ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 515

• 33 434
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
За рожденика на Белл изобщо изключих. doh
Както се казва, "Зло да го забрави"! Само хубави и желани неща да му се случват! Tada Nature Sparkles
А Белл да каже как е минал балът.
Ние изкарахме 3 дена в Североизточна България, видяхме си абитуриентката, повеселихме се за нейния празник. Чакаме да разберем как се е справила на матурите. А тя през това време с още много нейни връстници си довършват Wink бала на Слънчака. Надявам се да си изкарат добре и безпроблемно.

# 661
Нека се повеселят младежите, сега им е времето Tada Да са здрави и да постигат това към което се стремят.

Около мен абитуриенти тази година няма, но догодина ще са двама. Близнаци - момче и момиче Stuck Out Tongue Winking Eye

Феми, беше питала за филма Анадолски орли с бг субтитри. Мина време, може и преди месец да беше, Scream а аз все забравям да ти кажа - има го с превод. Във В-бокс е на части обаче (4-5), имаше го и в друг сайт - с много реклами.
Напиши в търсачката и ще ти излезе.

# 662
Здравейте ,днес прохладно.

Има нови снимки на Хазалче , тия дни не съм на компа за да ги донеса.
Разчитам на вас и Марги.

Били са някъде Хазал и Берен са ги щракнали. 
Ще се радваме да има репортаж с тях.
Между другото Беренка още веднъж потвърди филма с Киво. Снимките ще са лятото.  Сега се довършват някой неща.
За сетен път повтарят ЗП по канал Д. На въпрос на репортера дали ще гледа отново , Берен отговори не винаги гледа но се радва, че зрителите обичат сериала.
Пошегували се или наистина ще има още забранена любов през лятото, така е отговорила за филма. Не искам да се повтаря историята нека е по различно. Каквото са написали и харесали това е. С интерес чакаме този проект. Ще видим дали ще има сравнения.
Ще е за Нетфликс с продуцент ОГМ Пикчърс.  
Време е нашите сладури да ги съберат.
Надеждата умира последна. Гювентам ще ги събере. Hands Pray

Марги , в бокса на части не ми харесва така.
Ще потърся из руските.

Кажи понеже следиш Присъда втори или трети сезон ще снимат наесен?
От толкова сериали и финали се объркваш......
Рейта му е добър.
Има голяма фенска база.
Снимки , инфо не е скука.
Хубава сватба на края за финал на сезона.
Каан си има приятелка може  да пламне нещо с колежката.

Последна редакция: нд, 29 май 2022, 12:37 от femmi2

# 663
  • Варненска клюкарка
Миличките ми дружки, много ви благодаря♥️Балът мина в срада. Спретнахме визия ала Емко🤩 тънко сако, панталон и ефирна ризка с разкопчани 2 копчета - останалото обувки, колан и парфюм 🌝🙃 Много държах да сме по-далеч от елеци и папийонки, че сега всичкш келнери и пикола по хотелите са облечени така и практически не се различават от абитуриентите🙄
РД за трета година го празнува вкъщи, ние с баща му за трети  път освободихме терена на младежнта и така ... Stuck Out Tongue Winking Eye Традиция от  първата карантина от 2020 когато всичко беше затворено до края на май...
Хареса му, такъв валеж от пари, подаръци и ваучери за магазини в моловете не беше виждал
😄😆😂
Беше ми доста прлитеснено но Слава Богу всичко мина без драма, знаете какви бяха страховете ми...

Проф, със закъснение искам да честитя рождения ден на внучето ти♥️Да е жив и здрав малкия, да расте, да лудува и да ви радва ☀️♥️💙💚💜

# 664
Белче , добре сте направили за визията на бала. Ала Емко е много готин. Наистина с тия папионки всичко е еднакво. Гледах и в Кан на фестивала как еднакво са се барнали.
В мрежите гледам снимки на класни. Някой са доста запазени и ги сравняват с абитуриентите.  
Дано пандемията не се повтаря сега е по спокойно са увеличили цените с инфлацията......

Хазал трябва да почне да снимат с екипа втори сезон на ПП. Колегата беше в Кан за филма си заедно с колегите.  
Жената на Селяхатин трябва да е родила вече.

Последна редакция: пн, 30 май 2022, 01:40 от femmi2

# 665
Феми, видях някакви снимки на Хазал в Т, но ги подминах понеже не ми се идваше да проверявам слагани ли са тук. Ок, в следващ пост ще ги донеса.

Присъдата наесен с втори сезон. Много имам да наваксвам там, но се бях запалила по сериала и все си мисля ще му дойде времето да продължа.
Има истории, които те карат да се замислиш, други пък да спреш да мислиш. И в двата случая не ми се иска да се отказвам, но нещо взе да ме натоварва и отложих гледането...

Значи и Профи са имали рожденик, Balloon Lollipop запомнила съм само за на Бел техният, че съвпадаше с този на едно от момичетата в темата. И Рори, че имаше повод през май свързан с нейното момче...

# 666
Марги, изненада ме, че помниш. Наистина мойто дете има имен ден през май, но имаме и други поводи през май и няма как да забравя РД на детето на Белл, но ми е тъпо, че съм забравила датата на РД на внучето на Профче.
И на патерички му пожелавам да е здраво, весело, да има прекрасно детство, незабравими преживявания с верни приятели!

# 667
Феми, тези трябва да са

Помня Рори, помня. От колко време сме заедно... Знам по нещичко за всяка от вас, вие за мен също.
Но когато дойде време да поздравявам се замислям на някоя от вас няма ли да ѝ стане неприятно, че я издавам и това ме спира. Понякога Joy
Равносметката е, че поводи през май не липсваха. А малко положителна енергия и позакъснели пожелания никога не са излишни.
Живи и здрави да са рожденици, именици и техните близки Heart

Белчето е преценила да ни разкаже, иначе ние нямаше да откажем и да ни покаже абитуриента, а впоследствие да си премахне снимката.Sweat Smile
Покрай шегата последното, да не преминавам границата все пак. Joy

# 668
Ама как ми липсва гушкащото емотиконче в някои моменти.
Аз лично много обичам чуждите рожденни дни и други поводи, но мразя моя РД. Някакси през годините на този ден са ме наранявали често волно или неволно и го намразих.
Но, Марги, в тази тема ти порастна и признавам си с голямо нетърпение очаквам да ни споделиш за своята, убедена съм, че ще е маргаритена сватба.

# 669
Точно тези Марги Kissing Heart

Била е на концерт.
Много яка снимка черно бяла. Рок и метъл слуша Хазалка. При нея няма поза и фалшивост. Обича да се гушка. Направо искам и аз да се сгуша в нея.Hug

Марги , от толкова време се знаем и не се чувствай неудобно за поздрави. Ако не ни е приятно щеше да ти кажем. Хубаво е когато човек се сеща за теб.  

Румънският канал Про тв ще прави римейк на Ичерде. Турският оригинал се ползва с  голям успех в Румъния.
Дори дойдоха за репортаж по румънската Хепи. Нашият се лигави в тоя репортаж, но е сладур. Да напишат хубав сценарии и не разтягат прекалено. Румънците снимаха и на Езел. Излъчват го по бТВ но се различава с доста неща. Има талантливи румънски актьори.
Трябва да се постараят да намерят красавец като Чачи и да си паснат с този, който ще играе Арас. Дано има инфо да видим какви са избрали.
Мелек адвокатката някое маце.  
Главният като се загаджи от пълнежа ще се получи, като турския оригинал. Фенките на румънския актьор да му мислят.  

Рори , гушкам те Hug

Последна редакция: нд, 29 май 2022, 18:21 от femmi2

# 670

Като най-нова сред вас не знам кой кога има лични и семейни празници, затова рядко поздравявам.
Трябва да видя вашите поздрави, за да свържа нещата. Моля за извинение за закъснението да поздравя всяка от вас за специалните моменти в живота им.

Макар и със закъснение,  от сърце пожелавам попътен вятър на абитуриента, успешна нова година в живота му и много сбъднати мечти.

За малкия рожденик пожелавам много здраве, щуро усмихнато детство и приятели добри Heart Eyes

# 671
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Помненето на рождени дни не ми е сила, затова не мога да се сърдя на никого, че също не помни. Laughing
Разчитам, че все някой тук в темата се сеща и ще повлече крак с поздравите.
Благодаря на всички за пожеланията.

Феми,
Каан е турско мъжко име. Кан е френски средиземноморски град, в който се провежда един от най-престижните филмови фестивали в света. Виж си постовете и си ги оправи, че да станат разбираеми и за нас.

Рори, ето ти няколко гушкащи емотикончета, да си имаш. Hug Hug Hug

# 672
  • Варненска клюкарка
Дени, благодаря❤ Не се извинявай, разбираемо е че е така. Представям си и колко сме досадни като почнем да се поздравяваме😂 Ама толкова години вече сме тук...
Рори и от мен гуш♥️

Проф, щях да казвам в отговор на твоето мнение че не само тръпката от очакването изчезна, но вече не се раждат големи звезди. Светят един сезон, най-много два и до там. Няма ги и онези хитови проекти, които се помнят с години...

# 673
Вчера забравих да сложа и тази с Хакан Курташ (известен тук като ХаканЮ)🤣
Дано не му мине на някой през ума да ги повторят с Хазал😂

Проф,👍 за Кан и Каан действително ми трябваха малко усилия, за да схвана кое от двете е имала предвид Феми.

Рождени дни и други събития около потребителите - помня ги с лекота. В другата тема където пуснах корени доста се забавляваха по едно време с тази моя "способност" 😂
И преди съм си мислела, че на Дени не ѝ лесно с толкова "древни" на едно място 😆, но пък е похвално как вниква в написаното и си навързва нещата 🙃

# 674
Марги ,що не пита щях да поправя грешката. Не съм забелязала ,че съм написала две а- та.

На този концерт на известна рок група са присъствали много от известните личности.
Само нашия се спотайва сакън да не е сред хора.
Нали е зает с проекта и снима.  
Хазал и Хакан Курташ рядко сме ги виждали заедно. 

Дени , добре се вписа сред нас в диспансера.
С нея имаше сходни мисли за някой неща.

Последна редакция: вт, 31 май 2022, 08:12 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт