ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 515

• 33 503
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
Присъединявам се към хубавото пожелание на Рори - да му се случат нещата на порасналото момче така както на него му се иска, да преследва мечтите си и дано нищо не помрачи тези специални моменти.
Дано и при дядото има подобрение, но там май положението е безнадеждно...

# 616
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Белл, и от мен пожелания да ви минат добре празничните събития! Hands Thumbsup
Колкото до матурите, сигурна съм, че синът ти ще се справи много добре. Grinning

# 617
Белче , стискам палци и всичко да мине добре .
Ще се радвам да ни покажеш абитуриента .

Хазалкаааа с видео от Париж .
https://twitter.com/QueenDreamer8/status/1526959020585766918?cxt … WjMC-ifPI7LAqAAAA

Прелест !  Какво и да кажа ще е малко . Истинска звезда и класа ! Sparkling Heart Обича да се гушка , няма пози при нея и усмихната.
с цикламената поличка . Обичам такъв цвят .

целувка и муцунка Kiss

Flowers Rose нейното цвете е розата .
Ланкоме си разбират от работата . Снимали са нова реклама с Хазал в Париж

Мики Маус Smile

Марги , напоследък си в час с новостите , браво .  Подновила си Туитър .

тук е уауууу ! Зеленоока красавица ! Green Heart От любимите ми нейни снимки .

Последна редакция: чт, 19 май 2022, 12:32 от femmi2

# 618
  • Варненска клюкарка
Проф♥️ Феми♥️

Много харесвам Хазал на тази снимка♥️ На най обикновена снимка, правена с телефон в дома и е по- красива от всички кадри от рекламата, снимани от професионални фотографи, специално осветление и т. н. Само 7% от населението на земята било със зелени очи. Хазал все още не се вижда в агенцията на Айше.

# 619

Екшън Stuck Out Tongue Winking Eye

Гримът също е хубав и семпъл на тази снимка.Heart Eyes
Забравила съм за кое събитие е нагласена Хазал ?

тук е нежна в лице и с лятна рокличка Flowers Cherry Blossom

Ще се получат  готини колажи от това съчетание.Дени е майсторката Wink

нашия режисьор Джем Карджъ си дружи с каста на Вятърничав на който също е режисьор .
Бил е на РД на Ебру Шахин , която се сгоди за нейния спортист .
Избързаха те си знаят. Изглеждат щастливи и влюбени. Да не слагам сол в раната на феновете.

Това е капитулацията на филма с Хазал и Онур Туна .
Съфорумка, която знае нерде да търси помогна .
Скрит текст:
калкулацията е следната: от 14.01 до 21.04 е гледан общо от близо 353 000 и приход 9 320 000т.л.

Какво ще кажете за цифрите ?

Последна редакция: пт, 20 май 2022, 09:40 от femmi2

# 620
  • Варненска клюкарка
Цифрите са ниски, едва 353 хил. посетители.Надявам се поне с деветте милиона приходи да са си избили вложенията,че иначе ще е кофти. За сравнение "Берген" с Фарах който излезе  н деня на премиерата на ПП е с  над 5 млн. посетители в кината и е на едно от първите места в топ 10  за всички времена , изпреварвайки и Чудото с Арас.

Снимката на Хазал е от приготовленията и за мишова премиера, мисля че точно година преди да се оженят.
Защо Ебру и Джеди да са избързали?Заедно са от 3 години. Харесвам ги и винаги с удово.сгвие разглеждам техни снимки.

# 621
Феми, щеше ми се да си права за това, че вече съм по-добре информирана за актьорите, но съвсем не е така.
Логично е Джеди Осман, за който казвате, че е годеник на Ебру Шахин, да е този над чиято глава е изписано името... Но си признавам, че не съм в час 🤣 Ебру я знам иначе от Истанбулска невеста и.. дотам. Вятърничавия го пропуснах.
В последните години се заинтригувах само от една двойка и извън сериала, в който я гледах, но и там се усещам как предимно се възползвам от преразказите на други. 🙃
Не съм такава от вчера, същото правя и тук. При мен все възникват въпроси някакви 🤣
Иначе уж използвам Туитър.

