ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 515

• 33 484
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
Тази снимка с шапката не е нова. Първата това тя ли е ?
Чачовите фенове ,които харесват чифтето ще заприличат на едни други, които  знаци търсят. Голяма била дрехата й голям праз. Човек по принцип си има любими дрехи.Сещам се за зелената връхна дреха на Ча. Често я облича.
Не мисля че тази с която е Дуда е негова.  

Обширна и сложна тема са човешките отношения и любов. Не е важна само красотата. Човек търси щастие . Щом нашите любимци са го намерили се радваме за тях.С Мишо свикнах с Дуда не се примирявам !

Марги не се ли сещаш защо я хейтят ?
Ревностни сме към любимеца си. Като не я харесваме нема си кривим душата.
Като си отвори устата е страшнЪ по добре да мълчи. Посредствена актриса , има други заложби .На нашия му е добре с нея, щото е тиха дали заради него и се съобръзява. Видна рибарка. На него му трябва темперементна да го извади от черупката му. Щастието обича тишината! Следващата ще видим каква ще е ко доживеем. Ако съм го усетила правилно когато се влюби ще му проличи и феновете ще го забележим . Сега не мога да кажа, че е такъв. Любовта не е като филмите понякога и така се случва.

Поствам тази част от Елчин Сафарли.

„Ако ти знаеше…“

Няма да те лъжа, че напълно съм разлюбил тази, преди теб. Нали знаеш, при мъжете е прието така: ако се разделим с любима жена, не си го признаваме публично.

Заобикаляме отдалече истинските си чувства и говорим само за това, колко различни сме били и че за да го разберем окончателно е трябвало да поживеем няколко години заедно.

А това не е нищо друго, освен лъжа, под която има грамада от гордост.
В действителност, дълбоко в душите ни всичко е по-различно, не толкова егоистично.

И ние тъгуваме и ние се въртим в леглото заради нахлуващите спомени.
И ние, както и вие, жените, търсим любимото лице сред тълпата.

Ще бъда честен с теб: понякога се пренасям мислено в миналото.
И не защото тук, днес, до теб, нещо не ми достига. Ти си нещо друго.
Ти си осезаемото ми настояще.

Онова, което е останало там в миналото са подводните течения на океаните, които някак неусетно променят ландшафта, но никога не изчезват.

Purple HeartWink

7 млн. Ейваллах само така.Hands Clap

Интервюто с лилавата ризка Ча се издаде и даже Юсуф го бутна и погледна. Всичко му личи на лицето.

Последна редакция: ср, 11 май 2022, 22:16 от femmi2

# 571
Тази снимка с шапката не е нова . Първата това тя ли е ?  

Тази до картината е нова.
Била е на изложба, но не разбрах на кой.
Тази с шапката е за сравнение и доказателство, че якето е поне от два сезона.

# 572
Разговора поема бавно в неприятна посока и започвам да повтарям и потретвам едни и същи неща 🤣
Феми, в една връзка единият човек ли трябва да се съобразява с другия? И ще се примири с всичко, само и само, за да са заедно. Непременно и на всяка цена. Дуда ще стои там където е нежелана и ще търпи ашкъма все едно е последният мъж на земята... Как ли пък не.
Той не е бил винаги такъв човек, явно славата не му понесе и предпочете този начин на живот. А на Д. също ѝ харесва, подкрепя го и си живеят спокойно.

С Хазал не им е било писано явно, на него му личеше, че е хлътнал. Все с поглед я търсеше и точно тя отговаряше на някогашните му критерии за идеалната жена. Или всичко си е било в моята глава. Satisfied Доколкото може да му се вярва. Е, да, имаше такива, които дописваха, че не харесвал зелени очи Satisfied

# 573
Бел, Йиит Йозшенер ли е дърво?
Ако говорим за Бурак Хакъ да ,но за Йиит афедерсин ама той няма слаба роля дори и в Джесур и Гюзел беше на ниво.
Аслъ беше селска хубавица иначе.
Какво има на Дудка чудни снимки Чаатай нещо е видял което ние не можем да видим това беше отговорът на баба като и казах за Пеликана та и в този случай е така.
Другата тема няма да я коментирам да не засегна Марги но Дени да знаеш че сме на едно мнение по тази тема.

# 574

С Хазал не им е било писано явно, на него му личеше, че е хлътнал. Все с поглед я търсеше и точно тя отговаряше на някогашните му критерии за идеалната жена.

За тези останали в миналото чувства, смятам, че младостта и липсата на житейски опит е основната причина да не се случат нещата между тях. Никой не казва, че една връзка е за цял живот, въпреки че има забележителни истории с любов надживяла самите влюбени. Но ако с днешна дата разгледаме характерите на двамата, то трябва да признаем колко са различни като хора, поведение, начин на живот. Обаче смело мога да кажа, че ако сега ги съберат в един проект ще стане пожар. Въпреки деца, брак и връзки, ще изживеят това което преди 10 години не са успели. Може би ще е за кратко, но ще е бурно и запомнящо се. Смятам, че от онези години спомените от "хлътването" са останали. Понякога неизживените любовни чувства тлеят цял живот.

# 575
Баджаначке, при всеки е различно . При тяхната връзка Дуда повече се съобразява . Ще търпи като се е влюбила и явно свикна с неговите навици . Не е луда да изпусне такъв мъж .
Славата не го промени и преди е бил интроверт  в последствие стана повече такъв.
Поне излизаше , сега е забравил кво е мол и бар.Какъвто , такъв пак си го Обичаме . Изчака ми се чакалото затова плашило . От сета нищо само се гъбаркат с нас .

тази е нова . Ще позная репертоара в репортажа.  Нерде е Чаатай бей ?
На снимки чок работи , всичко е точо при нас .
Ще фъфли и намига с око.

Дидко , така е виждат любимците неща ,които ние йок.
Дори и така с Пела може и да си допаднем в някой неща  с шаманката негативна е.

Цитат
Смятам, че от онези години спомените от "хлътването" са останали. Понякога неизживените любовни чувства тлеят цял живот.
А , това е приказка по точно не бих могла да го напиша. Не става със всяка скъпи.
Ще стане пожар, като ги съберат отново не се съмнявам . Още повече ще разпалят страстите. Умеят да играят с Очи . Цяла Вселена ! Sparkling Heart
Иншалах някой смел продуцент . Времето си лети и да ги събарат вече. Може във филм.
Романтик история.

Последна редакция: ср, 11 май 2022, 18:22 от femmi2

# 576
Дени, 😅 мислила съм си го... Да я бяха изживяли тази любов вместо някой от двамата/или и двамата да си останат с копнежа по неизживяното.

Диди, за Ханде Ерчел ли няма да коментираш, за да не се засегна?
Въпрос на вкус, на мен ми допада, на преобладаващата част от хората в темата доколкото съм забелязала - не. Това не е повод да се засегна и да тръгна да убеждавам някого колко много греши. Всеки с вкуса си.
Позволила съм си да отправя забележка единствено към Феми по друг повод - не се дразня когато се обсъждат актьорите, а феновете им. Спря да го прави за щастие.

# 577
Да Марги точно пробвах мъчих не се получи а повреме на Щерките им бях луда фенка като бяха с Толга. Не се получи а не искам да коментирам от уважение към теб не да те дразня има разлика.
Ще си проличи кой е по успешен като почнат отделни сериали.
Феме мании ние не виждаме те виждат това е положението.Но вие имате късмет вашата не снима гаджето си как спи на дивана и как пуши марихуана нали?
Разбира се това е тютюн и ние и това не разбрахме както и да е карай да върви.

# 578

Ще излъжа ако кажа , че живота ми без теб е същия......
че не боли липсата ти  и че най-накрая те забравих......
или да кажа , че не ме засяга ако те видя с друг,
дори аз самия не бих си повярвал.................
ще е като да се гледам в Огледалото ,
и да искам да излъжа себе си........

Защото все още те Обичам, и все така съм влюбен........
не намирам начин да те забравя
нито да изтръгна любовта ти напълно, защото все още те Обичам
и съм сам, бих направил всичко за да те целуна отново...........
и отново до теб да се събудя.....защото  все още те Обичам!

Диде , Пела е инфлуенсър и Ози покрай нея се отпуска.

Последна редакция: чт, 12 май 2022, 07:35 от femmi2

# 579
  • Варненска клюкарка
Диде, точно Бурак визирам като дървен. Иит Йозшенер ми стана любимец в тази история, въпреки че е безкрайно далеч от общоприетите норми за красота и сексапил на ГГ. Всъщност с право ме питаш - главните всъщност бяха трима, трябвяше да кажа че  двама от тях бяха едни актьори...срам за гилдията, но пък качествената история компенсира, а финалът е по-въздействащ от АФК. Направо ме ркара в депресия и месеци не можах да загледам друго. Двама души щастливи в първата си  брачна нощ, по същото време излишния в историята пишеше последно писмо на детето си и се гръмна на фона на същата песен на която се гръмна и Бихтер... И пак грачеха гларуси над морето.

# 580
Благодаря в такъв случай за хубавите думи, Диди. Уважението е нещо наистина ценно, макар да не разбрах в кой точно момент съм си спечелила твоето 🙃
Аз основно баджаначката подхващам, но и тя дори не може да ми се разсърди 🤣

От старите сериали така и не изгледах Мелодията и Езел.

