ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 515

• 33 496
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
Марги , не се заяждаш споко. Явно съм мазохист Joy
Няма ново от сета скука нито интрига.  
Старата песен на нов глас. Да почва тоя шивач се пораздвижат нещата премиера , събития. Толкова се е покрил папараците зор го улавят.

За другото кога си познавала да повярвам, че няма да има следваща. С Дуда до живот за удобство!
В тази връзка тя се съобразява повече от него. Когато нашият изпитва трепет и любов му личи и по поведение.
Като жена я разбирам не й лесно на Дуда ашкъма да избягва да те погледне пред камерите.
Вкъщи може да е различно не сме там че да знаем. На новото фото се усмихнала и сгушила в него.
Има примери, които Ча се е отпускал на яхтата.
Следващата  ко е по темпераментна може и да си върне старите настройки.

Последна редакция: пт, 20 май 2022, 18:29 от femmi2

# 631
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Аз пък отдавна не съм размахвала пръст за граматика, но сега няма как да не го направя.

Феми, капитулация е когато някой се предава на/пред някого или пред нещо. В края на Втората световна война Германия е капитулирала.
Думата, която вероятно си искала да използваш е рекапитулация. Извън специалното ѝ /напр. счетоводно/ значение - проверка на търговски книги и сметки, значи кратко обобщение на нещо станало, казано, прочетено.

И напълно подкрепям Маргарелчето и Рори, защото не просто прекаляваш с непрекъснатото мрънкотене против Дуда. Изпадаш в крайности. И ще спра дотук.

Но сърдечно благодаря за всички снимки и видеото на Хазал, които си ни донесла. Flowers Hibiscus

# 632
Проф , добре че ме поправи.

За другото извинявам се като ви натоварвам.    
Не четете за Дуда подминавайте го!

Последна редакция: сб, 21 май 2022, 09:50 от femmi2

# 633
  • Варненска клюкарка
Чачо и Дуда са отпускари, кака е пуснала красиви морски пейзажи. По традиция след финала на сезона тръгват по море. Кога започна, кога приключи, нещо нямам добро усещане за този проект...В каквото и да се е снимал, не вярвам да види бял свят преди февруари-март догодина. Ако има и втори сезон, отидЕ минимум декември другата година. Непонятни са ми тези срокове на Нетфликс и разбирам актрисите, които нямаха желание да губят толкова време..

# 634
Здравейте !
Днес е прохладно и се диша. Вчера на разходката сред природата се умаряш от жегата. Направо за плаж.
Обичам морската градина във Варна и морският бриз.
Тая година с това скъпо гориво ти излиза солено.

Бел , не е учудващо, че са приключили ко изобщо нашия е с възлюбенатЪ на почивка.
Никой не е споменал, че са приключили снимките. Може да е за през уикенда и после пак на сета.  
Нерде е на почивка пише ли локацията ?
Красиво е. При тях е водата е кристална.
Платформите не са като родните тв с по 2 часа епизод и повече.
Затова измениха сценария и Гювентам реши да са повече сезона. Нали се говори накуп ще се снима.
Иска ми се до края на годината да го пуснат, но логично е да през следващата.
Вероятно ще заснеме филм през това време. Следва си и сбъдва мечтите . Обича да режисира .

Попитах дружка за Джем Карджъ дали е писал нещо .
Цитат
Феми, да следя го. Не знам Дуда какви снимки е пуснала, но нали в Истанбул има море. Джем всеки ден пуска морски пейзажи, някои са от гледката на къщата му (тя се намира близо до морето), а други са от разходките му покрай морето. Току що проверих последното му стори е от пак до морето с кучето си и книга на коленете му. Нищо не е писал дали снимачния процес е в почивка.
А как наричаш Дуда, мен лично не ми пречи. Свикнала съм, че има и по- емоционални хора.

Цитати от рускините с превод . Усещат хората нещата  и аз съм на същото мнение .
Цитат
А тя като актриса е нищо.Явно на него му е удобно с такива

Цитат
Жалко е, че мъжът се възприема чрез жена, която е успял да спечели. Надявам се тя да е просто експеримент.
тук диалога е някой не мислят така . Не може толкоз години да е експеримент .
Потребителката отговори че познава такива хора .
Да сме обективни има и мнения че успяла да достихне до него и са хармонични .

https://vk.com/cagulsoy?w=wall-101396376_235520
моменти от Фериха .
Мненията от долу са интересни как са обикнали Чаатай и  сега е тишина от към социалност .

-----------------------------------------------
Изглежда за бизнеса с чай е вярно . Освен в Америка ще се продава и в Турция

Цитат
Турската преса съобщава, че студеният чай на Ryze, който Çağatay Ulusoy продава в САЩ, също ще бъде доставен на турския пазар. Трябва да се отбележи, че сега агента  на Чаатай , Енгин Айканат е на посещение в САЩ с бизнес партньор за продажба на Teakina tea Мали Шимшек така че изглежда информацията е вярна.

клипче на румънската фенка Габи

Последна редакция: нд, 22 май 2022, 15:24 от femmi2

# 635
И други ли освен нас вече я наричат Дуда 🤣

# 636

Дуйгу беше пуснала стори с едно кану и самата себе си още преди два, три дни.
Вчера една хубава снимка на море, залез и планини, днес дъждовни капки в морето.
https://www.instagram.com/p/CdyZa7IqHCk/?utm_source=ig_web_copy_link Дано им е приятно и се забавляват.
Според мен са на 3 дневен уикенд, защото май в петък в Турция беше национален празник на младежта и спорта. Може би  Дуйгу и Чаатай, като повечето хора са ползвали почивен ден и отплавали с яхтата далеч от шумотевицата.
Карджъ изобщо не е споделял нещо свързано с край на снимките на Шивача. Следя го всеки ден най-подробно.

На този Бурак вече съм му фенка. В един сериален маратонму изгледах всички значими роли до този момент. След всеки сериал с роля изиграна от него го харесвах още повече. В последният Маръшлъ едвам изтърпях Алина, но си заслужаваше. Единствено ми липсваше усмивката на героя му. Обаче си беше драма, кофти драма и нямаше място за усмивки. Това момче играе много добре. Справя се еднакво добре в комедиен и в драматичен образ. Определено ще следя проектите му и се надявам да го гледам в нова роля по-скоро.

# 637

Охххх , дори и в болката си е Нереален ! Heart

Дени , Грасиас за тази красота !
Ще си ги запазя . Gift Heart

Не са приключили снимките и сезона . Имат почивни дни и се възползват .
Не се съмннявам , че се забавляват . Рибарката лови риба с лодката .  
Хубаво , тия папараци толкоз ли не могат да го уловят .
От Дуда ли ги е страх  от крокодили ли от мечки ли ? 

За БУ Дениз талант си е и чаровен .
Новият му проект е по  Нетфликс .
фентъзи  със Серенай . Не ми е по вкуса СС и дали ще се прежаля ....
Керем наскоро лайкна нещо свързано  с нея . 
Изглежда са се разделили с Лабумски .

колегата на Хазал от Пера Палас е в Кан на фестивала заедно с колеги .

ДеФОм Revolving Hearts

Последна редакция: нд, 22 май 2022, 19:44 от femmi2

# 638
Гледам снимката на Емир от третия сезон и се сещам, че там Ча ми е страшно въздействащ.
Изключвам, че с Хазал ме отнесоха и като ФЕмир са ми любими... Точно в Пътят на Емир толкова се вживява, че не можех да го гледам такъв. Unamused Знам, просто филм, но ми е трудно да си го причиня.

СС като се замисля няма такъв актьор заради когото бих я изтърпяла. Положих достатъчно усилия да спра да я наричам Сера и да показвам безразличие, но на моменти пак се сещам за нея. Joy Тези дни се замислих дали още е с Лабумски и продължава ли да е актриса...
Като рекламно лице на Мави иначе не беше никак зле и може да се каже, че там ми хареса. Да кажа и нещо хубаво 😆

Последна редакция: нд, 22 май 2022, 22:41 от Margarita N.

