ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 515

• 33 499
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
Мелиска е сладка и красива. Екзотика. Пфууу да му имам вкуса на нашия. Добра актриса е Мелиса на мен ми харесва.
Феновете са доближили близък кадър с възлюбенатЪ.
Чачи е подмладен доста.
Гладко обръснат.
Засега не пуска брада и се поддържа. На снимка от сета в караваната забелязах и машинка от модерните за бръснене.
Знаех си че като поиска става като 20. Познавам си го. Прилича на Яман.
Не казвам, че е зле харесва ми и в тяло е слаб. Дуда прилича на леля му.Като гледам фотото не ги усещам, като влюбени гаджета.
Като роднина и племеник или позната, която е застанала до него.
Не го казвам, щото ревнувам така усещам нещата. Не ми въздействат!  
Мерт и Мелиса при тях се усеща любов. Heart
Домашен купон с приятели. Повечето са с дом. дрехи. Естествени и усмихнати.

Последна редакция: нд, 15 май 2022, 01:59 от femmi2

# 601
На рожден на приятел на Мелиса Аслъ Памук

# 602
Азисия wavey

Цитат

Подмладен изглежда Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: нд, 15 май 2022, 09:49 от Margarita N.

# 603
Hands Nail Care

Хазал прави сладки муцунки Kissing Face HeartbeatGift HeartFlowers Cherry BlossomSparkling Heart

Yellow HeartSparkling HeartGreen HeartHands Nail Care

Maрги , сега повярва ли като ти казах че нашия може да изглежда както си поиска. В мрежите коментират, че се е върнал в началото на кариерата си като Емир и Яман.
Знаеш за вътрешната ми интуиция като прочетох Мерт празнува си казах ще имаме фото не може Ча да не е там. Имат още снимки, които не са се споделили и си  остават си за тях. Вгледах се в масата  пафкали са компанията вижда се пепелник , питиетa, тортата.

Феновете са направили колаж.Искат Мелиска за любимеца ко не в реал в сериал .

Така е тамъм и всичко е точнУ . Пу ! Heart Eyes
поздрав за РД

това е новата й визия.
Красавица чаровна!:heart:
Представям си с нашия къв Огън ще са двамата в  любовните сцени.
Интрига не е излишна покрай нашия  той се е запънал с пиявицата.
Не казвам да са като едни други .....  Керем постъпи джентълменски и остави да гледат сеира на безценната. Никога не ми е допадала сега още повече. Търси се под вола теле и ми е смешно.Joy
Радвам че съм си избрала такива личности като нашите хора да са ми любимци . Без фалш ! Аз също се старая в живота да съм открита с хората.

Последна редакция: нд, 15 май 2022, 14:53 от femmi2

# 604
Пак не ти повярвах напълно, Феми. Да, прави необходимото Ча, полага грижи за вида си и липсата на брада смъква от възрастта... но не бих казала, че е като в началото на кариерата си. По-скоро пораснал Яман. Само дето сега не е толкова смачкан, придобил е самочувствие 🙃😜
Харесват ми с Дуда на общата снимка - съвсем естествено поведение като при нормалните двойки виждам при тях винаги. Нали не очакваш ще я гледа в захлас сякаш времето е спряло и нищо освен тях двамата не съществува 😜

# 605

Още от Париж

Ново от ИГ на Хазалка Sunglasses

Марги , пораснал , улегнал. Яманския период не ми е вкуса освен в началото.
Само да не извади протезата не мисля, щото нема пиар  доволен от живота и кариерата си. Каква ли баклава се крие под черната тениска? Мускули да извае не е излишно.

Не щЪ да я гледа, като влюбен ученик. Каквото правят си е тяхна работа. За ашка ко я погледне с този поглед който казва всичко без думи. Тогава пак ще си намеря причина, че го играе Joy
Няма лошо да си моногамен и аз имам продължителна връзка, знае ли се живота какво ще ти поднесе.  
Спокойни , щастливи , здрави с верни приятели, това е важното.
Ние покрай любимците да сме здрави и да им се радваме. Кога ли ще го пуснат шивача. Липсва ми на екран Зверчето!

Джем Карджъ нашият режисьор е пуснал снимки от сета.

Ча е късметлия да работи с най добрите режисьори в бранша в проектите си .
Много хвалят Джем. Интересна творческа личност. Видът му ексцентричен.

Последна редакция: пн, 16 май 2022, 10:28 от femmi2

# 606
Здравейтееее,  времето е топло лятото зове .
Маргиии , при теб се живее на прохлада .
Не сте писали след мен  Хазалка е подновила ИГ с тази атмосферна снимка от Париж .

цветен вариант .  Супер форма е  в тяло . Heart Eyes

Гинчо е с новите си подопечени Бюшра Дювели и Мелиса Шенсоулу на представянето на марката Beymen Club!
Още  ме е яд че Хазал напусна има ли причина или йок ?  Сега щеше да е с Хазалче в Париж . Журналята на са питали нищо по въпроса .  

Smile

Purple Heart незавършаната риснунка , немаше време да я завърши  задаваха му въпроси , гледа в екрана спец . колежка .Blush Това интервю и предаване е култово и носталгично .  

Уникални , любими , красиви , талантливи обичащи работата си и с добри сърца .  
Усмивката краси човека!

това е шапката за  новата къщурка специално от Дени .
На мен ми хареса  подбора на снимките и със семпла рамка .

Последна редакция: вт, 17 май 2022, 21:37 от femmi2

# 607

И аз нея носех, за да пишеш ако решиш Stuck Out Tongue Winking Eye
Да ти кажа, на горещина издържам и лятото ми се струва твърде кратко. Зиморничава съм. За мен идва през юли и си отива в края на август Joy

# 608
Марги , и аз съм зиморничава и предпочитам жегата.
Кратко е лятото.
Сега с инфлацията и всичко скочи......
Хората по спокойни без  забрани. Пандемията няма да трае вечно.  

Феновете си харесват ХазБур и ги колажираха . БУ е с ново фото:sunglasses:

Ще снима за Дисни още не е ясно какъв проект.
Много проекти и звезди са нарамили новата платформа.Богата повече и от НФ.
Есра Билгич е новата партньорка на Арас Булут за Ататюрк , който също е по дисни плюс .
Хитруша е отказа на Гювентам и го удари на чест , дисни няма да взима по малко пари. Условията я устройват повече.

Мелиса Памук  , чувствена , красива .Heart Eyes Ееех дано ги съберат с нашия в проект. Мел е подписала за нов проект - филм.

Последна редакция: вт, 17 май 2022, 21:29 от femmi2

# 609

Хазал е много нежна и има специфична красота.
Аз бих нарекла тази Мелиса красива, но това е защото харесвам тъмни очи, коси и т.н.
Хазал е различна от визията която ми допада, но я харесвам изключително много.
Чаатай обаче не е нищо по-малко от красавец и въпреки това на последната снимка не ме кефи кой знае колко.
Дали заради светлината или позата, но има къде, къде по-готини снимки.

Преди да изгледам Нашата история не знаех колко много феновете си харесват Хазал и Бурак.
Сега няма ден, в който да не видя тяхна снимка или колаж, че даже и да ги харесвам още повече.

Замислих се за онези думи, които Хазал била казала за красивите мъже и изборът й на съпруг - определено грозен външно.
При възможността да играе, работи и опознае с млади, красиви мъже, тя се влюбва в много по-възрастен и при това грозен мъж.
Странна е женската душа.
Играе и партнира с икони на мъжка красота, мечтите на милиони жени по-света, но избира и се влюбва в обикновено лице.

Последна редакция: вт, 17 май 2022, 16:56 от DeniAra

# 610

Yellow HeartSparkling HeartSleepingGreen Heart
Така е Хазал е с специфична нежна красота. Сърцето не пита като се влюбиш.
Избра си грозник.
Пълно щастие няма !
Ако не си беше била спирачки можеше да им се радваме на нашите хора в реала
Противоположносите се привличат и сега нямаше да е толкова потаен.
Така си мисля. Той е смирен , тя е Огън! Единия ще гаси , другия ще пали.

Новото фото и на мен не ми допадна. Подмладен , втален спор няма . Ко се беше усмихнал като на благотворителното събитие..... Затова коментирах  да не почне с протезата.

На мен този репортаж от гифчето ми е чок любим. По време на ваканцията на мъпета . Сред хора които са му близки. Усмихнат , красив , говори с репортерите.  

Kiss
с любимият черен цвят

Последна редакция: вт, 17 май 2022, 20:18 от femmi2

# 611

Бел, успех на момчето ти Flowers Four Leaf Clover И мамите сте много развълнувани в такива дни. Wink

# 612
  • Варненска клюкарка
Марги благодаря!🌹♥️Доста ми е притеснено, матурите са ни много важни, защото на някой му е хрумнало от тази година по БЕЛ да е балообразуваща, без значение за медицинска , математическа или IТ специалност. Добре поне че при нас е с коефициент 1, някъде ще ги смятат по 3.....
За другото да не започвам, другата седмица имаме бал и  РД а дядо ми бере душа и не знам...

Последна редакция: ср, 18 май 2022, 11:27 от Беллора

# 613
Белл, стискам палци за късмет и добри резултати на матурите. Балът и РД на една дата ли са? Едно време баловете бяха в две вечери и втората съвпадна с РД с който станах пълнолетна. Беше много специално за мен преживяване. Пожелавам същото незабравимо преживяване и на твоето момче. Дано този специален момент даде сили на дядо ти да се закрепи и да сподели радостта на правнука си. Пожелавам ти всичко да се случи така както абитуриента си мечтае да се случи.

# 614
  • Варненска клюкарка
Рори, благодаря♥️ Нашите събития са през няколко дни. Този петък има и втора матура, та борбата продължава.
За другото няма надежда, свикнах с мисълта, вече само се моля неизбежното да не съвпадне с предстоящите празнични събития. Дано спомените на детето ми от тези дати да са приятни а не....
Ох, напоследък много ме бива да  оспамвам темата, за което се извинявам!

Общи условия

Активация на акаунт