ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 515

• 33 438
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
  • Варненска клюкарка
Марги благодаря♥️
Честит празник на славянската писменост!

Кадрите с Емко са от сцена с Корай.

# 646
Дайте подробности не се сещам за сцената с Корай.

# 647

Съдбата я финализират няма да снимат втори сезон. Историята боксува и рейта пада.  Задържа се  което си е постижение.

Тази съдба даже не трябваше да я почват. По-тъп сценарии не съм си представяла, че може да има. Не знам какво са мислили, какво са търсили и какви цели са си поставяли, но четейки коментарите и по-специално на турците, ми е ясно защо рейта пада. Макар, че той не е бил кой знае колко висок още в началото. Определено в тази нация има нещо тотално сбъркано от гледна точка на народопсихология. Може половината да са в Европа и да са супер модерни в медицина, шоу индустрия, спорт и т.н., но нравите им са все още в 18 век и разбиранията им анадолски.
Съдбата се задържа само и единствено заради Акън и популярността му след Hercai. За феновете в Турция не знам, но световните са много, ама много активни. Всяка седмица правят разни инициативи за него в мрежите. Няма да разказвам подробности, но организацията им е супер готина. За актрисата играеща Асие съм без думи. Не знам каква актриса е и колко роли е изиграла, но такова безчувствено и безинтересно същество не съм срещала из сериалите. Феновете лепнаха прякор на образа и самата актриса - ледената кралица. Лично на мен ми е по-отблъскваща даже и от Алина

Темата за годежи, връзки, семейства и журналисти даже няма да я започвам, че ще пиша до утре. Heart Eyes

Дайте подробности не се сещам за сцената с Корай.

Абе, Феми, как да не се сещаш?! След връщането им от отвличането и болницата. Корай отиде в дома му и двамата говореха. Емир му каза, че с Фериха са оправили отношенията си, а Корай му разказа за опита на Гюлсюм да се обеси.

# 648
Не намирам точно онази част с Корай, но иначе е от 44-ти.
Слагам друго от епизода 😜
https://youtu.be/tH9eIC_6Grs

# 649
Дени ,  за някой сцени сме на преговор.
Значи съм нацелила след отвличането е само че си говорят с Корай.
На братовчедката от село в темата и викаме тирбушонова.

Има сбъркано у вкусовете на турските зрители и сценаристи.
За морала им викам Аман моралисти !
В началото почват добре и после забоксуват.
Сега мяркам недоволство и срещу сценария на Затворен с Онур Туна.

Дени , какво ще кажеш за сценария който е отказал нашия рибар.
Добре е направил , може да си позволи да избира каквото му е на сърце. Даже се говореше щял да бъде с две семейства.
Йокуто съм я гледала с Киво и дотам.
Не ми харесва особено външно. Мъжът й е много плашещ.

За връзки и прочие и аз като почна.... Радвам се за Борко и неговата ще стават родители.
Заби в историческия не мойш го позна от черен грим и брада. Така ми се гледа в нещо от типа на Кирилик ашка.

Последна редакция: ср, 25 май 2022, 14:06 от femmi2

# 650
  • Варненска клюкарка
Корай обясняваше ужаса си от преживяното с Гюлсюма, как висяла на чаршафите и т.н.
пък Емко му вика "Ааа затова ли е такъв корман-чорман (техен  израз)в спалнята ми..."

# 651
Добре , че е нашата таланталива , красива и усмихната,  социална кукличка да не се оспим. Ко разчитаме на рибаря......

Ново от пресконференция.
Ще ровя да разбера за какво е.  Ако някой знае подробности да сподели   Хареса ми стайлинга . Отиват и такива цветове .Gift Heart

тук е с колежката  Мерич Арал . Сладурани .Smile

https://twitter.com/dilosumsuuu/status/1529084274162507776?cxt=H … WgIC9kfiCs7gqAAAA
колко красив глас нежен и спокойно обяснява. Sparkling Heart

гифче ново  

Можете да щракнете върху връзката и да гласувате за #HazalKaya и #PeraPalasta GeceYaşısı, които бяха номинирани за Най-уважаваната актриса на годината и Най-възхитеният интернет сериал на 11-тата церемония по връчване на медийните награди на KTU Business and Economy Club.📌💫

Аз гласувах за подкрепа .  Има и за Йешилчам  в категорията .
https://ktuiek.com/odul-gecesi-anketi/

Латината в ТТ продължава с чуствената поезия за Чачослав.

Vuelve, que el tiempo pasa y yo te hecho de menos
En este punto te seré sincera
Y dejaré que hable mi corazón
Que está latiendo
Desesperada por ir a buscarte😢❤️

Върни се, времето минава и ми липсваш
В този момент ще бъда честна
И ще оставя сърцето си да говори
Отчаяно искам да те намеря 😢❤️

Редактирам :
Това ми преведе гугъл
 Хазал Кая представя Ланкоме !

Когато погледнем визията и ценностите на Lancome в света, когато се върнем в местния свят, най-доброто име, което да носи тази визия, може да бъде не друго освен hazal kaya“😌❤️ #ışildaanlarkonferansı

Последна редакция: ср, 25 май 2022, 15:04 от femmi2

# 652
# 653
Здравейтеееее

Попаднах на това в Туитър.  Дени ко знае повече да сподели какви са тези награди . Хубаво щеше да е екипа да е там и да видим Ча , въпреки че снима нов проект.
Наградата за музика си е заслужена и каста е отличен.

Поздравления за #ÖmerÖzgür и целият екип на  Хартиени животи  за тяхната заслужена награда #BestFilmMusic 👏 #RadyoBoğaziçiMüzikÖdülleri #EnİyiFilmMüziği #VidasDehlusDeApel

📸 Две успешни актриси и приятелки Хазал Кая и Мерич Арал, бяха забелязани онзи ден в търговски център Zorlu.  Двете приятелки  дойдоха в мола с различни групи приятели, се срещнаха на едно място, разговаряха и се смееха дълго.

Hands ClapХазал Кая на конференция в защита на правата на жените, като представител на Ланкоме!

Heartbeat

Красавицата ми ! Heart Eyes

Нежност и топлота ! Kiss

Гълъбчетата ОзПел Sunglasses
В новия сериал с Ози се присъедини ново маце , нема да върти ашк с шезлонговата.  
Новата е неопитна, като Шифанур  трябва да се почне от някъде.
Визуално се хареса на феновете.

Акън отново са го издебнали навън този път е говорил по дълго.
Лятото ще почива и ще мисли за нов проект.
Ако Ебру го покани ще присъства на сватбата.  
Ще е емоционално за техните фенове.

Творчество от феновете
Чок готино е . Потъваш в техните Очи ! Heart Eyes

като реално е . Аферим гюзелим Hands Clap
Болка и любов !

Sunglasses
ги събират в екшън или романтик филм.
Колко още време трябва да мине ??
Беренка в репортаж е потвърдила филма с Киво. Младее  с новата визия  трябва да налее още на кг.
Този проект с интерес го чакам. Дано историята е изпипана за химията спор няма.

Последна редакция: чт, 26 май 2022, 14:51 от femmi2

# 654

Феми, нещо ново? 🙃

# 655
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Не знам дали е от пандемията или оказва страшно влияние снимането за платформи, ама вече я няма тръпката от очакването на нов сериал. Няма я тръпката какво ще се случи в следващ епизод, защото всички ти се изсипват наведнъж. Няма я тръпката къде и какво снимат, защото и местните фенове не знаят на коя локация може да се дебне. Много скучно взе да става филмопроизводството на комшиите. Не виждам и ярки сериали, които да събират активна фенска маса. Скука, скука ...

# 656

Не е най-новото сред редакциите, но е готино и често се споделя.
Като и следващото Heart Eyes

Винаги съм искала да се вгледам в очите му и да разбера скришното на сърцето му.

После да се радвам на звездния прах в живота му Heart

# 657
Белл, честит ти рожденник! Пожелавам ти да е здрав, да е белязан с късмет и да сбъдне всичките си мечти с лекота! Когато празнувате вашите два прекрасни повода - весел празник!
Честито завършване на средното образование и отлични резултати на изпитите за висше!

# 658
Благодаря Дени, не се сетих. 🙃

От много чудене къде да я поздравя, накрая май щях да забравя да го направя.
Бел, да ви е жив и здрав рожденика и вие покрай него, за да му се радвате. Flowers Rose Heart

# 659
Бел и от мен честит рожденик. Tada
Бала мина ли ?

Ах ,как хубаво сте го описали. И аз искам да гледам очите му и потъна в тях.Heart Колко ли загадки крие и душевност.
Гласът завладяващ бих го слушала без да ми омръзне. Винаги ще разпозная гласът му дори когато не виждам лицето му. Влюбена съм  във всичко негово.Cupid
Звездният прах в живота му Sparkling Heart гордея се с него.
Единственото ,което искаме феновете да е по социален. Нищо няма да му стане да качи ежедневна снимка.
Престана  и хобито си да показва. Тогава е Хепи и спокоен.  Море, риби гмуркане.
Като го споменах турската преса е изчислила колко е похарчил за нови придобивки.
Има ,харчи с труд и талант си ги е изкарал.
Бизнеса с чая върви.
Искам да си го купя. 
В определени магазини ли ще се продава ?
В статия писаха и заведение мислел да отваря. Нещо не вярвам щото си иска надзор.
Ако отвори наистина опвам палатката и няма мърдане. Joy Само да  разберем адреса.
Новите придобивки сърф за 130 000 т.л. кану за 30 0000 и още нещо имаше.
На кануто Дуда на почивката се беше изтъпанила на него.
Как намазва тази бе. ImpМоже да е бездарна и какво ли още, но е късметлийка. Живот !  
Не е луда да изпусне златната рибка. Рибаря не пуска ,щото му е добре така и тя свикна на тишината.

По останалия въпрос
Платформите са си потайни. Като му дойде времето и те засипват с материал.  
Не са забранили да качиш фото. Някой колеги си качват.
Нашия и с новата  колежката не сме го виждали реално.
Няма такъв темерут !  
С неговата професия е нужно да нахъсваш феновете си и радваш. 
Юсуф Акгюн е по тайнствен и от него.
Този човек се изгуби.
Предимството на родните тв е че не са толкова потайни, има снимки от сета.  
Пандемията отмина и хората стига да знаят нерде се снимат с любимците си.
За платформите и аз се чудя има ли забрана за посещаемост.
Затова искам Чачи да снима един сезон за някой местен канал.
Тръпката е повече. Фрагмани , резюмета. Всяка седмица гледаш епизод. 
Досега да сме изгледали това прословуто плашило. Гювентам и Аджун не се договориха финансово.

Последна редакция: сб, 28 май 2022, 20:01 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт