И преди сте го коментирали от нашата тема съм чела затова.
Не бива да се слагат под общ знаменател. Сигурно си е патила от красавец и си го изкарва на Ча или той е направил нещо ?
Заради това да си бие спирачки и не изживеят каквото чувстват.
Ех ,Хазалиндааа.
Дали някога ще си признаят и разберем.
Единственото общо участие е в Анталия.
Имало е студени ветрове не е било за дълго.
Вярвам, че сега са си в приятелски отношения и държат един на друг.
Ако не беше така нямаше да си гостуват и присъства на сватбата й. Тя го уважи на Протектора. Лайква му снимки. Пожелава му успех за проектите.
Искаше ми се да го бяхме видели на нейната премиера за ПП, но я е поздравил лично.
Дори да стане чудо и отново ги видим заедно в общ проект ще нахлуят спомени. От тях зависи да се съгласят и историята да е добре написана. На милион процента съм сигурна, че ще се усети в сериала и екрана страст , любов флуиди ,всичко.
Не ме интересува толкова визията, защото и двамата когато поискат могат да са като 20 год. Не е нужно аз си ги харесвам всякак. Прекалено обрасъл не ми е по вкуса.
Събраха Берен и Киво сценария на филма е готов що да не се случи и с нашите.
След 20 год. събраха и любимите ми както на много хора по света актьори от хитовата класика трима братя ,три сестри. Латино, което си остава специално за мен. Актьорите с възрастта са променени някой повече ,други не толкова. Данна Гарсия ми е любимка.

Не съм гледала засега изцяло продължението, но се интересувам.
Гледам клипове , снимки резюмета. Вкараха порастналите деца на Хуан и Норма и на другите от двойките.
Атлетични мъже са избрали. Действието се фокусира върху тях.
Росарио певицата се завърна. Онзи ден гледах как някъв от работниците на ранчото дивак се опира да насили Норма , Хуан издивя и я спаси.
Те са любимата ми двойка.

Марио Симаро, като характер има общо с патрона. Двамата не обичат шумотевицата и да се показват.
Любимата му колежка с която обича да снима е Дана Гарсия и се разбират с поглед. Шегуват се и забавляват. Още проекти са снимали заедно и съм гледала. Целувките и любовните сцени с лекота им се получават.
Той е в страхотна форма, Дана е нежна и красива. Кеф ти е да ги гледаш.