Чачовите фенове ,които харесват чифтето ще заприличат на едни други, които знаци търсят. Голяма била дрехата й голям праз. Човек по принцип си има любими дрехи.Сещам се за зелената връхна дреха на Ча. Често я облича.
Не мисля че тази с която е Дуда е негова.
Обширна и сложна тема са човешките отношения и любов. Не е важна само красотата. Човек търси щастие . Щом нашите любимци са го намерили се радваме за тях.С Мишо свикнах с Дуда не се примирявам !
Марги не се ли сещаш защо я хейтят ?
Ревностни сме към любимеца си. Като не я харесваме нема си кривим душата.
Като си отвори устата е страшнЪ по добре да мълчи. Посредствена актриса , има други заложби .На нашия му е добре с нея, щото е тиха дали заради него и се съобръзява. Видна рибарка. На него му трябва темперементна да го извади от черупката му. Щастието обича тишината! Следващата ще видим каква ще е ко доживеем. Ако съм го усетила правилно когато се влюби ще му проличи и феновете ще го забележим . Сега не мога да кажа, че е такъв. Любовта не е като филмите понякога и така се случва.
Поствам тази част от Елчин Сафарли.
„Ако ти знаеше…“
Няма да те лъжа, че напълно съм разлюбил тази, преди теб. Нали знаеш, при мъжете е прието така: ако се разделим с любима жена, не си го признаваме публично.
Заобикаляме отдалече истинските си чувства и говорим само за това, колко различни сме били и че за да го разберем окончателно е трябвало да поживеем няколко години заедно.
А това не е нищо друго, освен лъжа, под която има грамада от гордост.
В действителност, дълбоко в душите ни всичко е по-различно, не толкова егоистично.
И ние тъгуваме и ние се въртим в леглото заради нахлуващите спомени.
И ние, както и вие, жените, търсим любимото лице сред тълпата.
Ще бъда честен с теб: понякога се пренасям мислено в миналото.
И не защото тук, днес, до теб, нещо не ми достига. Ти си нещо друго.
Ти си осезаемото ми настояще.
Онова, което е останало там в миналото са подводните течения на океаните, които някак неусетно променят ландшафта, но никога не изчезват.

7 млн. Ейваллах само така.

Интервюто с лилавата ризка Ча се издаде и даже Юсуф го бутна и погледна. Всичко му личи на лицето.