# 639
Здравейте и успешна нова слънчева седмица Nature Sunny

Ново от сета на Шивача .
Снимките не са приключили . Почивката свърши .
Тази , която е качила пейзажа е една от стилистките или нещо подобно.

ново от Фико с домашният любимец .

Есра Heart Eyes

Sparkling HeartGreen HeartWear Crown
Sparkling HeartBlue HeartFlowers Cherry Blossom

Аркадашите на Чачи са в Амстердам

кефа им са на двамата . Heart Eyes

Марги, и на мен ми е мъка като го гледам в ПЕ.Broken Heart Неустоимо красив!  
Клипчето което си споделила ми хареса.
Раздаде се  и това не помогна. Зрителите се разочароваха от сценария. Преживя не лесен период.
Помниш ли щуротийте на диспансера .
От кал да е  Чаатай да е. Твойте стихчета.

Статия за Йешилчам.
Инфо как вървят продажбите не съм попадала. Същият дистрибутор разпространява и Фериха.  
https://televizyongazetesi.com/cagatay-ulusoy-ve-afra-saracoglun … tm_medium=twitter

Популярният сериал Yeşilçam от Çağatay Ulusoy и Afra Saraçoğlu дебютира в САЩ!

TVGazetesi.com / Detay – Има изненадващо развитие на поредицата Yeşilçam на BluTV, която привлича голямо внимание и е една от оригиналните продукции на цифровата платформа. Сериалът режисиран  от Чаан Ърмак който е най-гледаният сериал на платформата до момента, сега започва своето пътуване в чужбина.
Сериалът Yeşilçam, който заема важно място поради изцяло вътрешното си съдържание се появи пред американските канали. Сериалът с участието на Чаатай Улусой, Афра Сарачоолу и Селин Шекерджи беше и първият сред най-гледаните телевизионни сериали на BluTV.

Сериалът, който разказва за Yeşilçam от 60-те години, привлече голямо внимание и се снима два сезона.
В сериала, който ви отведе в магическата среда на онези години, за актьорската игра, местата, костюмите, прическите и грима се говори толкова много, колкото за историята.

Пътуването в САЩ на поредицата Yeşilçam сега започва! За малко да кацне на другия край на света. Сериалът се появи пред каналите и продуцентите на LA Screenings, международния панаир за телевизионни сериали и филми, проведен в Лос Анджелис, САЩ.
Сериалът Yeşilçam, режисиран от Çağan Irmak, наскоро беше прожектиран в Израел. Благодарение на сериала, който предава колоритния живот на Yeşilçam с успешни костюми и декорации и пренася публиката в съвсем различен живот, актьорите ще заминат и в чужбина.

Сценарият на Yeşilçam, който е проект на главния режисьор Çağan Irmak е написан от Левент Джантек и Волкан Сюмбюл. В сериала, който разказва зад кулисите на Yeşilçam, много колоритен период от турското кино се разказват приключенията на Семих Атеш посветил живота си на киноиндустрията.

Очаква се Yeşilçam, което е изцяло домашно съдържание, да привлече голямо внимание в света. Със своята приказна история, цветни костюми и забавни сцени Yeşilçam разказва вълшебния свят на 70-те години.

Последна редакция: пн, 23 май 2022, 14:15 от femmi2

# 640
Ще взема да ти повярвам Феми, че напоследък взех да се справям с откриването на актуални снимки 🙃😂
Сега видях, че си я сложила, но ми попадна и на мен. Нека има.

Колко е пораснал. 😍

# 641

любимо! Cupid Усмивката Ослепителна ! Красивите му  очи греят !
Косица ,брадица ,личице.

Повярвай ми баджаначке, добре се справяш с новостите . Нашият виртуален племеник е порастнал  , такива сладки бузки е отпрал Yum

Зверчето ми липсва на екран. Ще докачаме и шивача . Усещането ми е хубаво за проекта. Досега съм познавала. Нашият е с доказан усет.

