ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 515

• 33 453
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
https://m.youtube.com/watch?v=P2gHDi8VyIs

Случайно попаднах на този клип
Много ги харесвам въпреки сценария...😂

# 541
На молбата на Профи направих каквото можах.Disappointed Relieved

Sunglasses

Heart Eyes

Дидко , Тешекюлер за Марал и Сарп .
Сладури са Heart Eyes

Копнах си рожденика от теб. Сладур Heart Eyes Как ще изтърпим Берак какво ни кара да преживеем този чаровник .
Гедже и Гирай са непрежалими форевър ! Broken Heart
Gift Heart

гълъбчетата - как и вика Ози на Пела  - фъстък

Как бих искала да ви кажа това, когато съзерцавам небето
Твоята звезда ми казва как ми липсват целувките ти
Как бих искала да ти кажа, че ти си моята любов, моята звезда
Това, което  чувствам досега, малко по малко, умирам 😢❤️

този профил с  любовни стихове е сравнително нов .
Латината се е влюбила наистина в него и страда. Сори мацко друга е в живота му . Хубавите ябълки прасетата ги ядът! Ние ще го гледаме на картинка и ще се радваме на таланта и успехите му .
Ко чете мрежите как се хили Joy но му е готино че го Обичат. Heart Въпреки, че е асоциален си уважава феновете.

.
колежката от Ичерде - Бенсу Сорал

Последна редакция: сб, 07 май 2022, 17:52 от femmi2

# 542

Ех, тази Хазал бе, много готина във всеки цвят.
Почти няма  снимка, в която да не я харесам.

Явно google предаде инфото за търсенията на istagram и twitter.
Започнаха да ми излизат все повече снимки на Хазал и Бурак.
Доста колажи са направили с тях.
Няма какво да се преструвам, доста добре изглеждат един до друг.

Той има доста крива физиономия, но и някакъв чар, привлича някак си погледа.
Очите и най-вече миглите са много готини.
Харесвам мъже и жени с тъмни, кафяви очи.
Хазал е една от много малкото със светли очи, които харесвам.

И все пак темата и фенското ми сърце са завинаги на Чататай

# 543

В Турция днес е денят на майката и Хазал е публикувала тази мила снимка как спят гушнати с Фико. Heart Eyes

Хазал я харесвам всякак  руса и червенокоса и брюнетка . Няма цвят на дрехата, който да не и отива,
със зелените й хипнотизиращи очи.Green Heart
Буракджъм е с хубави мигли ,мацките  да му завиждат.

Божееее , какво лице.  Мъж след който се Обръщаш !

гифче , което за сефте слагам ново е. Sunglasses

От Йешилчам

Цитат от Туитър за филма ХЖ. Затова ще се създават профили и ще дърпа с последователи.Hands Clap
Оценяват работата му и това го прави щастлив.
Цитат
Когато спомените от миналото могат да станат единствената надежда за живеене в настоящето.
Тази история е много завладяваща, когато за първи път видях Çağatay Ulusoy и останах със  страхотно впечатление от работата му. Имайте под ръка кърпички.

Последна редакция: пн, 09 май 2022, 14:52 от femmi2

# 544
  • Варненска клюкарка
Дени, Бурак има нещо като прякор - наричат го мигльо. Мисля че това тръгна от един сериал, където с Ханде Е. ги наричаха в историята семейство мигльовци, че и тя е така (дълго се чудех кого наричат така падругите - Ресничкини на руски и съответната дума на турски за мигли)😂
Не го намирам за красив, има ужасен нос, но мисля че в комедийни роли е доста добър.

# 545
Дени, Бурак има нещо като прякор - наричат го мигльо. Мисля че това тръгна от един сериал, където с Ханде Е. ги наричаха в историята семейство мигльовци, че и тя е така (дълго се чудех кого наричат така падругите - Ресничкини на руски и съответната дума на турски за мигли)😂

Не знаех, че и други са ги наричали така. Запомнила съм едно цветущо определение на Надето - "два чифта пърхащи мигли". 😅По онова време не съм знаела нито кои са актьорите, нито сериала им, но ми се видя забавно.
Бурак не го харесвам никак, но сигурно е добър актьор, пък и на вид е подходящ за комедии.

# 546
И в драмите го бива в Марашлъ наистина направи чудесна игра.

# 547

📸💥 Официалният акаунт на сериала "Полунощ в хотел Пера Палас" публикува снимка от първия снимачен ден на сериала и намеква, че същата снимка ще последва съвсем скоро, но за втори сезон

Подкрепям , Бурак Дениз е талантлив. В марашлъ не съм го гледала само снимки и гифки. Снима и проекти за Нетфликс. 
В любовта не разбира от думи е страхотен като визия и игра.
За Хандето по добре да не почвам......  Ще почива с  новото си гадже на Миконос ще рекламира хотел и почивката ще е безплатна.  
Диде:hugs:  ще се прежалиш ли  по лейдито за Вратата ?  

Още от готиното мамче:heart_eyes:  
Фико от малък свиква с прожекторите.  

пусна стори с поздрав

Цитат
От дните, когато бях отегчена в офиса на майка ми и чаках нейните срещи, до дните, в които се забавлявах с момчето на снимачната площадка ♥️ Обичам да съм майка 🌟 Честит Ден на майката на всички нас, които имаме безкрайна и несподелена любов към всичко живо в сърцата и работата им!"