# 581
Бел така става защото просто още тогава става ясно колко е талантлив.
Иначе другите съм съгласна.
Марги , от години те познавам не е малко за да имам впечатления. Това ,че не съм на едно мнение понякога с някого не означава,че не го уважавам. Ние със Снежето примерно редовно сме на различно мнение ама си се търпим от АФК до днес.
В този живот всичко е нормално ,но турски актьор да учи китайски за сериал по Нетфликс сефте чувам и то вече аз като работя при китайци.
Феми , Озан май ще работи със силата на светлината освен филма с Ахсен и дизито по ТВ с Берак Т и Тансел Йонгел има и сериал по Нетфликс заради който учи китайски език пуснаха новината пресна. Остава да снима сега с някоя китайка и вече хептен ще се удрям по главата.
Иначе погледнете от добрата страна,че Хазал и Чаатай не са се загаджили не ,че насила става нещо ,но като цяло го казвам по добре ли щеше да е да стане работа и после да се разделят и да не искат да се видят?
Предпочитам затова винаги приятелските и колегиалните отношения на сетовете защото рядко двойки има като Берг и Халит например и давам тях за пример защото са с най-дългия брак от всички които се ожениха след тях.
Марги Мелодията няма да те разстрои толкова ама Езел с кърпи съм го гледала особено сцените на син и майка в началото Ипек Билгин е уникална актриса.

# 582
  • Варненска клюкарка
Никога не съм вярвала, че Хазал е имала романтични помисли към Ча. Даже мисля че тя го смяташе за дете. За него обаче вярвам че не беше безразличен, (да не кажа друго) но тя беше жИлезна и обръщаше всичко на майтап. От там и закачките за които клюкареха от сета - дърпал и косата, развалял и прическата, пръскал я с вода, промъквал се зад нея и я вдигал заедно със стола и, а тя се полива с чая си и се скарвали... Общо взето на 20 като момченце в трети клас, което дърпа плитките на момиченцето чието внимание търси. Пренебрегването може дълго да го е помнил и да го е теглило към нея. Профа беше обърнала внимание как Фатювата щерка и онзи Бату винаги сядат между тях, сакън да не си допрат коленцата, че изконсумират ли се у реала, отидЕ химията в сериала...😂 Много
може да се каже за онези времена, сетовете бяха едни разградени, но не вярвам, че сега Хазал би  направила нещо  против мъжа си. Той е любовта на живота и заради някакъв сърбеж от миналото... А и дълго време не бяха в добри отношения, знаете, аз не вярвам и че много са се сближили
после. Не мислА че е възможно, както и въобще ново тяхно партньорство.

Последна редакция: ср, 11 май 2022, 16:39 от Беллора

# 583
Китайски ще учи наш Озанчо.
И това  ще видим по НФ.
Турчин ще говори на китайски Joy
Няма да му лепнат китайка споко. И да го направят има симптични ще са голяма картинка двамата Joy
Сериал по НФ кога ще заснеме всичко това ?
С Берак не ми го побира ума.Head Band Чакам си филма по НФ с Ахсен.

Какво да ти кажа Диде никой не знае какво щеше да последва ко бяха заедно любимците.
Можеше и в момента да си отглеждаме малко Хазатайче ,можеше и да се разделят без лоши отношения. Колкото и да са различни това привлича огън и лед вода и огън.
Точно такава е нужна на Чачи да го поразчупи.
Разбира се и от Ча зависи. Вие как си представяте следващата?  Всеки случай не кифла.
Не мрънка за хобито му.
Ще лови и готви риба в пек и студ.  
Викате какъв въпрос като са още заедно Joy
Фема е нетърпелива и сингъл да си бъде като преди.
Дидко, дай насам снимки с татуто на Ози. Не се притеснявай Ози си е колега на Хазал.

На новото фото гледам Дуда не знам за вас за мен е странно фото в лицето.  От ъгъл на снимане и камера или от очилата.

Последна редакция: ср, 11 май 2022, 18:02 от femmi2

# 584
Бел, и аз не вярвам да ги съберат пак. И да си призная вече не искам. Пък ако евентуално се случи дългоочакваното повторно партньорство въобще не мога и да си помисля за нещо повече. След толкова време по-добре да си остане там, в миналото. Пропуснали са момента.
Иначе усещаше се привличане, особено на него много му личеше, тя по-прикрита, но според мен не напълно безразлична. Нали на красивите мъже не можело да им се вярва, предпочела да не му даде шанс hahaha

Последна редакция: ср, 11 май 2022, 16:50 от Margarita N.

Общи условия

Активация на акаунт