Марги това ти ли си или моя милост Joy

Попадна ми от архива , нека си припомним.
https://vk.com/cagatayulusoydeli?w=wall-104143291_10233

Габелфи Heart Eyes

това е игра с очи !:clap:

Последна редакция: вт, 24 май 2022, 13:08 от femmi2

# 642
Честит празник, момичета! Books
Бел, честито завършване на сина ти! Да е жив и здрав и много успешен, а вие много поводи за гордост с него да имате. Heart

Допълвам с един Емко за баланс.

Последна редакция: вт, 24 май 2022, 10:26 от Margarita N.

# 643
ЧЕСТИТ 24 МАЙ!

"Върви, народе възродени, към светла бъднина върви, с книжовността, таз сила нова, съдбините си ти поднови!

Върви към мощната Просвета! В световните борби върви, от длъжност неизменно воден - и Бог ще те благослови!

Напред! Науката е слънце, което във душите грей! Напред! Народността не пада там, дето знаньето живей!
Безвестен беше ти, безславен!... О, влез в Историята веч, духовно покори страните, които завладя със меч!..."

Тъй солунските двама братя насърчаваха дедите ни... О, минало незабравимо, о, пресвещени старини!
България остана вярна на достославний тоз завет - в тържествуванье и в страданье извърши подвизи безчет...

Да, родината ни години пресветли преживя, в беда неописуема изпадна, но върши дългът се всегда!
Бе време, писмеността наша кога обходи целий мир; за все световната просвета тя бе неизчерпаем вир;
бе и тъжовно робско време...

Тогаз Балканский храбър си навеждаше лице под гнета на отоманский властелин...
Но винаги духът народен; подпорка търсеше у вас, о, мъдреци!... През десет века все жив остана ваший глас!

О, вий, които цяло племе извлякохте из мъртвина, народен гений възкресихте - заспал в глубока тъмнина;  
подвижници за права вярна, сеятели на правда, мир,
апостоли високославни, звезди върху Славянски мир,
бъдете преблагословени, о вий, Методий и Кирил, отци на българското знанье, творци на наший говор мил!
Нека името ви да живее във всенародната любов, речта ви мощна нек се помни в Славянството во век веков!

Русе, 1882, априлий 15
Стоян Михайловски

# 644
Здравейте и честит празник на буквите и учителите.

Оххх какъв хубав и мъжествен  Емко е донесла Марга.
Ако не греша е от епизода, когато Айсун е при него в ап. 10. и го убеждава да не се занимава с Фера. Спасил я от Халил и да я забрави. Емир е достатъчно зрял и отговорен за да решава сам и слуша сърцето си.
След като се пренесе в Етилер разбра неща за живота на любимата си.
Защо не го пуснат пак с готиния дублаж. Нафталина не омръзва и  прави рейт.

Нали нашия отказа сценарии ,заглавия се въртяха и после одобри плашилото - Шивача , който преместиха от тв 8 по платформата Нетфликс.  
В този проект ще играят колежката на Чаатай от Йешилчам - Афра заедно с младеж.
Проекта ще е по стар тв и стартира през есенния сезон. Разбираемо що е  отказал. Типична  история за много богат мъж, който по волята на семейството ще се жени за кадъна от провинцията.
По традиция след това ще я обикне.
Не се знае може да са доразвили добре сценария.
Съдбата я финализират няма да снимат втори сезон. Историята боксува и рейта пада.  Задържа се  което си е постижение.
Журналята нарочно ли го правят такива тъпи въпроси.... Питали Акън какво мисли за годежа на Ебру Шахин? Какво искат да отговори не може да я преживее ли ?! Запази мълчание.
Дали е ашк с русата метла те си знаят.
Ако колегата я отвлече от сватбата й или Ебру сама се откаже ще е като в сериалите. Това рядко се случва.
Дано следващата партньорка се хареса че Йокуто такъв страх съм брала да не я лепнат на любимеца, както и други колежки.

Последна редакция: вт, 24 май 2022, 17:24 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт