ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 515

• 33 460
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
Красива разцъфнала роза. Ангелско лице Heartpulse

Фико с Руткай

ново с Джейда Атеш и Талия

Бурак Дениз купонясва с колеги . Младежа е от НИ

Марги , често зрители  питат за превод на ОС. Линка го знам  от Дени.
Преди го гледах на друго място сега се навъдиха реклами и се изнервя човек.
Запазаила съм си да обновя с още преводи. 
Ще се радвам да закупят Йешилчам  с бг дублаж качествен. Не попадам на инфо в кой страни е продаден ?

За АФК индийците харесват Хазал и на посещение при тях беше.
Не си падам по индийското . Ако ми хареса филм тогава гледам . Не търпя песните и как са накичени от горе до долу.

За емоционалните хора затова света е шарен.
И аз съм сред тях.
Като се замисля по - добре да си кажеш какво ти е на душата.
Латината никой не я знае не е писала за себе си.
Как беше израза баджаначке  Чачослав общи Joy
Хората  се интеренсуват от него въпреки, че е прикрит. Преди можеше да го срешнеш, когато беше по социален и висеше в Лабума или го посещаваха на снимачната площадка . Сега е като джакпот от тото. Няма да откаже да се снима с почитетелите и прегърнеш. Скъп Спомен. Heart

Искам да си с мен
Като в края на приказка
Как искам да ти кажа
да ти кажа колко те Обичам
Как искам да ти кажа
Да ти кажа колко те Обичам Heart

Папараците ще се озорят докато го щракнат.

Цитат от профил в Т
Цитат
Çağatay има план! Може да купува земя в района, където обича да се гмурка и лови риба, така че папараците да не могат да стигнат повече до него. Което е добре за него, но лошо за нас.🤣
Бог да благослови него и усилията му! Надявам се скоро да го видя. ♥️

Последна редакция: вт, 10 май 2022, 15:43 от femmi2

# 556
Баджаначката ти остарява и започна да забравя. Чачослав общи може и аз да съм го измислила. Бел му казваше Чачослав, ти пък ми напомняше често, че е общ и аз явно реших да ги обединя двете неща 🤣
Винаги сме гледали от забавната страна на нещата, докато разглеждах вчера онзи профил в Т и се сетих за нашите щуротии 🤣 и да, определено всеки изразява чувства/емоции по различен начин.

Индийски сериали съм заглеждала от любопитство и са ми задържали вниманието за няколко епизода. Прекъсвам, пак започвам - една серия на седмица стига, за да добиеш представа, действието ми се струва, че се развива наистина бавно.
Срещнах положителни отзиви за първите, които даваха преди години - Цветове на любовта и Малката булка. Там може да се каже, че имам наблюдения някакви.
Иначе като изключим традиционното облекло, музиката, поклащането на главите в знак на съгласие и няколко дразнещи често повтарящи се режисьорски похвати - имат си силни истории и те, а любовта я пресъздават убедително с погледи и лек допир само.

Феми, за претрупания заглавен пост няма да повдигам въпроса, накрая ще вземеш да ми се обидиш. Но един съвет. Седни и си прегледай нещата. Състои ти се от три части - за Чаатай, за Хазал и Огледален свят. В частта за Ча май видях Огледален свят с превод. В частта за Хазал или след нея има пък неща за Ча. Не следваш определена последователност. Сещаш се за нещо, добавяш го 😅
След като си решила да е в този вид няма да е лошо да е по-подредена.

# 557
Марги, сериалът е Някой като теб. Излязъл е 2015г. Не е римейк на сюжета, а на героите и начина по който заявяват отношенията си един към друг. Гледам тези двамата и до тях виждам Емир и Ферия. Същата страст, любов, инат. И същото усещане за любовта. Един момент много ме грабна и ми бръкна в душата. Те си имат някакви тъпотии за вдовиците и буквално ги превръщат в сенки. Гонят ги от семейните събития, че носели беди и ги обличат в бяло. В т. ч. и малките невръстни момичета. И в един момент момчето - син в богато и уважавано семейство, което е отгледало малката вдовица изкрещава любовта си пред семейството и обществото връщайки на момичето цветовете. Обаче артиста много добре го изигра и ми се струва, че в тази серия е дублиран от актьора, който дублира Емир. Може и да греша, но за пръв път след Фемирите нечия филмова любовна история ме грабна така.
И за съжаление отново сценарий който ги разделя буквално на следващия ден след като се събраха истински. Ужасно е, че сценаристите се гаврят така със зрителите.

