaf Clover Flowers Cherry Blossom
Благодаря за пожеланията и мартеницата Heart Eyes
Чета с удоволствие спомените ви и съжалявам, че по-рано не съм се включила в компанията ви.
Ама, нищо, сега бързо наваксвам с фенските занимания.
И като споменах фенски занимания, ето ви едно любопитно нещо....

Чаатай е премахнал видеото от 31.12.2021 с трейлъра на плашилото.
Другата още по-любопитна новина е, че Алина е напуснала екипа и няма да участва в шоуто.
Новината е потвърдена от любимката на Феми - Ранини.

Както вече знаете има нова актриса в екипа, но май няма официално съобщение, че е приела окончателно.
Въпреки това феновете вече правят колажи. По същия начин правеха и с Алина, но йок, мечтата на Чаатай няма да се осъществи, поне не в този проект.

Аз обаче си го обичам в комплект с Хазал, та затова си правя редакции с нея.
Може да не са професионални, но поне са с правилната колежка Grinning

Ето още един със стари и готини снимки. Като няма нови, поне старите снимки да са в нова схема Stuck Out Tongue Winking Eye

# 77
Странно, че и Кака е прихванала от мълчанието на Чачослав и се е покрила. Замислих се да не би да има друга, по-специална причина ама няма да казвам каква, че на баджаначката ще й призлее само от мисълта Satisfied

За тийзъра се учудих, че е премахнат от ИГ профила на Ча. Голяма загадка това Плашило...

Смартфоните никак, никак не ги обичам и допреди две години не съм се и замисляла да си зарежа обикновения телефон, но той ме заряза, та се реших да го сменя... Новото върши добра работа и информацията е на един клик разстояние, но и се случи онова от което се опасявах - че често ще ми е в ръцете.
За форума също е в пъти по-удобно с него. Друго си е на мобилна версия където са отбелязани с червена точка известия и съобщения. И при пускане на тема е за предпочитане.

# 78

За Феми и за всички не прежалили тази подигравка с нас....

# 79
На Ча желанието ще се изпълни някой следващ проект за Алина.
Мислех че ще са две партньорки.
Есра Билгич е последвала Джем Карджъ днес. Това по турските дизи правила значи  потвърждение че Есра е новата ни партньорка.
Чаатай си е премахнал тийзъра , защото няма да е по тв 8. Новото място е НФ.  

Дуда наскоро озвучи реклама за Адидас.
Да се чуди човек как с нейният дразнещ глас.
Хазалка също озвучи такава реклама за спорната марка.
Двете няма как да се сравняват.
Ех, мечтииии и вкусове.
Пак да си изпея песента да ги съберат отново.
Като не може в реала ще е в сериала. Ще взривят всичко. Подходяща история и смел продуцент.  

Дени , Heart Eyes Творбите са супер.
Най много колажи и любов феновете изпитват към ХазЧаг.💕

Колажа с Есра и Чачи е чок гюзел. Хубава жена е за манекенка не е тамъм. Алина физически е по добре. Дано се получат нещата.

Дидкоооо Kissing Heart
Няма да прежалим ОзХаз - ГеджГир. Disappointed Relieved
Подиграха се с нас заради тъпия рейт. Imp
Да си пожелаем да ги съберат  този път без притеснения на платформа  сериал или филм.

Последна редакция: вт, 01 мар 2022, 23:37 от femmi2

# 80
Малко по-нагоре я е сложила рекламата Профи и според мен не е лоша. Естествено, че няма място за сравнение между Дуда и Хазал, най-малкото защото са две различни жени. И тъй като хората се различават в предпочитанията си не се и съмнявам, че ще има такива дето да харесват дори повече първата. Сериозно.

# 81
  • Варненска клюкарка
Аз направо съм се сраснала с телефона, като естествено продължение на ръцете ми е, личи ми и по грешките които допускам.Ей на, компа ми е на 2 метря от мен, но си лежа в леглото и си цъкам на телефона 😄
Около Ча се родиха доста деца, сега и Кивови чакат... Тези неща са заразни особено за жените. Често се случва жена да забременее ако в близкото и обкръжение има други бременни. Та не бих се изненадала особено като съм виждала как кака обгръща с ръце коремите на приятелки в положение. И да се вземат официално, няма да разберем.

Както казах още като се чу за НФ, тийзърът който видяхме, вече едва ли ще е актуален. Ще трябва да пренапишат сценария и да сбутат историята в 8 серии по 40 минути, вместо  в 30 серии по 2,5 часа...Ще отсвирят пълнежа.

Преди седмица излезе реклама на Адидас озвучена с гласа на Хазал.За Дуда от вас го чувам.

Последна редакция: вт, 01 мар 2022, 23:01 от Беллора

# 82
...
Във всеки случай знам, че Кака отдавна си мълчи, съвсем като Чачослав. Миналата седмица е направила някакво изключение и е качила в инстаграм със слогана "Нищо не е невъзможно" новата реклама на Адидас Тюрк с едно момиче със синдром на Даун. Ще я сложа, защото и на мен ми хареса. https://scontent.cdninstagram.com/v/t50.16885-16/274254113_46739 … mp;_nc_sid=4f375e

Бел, стори ми се, че това наистина е гласът на Дуда.

От сърце се смея за естественото продължение на ръцете Joy

# 83
  • Варненска клюкарка
Да сега гледах линка от Профа ,вярно е Дуда. Рекламата с гласа на Хазал е друга- в основни линии, някаква тичаща жена в отлична форма с обувки и екип на Адидас.

# 84
Понеже се заговори в предишни постове за двойката Озан-Хазал в Гост и че на феновете им се искало да ги гледат повече, се сещам за Капитана и Тувана Тюркяй. Изпълняваха главните роли в едно преждевременно спряно дизи със смешно по звучене заглавие. Красива двойка бяха Heart

И понеже поглеждам Ябълката/Опасно изкушение - изненадах се. Пак са ги събрали. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 85
Понеже се заговори в предишни постове за двойката Озан-Хазал в Гост и че на феновете им се искало да ги гледат повече, се сещам за Капитана и Тувана Тюркяй. Изпълняваха главните роли в едно преждевременно спряно дизи със смешно по звучене заглавие. Красива двойка бяха Heart

И понеже поглеждам Ябълката/Опасно изкушение - изненадах се. Пак са ги събрали. Stuck Out Tongue Winking Eye

А знаеш ли че Озан също е играл там 😂😂😂
Сваляше героинята на Тувана. Работеше за онзи дядо от Лалето г-н Неджип...и му вършеше мръсни поръчки защото стана убиец погрешка.

# 86
Диде , от теб го чувам това за Озан и Тувана. Давай насам материал.
Снимаха двамата филм с Онур нещо не си допаднаха. След това дойде Хазаления филм.
С капитана са красиви двамата. Спряха дизито.
Красиво остарява капитана. С прошарена брада е добре най секси е в ябълката. В ОС е мъж та дрънка.

Нови от  фотосесията за Besated Istanbul

Предстои гала вечер на Пера Палас и Хазал се подготвя и нервничи . Дизайнера който я облича се пошегувал с това и Хазал се смее . Иска всичко да е изпипано и да е красива.
Нашият дали ще присъства? Хазалче го уважи на Протектора и беше специално поканена.
Ще се радвам да ги видим заедно. Чаатай ще излезе от бърлогата.
Без оная до него.Animal Crocodile
Ко я завлече по добре да си стои Скрит!

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 16:46 от femmi2

# 87
Къде е играл Озан - в Ябълката или първия им сериал на Капитана и Тувана?
На мен ми убягват подробностите. Даже за съществуването му на Озан не знаех допреди Жестокият Истанбул, но напредвам с информацията - партнираха си с Хазал в Гост и има гадже, което на галено наричате Пеликан. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 88
Озан съм го гледала във ВО с Енго и Хазар.
Готино сериалче.
Сега предстои и филм за НФ . Талантлив е човек с позиция.С колежката Хазал са с общи неща в реала . Пеликана е инфлуенсър - модел.
Не ми допада важното е че двамата са хепи. Споделиха че почти не се карат. Озан обича да готви. Като била болна и правил супа леща и тя много я харесала.

Още от каста и фотосесията

споделено за гала вечерта ще е цветно.

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 16:15 от femmi2

# 89
Oyunbozan - Развалящ играта
Едже и Рюзгяр

И да не е спам
Майко мила да кажа...

Общи условия

Активация на акаунт