Да е жива и здрава и босненката че е отгледала и възпитала такъв мъж .

От галата на Делибал
Когато раздаваш и получваш Любов !:heart:
Сега не ми се рови за видеа как крещат като го виждат и раздава автографи .
Искам такава гала с публика и срещи нови.
Само да пожелае и света е негов!

Последна редакция: нд, 08 май 2022, 20:20 от femmi2

# 548
Сега попаднах на тези с мъничък Фико - забравила съм ги или въобще не съм ги виждала.🙃

# 549
Здравейте Nature Sunny

Марги , виждала си ги с мъничък Фико в темата.
С усмивката и очите на мама. Heart Eyes
Ще стане талант, като порастне.

От турската преса:
След като Чаатай Улусой купи земя до близките си приятели в Бозбурн - Мармарис за да прекарва ваканциите си там ,сега актьора се е ориентирал в село Сьогют и се е договорил да купи още земя край морето за 12 млн. турски лири.

Нашият е дръпнал с финансите ко е вярна  сумата. Браво и то от актьорство. Money
За бизнеса с виното дали е вярно ?

Да питам на заглавнита страница с линка от превода на ОС иска ли ви регистрация да гледате?
Онзи ден отворих и не ми се занимаваше с регистрации. Преди и без се отваряше.

Последна редакция: вт, 10 май 2022, 09:44 от femmi2

# 550
# 551

Да питам на заглавнита страница с линка от превода на ОС иска ли ви регистрация да гледате?
Онзи ден отворих и не ми се занимаваше с регистрации. Преди и без се отваряше.
Да, без регистрация не става.😏
По-рано не съм пробвала, не знаех ще намеря ли линка и все отлагам, а ми беше любопитно с дублажа на БТВ или на Нова са епизодите.

Между другото онази булка в Туитър с поезията , която си е загубила ума по Ча ми излезе днес и на мен 😅 Някой от тези, които следвам явно ѝ беше харесал туит.
Някои хора са по-емоционални от други, разбрала съм го...

# 552
Нещо не по темата, но много искам да споделя с вас, че попаднах на двойка подобна на Фемирите в индийски сериал. Актрисата, която играе 19г момиче е била на 30на г., но двамата с актьора който й партнира изграждат образи напомнящи на Фемир като характери и отношения помежду им. Има препятствия пред тях напомнящи препятствията пред Фемир, че даже има и реплики, които са като на нашите: "С мен ли си", монолога на Фера в двора на унито преди готината целувка почти същия го чух и от героинята в индийския сериал. И тук си имаха "капитан" ама за кратко, който после се обърна на Халил. И тук имаше гаф подобен по сила и внушение за героинята, която реагира досущ като Фера. И тук насила в известен смисъл я прибраха "у дома" за да се опитат да оправят отнощенията. И тук я докараха да се правят на щастливо семейство пред хората и непознати насаме, докато умират един за друг. И тук има недоразумение и раздяла за години. Потърсих инфо за сюжета и края и се оказа, че и тук на финала единия умира, а другия намира щастието с друг, но тук като за капак и детето им, което е голям сладкиш се оказва умряло на финала. И тук има втора сватба между тях, и тук има много добро показване лицето на любовта.
И пиша за това тук, защото много ми напомнят на Емко и Фера.
Необясним за мен феномен лъсна. Красива история за голямата и истинска любов непременно трябва да завършва със смъртта на единия от двойката и бързо започване на нов, щастлив живот от оцелелия с друг човек.  Сякаш тази голяма любов никога не е съществувала.
Та извинявайте за спама, но исках да споделя с някой за това странно усещане да тази толкова различна история толкова много да прилича на историята на Фемирите.

# 553
Всички тези съвпадения някак не ги намирам за случайни...
Рори, може ли заглавието на въпросния сериал, за да проверя от коя година е и имам ли основание да се съмнявам, че е римейк на АФК 🙃 При индийците нашия вървеше през 2015-та мисля и интереса беше огромен.

# 554
  • Варненска клюкарка
Точно така Марги! АФК мина през Индия през 2015 г
 Видяха го около 90 млн. зрители, което си е впечатляващо даже и спрямо тяхното огромно население. Повториха го, а наскоро мисля че го потретваха. По някое време беше качен и на най голямата индийска платфорча с достъп до 600 млн. потребители в Индия, Пакистан (повече от Нетфликс по целия свят) и други държави в региона. Не бих се учудила да са ползвали сценария, знам че снимаха по други дизи сценарии, та колко му е да  използват и АФК.
Иначе знаете мнението ми за АФК и защо се харесва толкова, просто всичко е естествено, актьорите изглеждат като нормални хора, и там в историята  всеки си беше на своето място - от красавецът по когото си губеха ума всички жени, пък той преситен от всички загуби своя по едно съвсем обикновено  
скромно и неопитно  момиче. Хазал, която си изглеждаше точно така - като съседското момиче. Като 19 годишна, невинна и неопитна. До грозното и завистливо Джансу, всичко си беше точно на мястото. Ако го бяха снимали днес,  всички те щяха да са манекенки на по 25-30 и сериала нямаше да изкара и 4 серии. Представяте ли си в ролите на Сехер,
 Гюлсмката и Джнсула някакви моделки?

Последна редакция: вт, 10 май 2022, 12:20 от Беллора

Общи условия

Активация на акаунт