# 558
Баджаначке, ти го измисли.
И аз ще пропиша поезия ако го  видя един ден с късмет не знам какво ще направя. Тук съм отворена, ама пред него....
Не се мисли за секси за него красотата не е достатъчна за да си актьор.

Марги след Хазал е Тихата ни лудост . Там прецених  да го сложа ти нерде искаш ? После диспансерските кахъри.

Интервю от 2О11 год за Хюриет
Какви неща е споделял неопитен и зИлен . Толкова е искрен и сладък Heart Eyes

✅Мислите ли, че сте сладък или секси?
 Моята сексуална страна се проявява на други места (изчервява се)
✅Къде?
✔Например, ако искам  да спечеля , сваля  ставам секси и харизматичен.
✅Вярно ли е, че когато се целуваш за роля си срамежлив?
✔Да, не е ли странно?
✅А в реалния живот?
✔В реалния живот се целувам страхотно.
✅Къде е сексът в живота ти?
✔Това е най-необходимото нещо в живота ми (единственото нещо, без което не мога да живея), нещото, което ме прави щастлив (прави живота ми по-щастлив)
✅Комплиментът, който най-често чувате от жени?
✔Веднъж между снимките заставам пред писоар в мъжката тоалетна, поглеждам зад една жена, тя държи телефон в ръцете си . Друг път една жена възкликна: "Боже, как майките раждат така!" Толкова ми е странно! (Мениджърката му Селин Бронкай се намесва: „Чаатай, обърнете се в профил! "

Кога имахте последната си връзка?
🔹Бяхме преди състезанието, ние се разделихме. Сега имам кариера на преден план и не мисля за връзки.
🔸Какви момичета харесваш?
🔹Няма значение руса, брюнетка или кестенява, не много висока, нещо около 1,68 -1,73 см. Усмихната, но не приказлива.
Обичам ревниви.
Например, целунеш се в сериала и момичето ще се ядоса...
🔹Ще ми хареса
🔸Какво може да те разочарова в едно момиче?
❌когато се преструва на друг човек, а не на това, което си в действителност;
❌когато по-млади жени които се опитват да изглеждат по-възрастни от възрастта си.

Когато имаш приятелка, какви жестове правиш към нея?
🔹Аз например обичам да й готвя вечеря. Мога да готвя  боб с пилаф. Научих се от майка ми. Докато пораснах, постоянно бях заседнал в кухнята. Майка ми е босненка и готви много добре босненски ястия.

Последна редакция: ср, 11 май 2022, 09:43 от femmi2

# 559
Много готин диалог сте направили за сериалите и сходствата между тях. Не знам за индийските сериали, но турските вече са показали всичко възможно в сцените. Още по времето на Вятърничавите забелязах  моменти, които бях гледала в ОС или "Сега и завинаги". След като изгледах "Нашата и история" и " Любовта не разбира от думи", спомените от ОС и Hercai, сцените в "Съдбата..." на Акън, които са направо едно към едно с вятърничавите вече  имам чувството, че всичко съм гледала. Въпреки харесваните заглавия, липсата на въображение в сценария и повтаряне на много тъпи сцени, но с различни герои е леко смешно и дразнещо.

Да спомена, че Бурак Дениз, наистина е много добър в работата си. Някой от вас беше споменал, че е добър комик. Бих казала, че е добър и в драмата или екшъна. Харесах "Любовта не разбира от думи". Доволна съм от двата сериала с Бурак. Единствената слаба в екипа на "Любовта..." е тази Ханде. На моменти играеше, толкова фалшиво, милата...Явно много са я лъгали, че става артист от нея. Визията й е напълно еднаква с всяко друго девойче на нейната възраст. С което искам да каже, че дори физически не е кой знае какво.

Последна редакция: вт, 10 май 2022, 19:34 от DeniAra

# 560
Рори, благодаря.
Сега вече схванах. По-рано помислих, че историята като цяло наподобява тази в АФК.

Феми, не ме разбра, но не е важно. Което където си решила там да си стои... Остави ме мен...
А в интервюто от 2011-та Ча навярно е искрен и казва точно това, което усеща, но мнооого вода изтече оттогава 🤣

Последна редакция: вт, 10 май 2022, 17:36 от Margarita N.

# 561
Дени , значи ти е харесал романтик серила с БУ Дениз. Какво да ти кажа за Хандето и аз съм на същото мнение. За нея се говори повече за ЛЖ отколкото като актриса.
Сега ще снима за Дисни плюс.  

Марги , на мен любимито ми е че е ревнив и с актриса нивгаж Joy
Сега е с такава , тя не е актриса в пълният смисъл на думата . Нашият се е изхитрил и е спазил обещанието.
Щом Ча я хареса  Дуда може след него пак да е късметлийка. Колкото и да е ни не се вярва тая връзка ще се изчерпа. Човек има нужда и от любов не само удобство.
Сега се усеща зрялост пак е искрен . Дава интервюта само за проекти.

Ох бе сладур , повече не ме питай за любов Joy

Какво можеш да пожертваш за любов?
CU: Не знам. Ако отговоря, се страхувам, че ще се срамувам пред влюбените си приятели. Хайде повече не ме питай за любов.

Имало ли е момент в който сте се чувствали сякаш сте „покрити“?
CU: Имаше трудни периоди. Но вярвам, че славата не ме е погълнала. Аз съм интроверт. Мога да мисля сам с часове вкъщи.

Последна редакция: вт, 10 май 2022, 20:08 от femmi2

# 562
Марги имах предвид че чрез подобни изпитания показват любовта. Например Емко удря Фера и знаем тя как се държа, как после се изясняваха и тя заяви, че остава за да се преструват запред хората и когато срещаха нейните близки той я хващаше за ръка, а после я пускаше и се държаха като непознати. По едно време тя вече го искаше обратно, но той реши да й го върне и се дърпаше, за да може тя да признае чувствата си.
В индийския филм двамата са израстнали заедно с баба религиозна до глупост. Та преди животоспасяваща операция ртехния гуру каза, че ще момчето ще оцелее ако някое момиче си сложи синдур заради него. Момичето да е било 8г,момчето 12г и смътно са знаели какво правят, но той й сложи синдур. После като порастнали след много проблеми най-накрая ги сгодиха и имаха дата за сватба. Решиха, че тъй като всичко вече е решено, а и от години де факто са религиозно женени могат да се посветят на плеживяване ала лилаво перденце. В деня на сватбата се оказва, че момичето е бременно, а момчето го бяха дрогирали злодеите в историята и не помнеше, че са били заедно. Съответно реагира с недоверие и въпрос кой е бащата и момичето съвсем закономерно след понесените обиди напусна дома и се разделика. До тук нормална реакция, но след 7г по стечение на обстоятелствата се разбра за дрогата на която действието й е точно такова и съответно той се извини безброй пъти по безброй начини, а и съдбата го беше срещнала с дъщеря му и преди да разбере че е негова няколко пъти я спасява от беда, а тя се привърза мното, обикна го. И той направи какво ли не да се извинява, моли и създава възможности да се съберат. Тя се държа 1:1 като Фера, а в същото време се разбра че още го обича и иска, ама не ще да прости и да признае че при положение че той наистина не помни не е чак толкова грешен и в крайна сметка го отряза. После баща му се разболя и поиска да се оженят. Тя прие, но дебело подчерта, че не е истински брак, а в същото време примираше той да я гушне. И така той започна да се държи дистанцирано 1:1 като Емир и я чакаще тя да признае, че още го обича. И на практика по различен повод ситуацията в индийския сериал протече 1:1 като в ОС. И други подобни моменти има. Затова усещането е, че е познато като сюжет, а просто сценария който разказва за тази силна любов е предвидил една и съща реакция на двойките. И като цяло се създава усещане че двете героини си приличат, двете момчета също. Усещането ми като зрител е същото. И стигнах до извода, че тази изумителна любов може да се покаже само с цената на много страдания. Предполагам, че в Индия този сериал е обичан колкото ОС в останалата част от света.