# 622

Орлето Heart Eyes

Семих бей

Лабумски ще прави нов проект - филм на който е сценарист и в него ще играят Селин Шекерджи , Кубилай и други .
Селинката затова ли напусна Гинчо , добра актриса е .
Не са му гледаеми проектите на Евиргин . Нашия от списъка още го следва може и да го е отписал.  

Цитат
Според известния блогър Çakma Televizyoncu, цифровата платформа HBO Max купува цифровата платформа Blu TV. Като се има предвид, че WBD, която притежава HBO Max, вече притежава 35% дял в турската платформа, това е чисто техническо решение за по-нататъшно усвояване и не е изненадващо.
Но платформата Gain имаше по-малко късмет - ако няма купувач за нея в близко бъдеще, тогава тя ще трябва да бъде затворена.

Блу тв е лидер в Турция . НВО е качествена платформа.
Конкуренцията  е жестока в Турция , дисни напира и подписва с звезди. Първата си остава Нетфликс с новатор нашето зверче. Hands Clap Усеща се недостиг на идеи от сценаристи и не е зле нови лица да се появат. Като нямат опит ще натрупат.

Бел , имам предвид заради кариерата на Ебру , ако заживеят в Америка .....
Дали го прави напук на Акън  както е масовото мнение. Да правят каквото искат другите важното е любимеца да си гледа кариерата и не кривне от пътя. Оная вещица току виж му забъркала нещо.....

Последна редакция: пт, 20 май 2022, 20:11 от femmi2

# 623
Орела на Маргарела 😜😍😘

По другата част от поста -
Цитат
Да правят каквото искат другите важното е любимеца да си гледа кариерата и  не кривне от пътя. Аз го пазя , оная вещица току виж му забъркала нещо  му изпие мозъка.
Баджаначке, не чувстваш ли, че прекаляваш? Не си длъжна да одобряваш избора му, нито да започнеш да харесваш Дуда. Няма да раздавам акъли и да ти казвам да се примириш с положението, но по възможност не я обиждай постоянно. 🙃

# 624
И да прекалявам баджаначке моя си работа. Дуда нема да ме чете и да ме прочете голям праз. Така се утешавам. Вещица не е обида. Има и добри между тях.
Избора си е негов и живота. Знам го но съм си импулсивна.
Истина е като се загаджат красавците и се променят.Това не е само мое мнение и наблюдение.
Не си развалям кефа че си хапвам паста навън и съм по задачи.

# 625
Обидите са много и все различни - шаманка, пиявица, вещица. Една с друга не си приличат. 😂 Но щом така ги усещаш нещата и с това се утешаваш проблема си е твой. Аз си казах каквото имам.

# 626
Марги , виж сега за шаманка тя си е с такава кожа и физиономия.
Как да напиша друго ? Рускините и викат пиявка Joy

Последна редакция: пт, 20 май 2022, 20:03 от femmi2

# 627
Феми, Марги ако правилно съм я разбрала имаше предвид че вече доста години 6 ли, 7 ли са заедно и му се полага феновете да приемат Дуда, както приеха Алито на Хазал и след като това е неговия избор да приемем избранницата му с уважение - без никакви обиждащи епитети.

# 628
Рори ,  разбрах какво има предвид Марги.
По тоя въпрос няма се разберем и това си е. 
Това тяхното ко е любов аз съм Адриана Лима Joy предишният му идеал за жена. Тия, които чакат нещо повече не са познали!  Има и прогнози още две години и да идва следващата.

# 629
Рори, разбрала си ме правилно и съвсем на място си се намесила. Благодаря. В такива моменти се чувствам сякаш се заяждам с Феми, но ми се ще да не си го причинява и да не изпада в крайности.

Феми, какво като няма да достигне до Дуда? Ние те четем и не смятам, че на някой му допадат обидните квалификации. Макар инцидентно да съм прибягвала до такива и името да ѝ го лепнах самата аз, 🤣 спряла съм се дооста отдавна. Не познавам него, нито нея, откъде да знам подходящи ли са един за друг... Явно са. 7 години хич не са малко.
Може да не е любов като на кино, но все си мисля, връзката им е хармонична. Свиквай, с друга може и да не дочакаме да го видим.

Последна редакция: пт, 20 май 2022, 17:09 от Margarita N.

Общи условия

Активация на акаунт