Последна редакция: вт, 10 май 2022, 19:43 от Рори72

# 563
Вярно е, Рори, ситуацията при героите в индийския сериал донякъде напомня тази при ФЕмир.
И реплики подобни на техните май каза, че е имало 🙃

Феми, е как да не е актриса Дуда?? Може да не е в главни роли, но се изявява.

При толкова много филми и сериали достъпни по телевизията и в нета въобще не правя усилия да гледам каквото и да било ако единият от двамата главни герои ми е неприятен- в случая с Любовта не разбира от думи щом не ми допада Бурак не съм сметнала за нужно да си го причинявам. Още повече, че и Ханде тогава не ми беше впечатляваща. Преоткрих я впоследствие, изгледах един сериал с нея и я намирам даже за въздействаща обаче нямам намерение да се връщам назад. Но не защото казват, че не я бива, по-скоро се водя само от собствените си усещания и не ми идва отвътре.
Даден сериал може да го нареждат сред най-добрите, но да не ми хареса. И обратното - да мете дъното на класациите или спрян преждевременно, но да ме грабне.
Въпрос на вкус.

Последна редакция: вт, 10 май 2022, 22:59 от Margarita N.

# 564
Маргарелке , да не почвам фермана каква актриса е и защо и обръщат внимание.
По точно заради кого.

Не е задължително да е в главни роли. В Ичердето от нищото се пръкна за пълнеж. Уредена или йок си живее живота.
Поддържа фигура тук не споря. Нормално е нашия да се вглежда в тия неща. Да има какво да мачка. Сбъркан му е вкуса и това е.
Дори да я учи на нещо в къщи трябва да си го можеш. Гледа, като препарирана с ония хитри очи. Сам каза, че харесва естествени без много да се гримосват.
Аз обичам не прекалено. Нема се разберем по въпроса с ашкъма.
За перманентен грим дали е чувал.
Аркадаша и съседа е с вкус с Мелиса Памук.
В любов и се обясни.
Сега нема проект няма да снимат втори сезон.
Йозгето също.  Да вкарат една от двете в Плашилото като втора главна героиня.
Чачи ще помага на Шифанур ще я предразположи както и екипа. Както казах трябва да си имаш талант , харизма освен външност.
За сериалите  гледам ко главните ме грабнат дори сценария да куца. Зависи от химията и на каква вълна съм.
Сега съм се загледала в Бараж. Добър каст.
Сценария не мога да го коментирам подробно и там не откриват топлата вода. Любов ,ревност, интриги.
Харесам и се радвам на някой екранни чифтета но само Фемирите успяха да ми докоснат сърцето.
До днес ме държи и прописах у форума.
Научих се на някой неща.

Коментирахте и сходства с нашия и индийския сериал. Това да се преструваме за пред хората и Фера да си признае защо остана.
Това ме дразни ,ама сценарии .Когато Емир се прави на супер герой с бившата и Явуз.

Последна редакция: ср, 11 май 2022, 00:48 от femmi2

# 565
  • Варненска клюкарка
Дуда Е актриса. Каква актриса е - като повечето, т.е. посредствена. Обръщали и внимание заради Ча... в бранш в който всеки е човек на някого и връзките имат повече тежест от таланта. С един гол актьорски талант + цялата красота на света, но без правилните хора зад теб и много, ама много късмет... Няма да стане нищо, поредния пълнеж. Дуда никога не е парадирала с отношенията си с Ча. Мелиса е пълнеж, нищо не става от нея, студена е като замразена риба, тогава какво като е красива? Защо му е на Ча нещо показвано на екран много пъти без никакъв успех?!?? По добре някое съвсем непознато лице,
За мен винаги на първо място е била историята.  Двойка я ми хареса, я не, не ми е толкова важно. Така изоледах невероятни истории като Жена, Мелодията и Карагюл. Бързо се отегчавам и никоя двойка не би ме задържала пред есрана, но ако ми е интересно - гледам.

С 1 на ум съм за тези интервюта, когато са преведени от рускините. Знам за няколко дописвани от тях според предпочитаната от преводачката колежка или период от живота на Ча  и в този смисъл за неща, които Ча никога не е казвал. Тука за секса са ми малко съмнителни нещата. Някои интервюта имат по два превода. Жалко че не се намират оригинални текстове.

Последна редакция: ср, 11 май 2022, 09:40 от Беллора

# 566
Ти го каза веднъж, Бел, че колкото преводачи, толкова и преводи. С времето се научих да не вярвам на по-голямата част от нещата, но допускам, че в тях има доза истина 😜

И аз на същото мнение за Дуда - не парадира и не се навира излишно в очите на Чачовите фенове. Как тогава си спечели омразата им не разбирам 33uu Точно защото се обичат тихо с времето от безразлична ми стана симпатична. Не познавам нито него, нито нея, откъде да знам подходящи ли са един за друг, че и раздяла да им пожелавам на всичкото отгоре 33uu

От изброените сериали Карагюл съм го следила и ми хареса. Но заради многото епизоди съм на мнение, че се оляха и в един момент ми дотегна сходни ситуации да се повтарят при различните герои.
Сред турските, които съм гледала за мен един има, на който всичко му е точно и трагичния край си е съвсем логичен според моите представи и това е Забраненият плод. Flowers Apple

# 567
Ето това е проблема. Не знаят къде да сложат точката. Аз загледах Черната оза на по-късен етап. Обаче в един момент стана прекалено предъвкано и разтегливо от страна на 2-3 герои и загубих интерес. Не знам защо в един момент мярката се губи и се търси количество за сметка на качеството, но това съсипва емоцията на зрителя.
Марги, Дуда и мен вече не ме дразни. Какво като има и по-красиви жени от нея. Важни са други неща за да е успешна и щастлива една връзка и явно тя е подходящата за Ча жена. След като на него му е хубаво с нея и успяват да се разбират по-щастлив ли ще е с красавица с която не може да поговори или да помълчи без да е неловко. Алито не е красавец, но прави Хазал щастлива, а нали точнотова търси човек в любовта - щастие.

# 568

Докато сте на темата за Дуйгу може да разгледате новите й снимки.
Споделени са от нея самата в Instagram и после от феновете.
Коментира се, че якето с което е облечена е любимото й.
Не знам колко е силна връзката й с Чаатай, но вече имат еднакво поведение и навици.
Коментира се, че якето е от няколко сезона и тя го носи без значение, че е с няколко номера по-голямо отколкото е размерът й. Даже пишат, че якето е на Чаатай, защото прилича на онова зеленото.
Подозирам, че може би са два еднакви модела, но в различни цветове.
На тези снимки е усмихната, изглежда лъчезарна и спокойна.
Какво значение има коя жена е в живота на Чаатай, щом той е щастлив, спокоен и работи?

# 569
  • Варненска клюкарка
И в Мелодията беше трагичен, но логичен финал. Гларните пълни дървета, но историята на сирачето Ламия и другите компенсираха.
Марги, имах предвид че падругите понякога си дописват фантазиите си по тези интервюта. Така се роди легендата че Ча не харесвал светли очи, а в скоби уточнили сини и най вече зелени. Сещаш ли се защо😱Говоря за интервюто с лилавата ризка. А реалността  -на въпроса какво харесва и не харесва,Ча отговаря че се чувства некомфортно пред пъстри очи. Водещата Саба Тюмер се смее и  му казва че и неговите са такива и той млъква леко объркан. Това е, никакви сини и зелени 😂 Горното интервю от Фема  прилича на едно от първите, снимано е в един ресторант, Ча пред чиния  спагети и чаша вино. Аблата е там и го кара да обърне профил и пита журналиста дали някога е виждал такова съвършенство. А в края, Ча им гледа на кафе😂

Рори за пари е всичко, да изсмучат колкото се може повече от един успешен проект.
Черната роза и аз не го догледах, много силна история която накрая похабиха.

Последна редакция: ср, 11 май 2022, 13:55 от Беллора

Общи условия

Активация на акаунт