ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 515

• 33 433
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
Феми, малко ли е, че те захапвам често за упреците към Дуда... Добре, че друг се обади, вече щеше да си помислиш, че баджаначката те е нарочила 😆

# 676
Хакан го харесвам аз но с Хазал не бяха един за друг определено 🤷😂
Марги ако ще продължаваш с Yargi си приготви стекове кърпи и малко Валидол особено след снощи.🤦

Последна редакция: пн, 30 май 2022, 18:09 от x BlackRose x

# 677

Извинете ме, че така нахлувам в темата ви, но държа да изкажа възмущението си от отношението ви към ваша съфорумка. Твърдите, че сте заедно от доста време, но липсата на такт и уважение към Феми прави неприятно впечатление. Какво искате да демонстрирате – знания, интелект, превъзходство?! Не, за мен това е липса на възпитание и толерантност.
     Наистина Феми е допуснала грешки, но бихте могли да я коригирате или в съобщение, или най-малкото в скрит текст. Тази показност и желание да мачкате самочувствието на другите е непочтена.
     Та кой не прави грешки?! Погледнете и вашите си постове, дали са идеални?!
     Жалко, много жалко – влизах в тази тема, за да получа достоверно инфо за Чачо и Хазал, които много харесвам, но желанието ми се изпари.
     Останете си със здраве и бъдете щастливи!

# 678
Еми, лично аз съм го преживяла.Не разбирам какво толкова се случва като се обърка нещо не исках да вземам отношение но щом ти си взела реших и аз да се намеся.
Хората сме такива винаги гледаме за грешките на другите ,но не и своите това е закон на природата - дивата.В случая едва ли някой е искал да обиди Феми в това съм сигурна просто винаги става неволно за съжаление се стига до такъв казус и тн.
Когато не делиш мнение еднакво с някого и тн изживях го милион пъти в този форум и вече игнорирам подобни коментари така се научих да се справям със слабите си страни.
Кой го интересуват моите грешки като аз не се интересувам от техните
Феми е страхотен човек само това мога да напиша и една от основните причини да влизам тук след толкова години защото много я уважавам.
Грешките са едно на ръка стига да са поправими като тези няма страшно.

# 679
Емка , Kissing Heart Диди , Kissing Heart
Благодаря за хубавите думи.
Колажите са страхотни. Heart Eyes
Снимката от Париж на Хазал с макиажа се превърна в една от любимите ми.
Дидко , и аз те уважавам. Може да не харесваме винаги еднакви неща това не ни пречи да се разбираме.  
Не го взимам навътре.
Не сме литературен форум нали така ?

Дидко , Хакан Курташ играе в Баба ,гледам снимки с него и Йозге.
Заговори се че имат връзка. Щяха да се женят с нейния нещо се случи там.
Кажи знаеш ли нещо малко да поклюкарстваме.  
Като актьор Хакан задобря и сега ко играе с Хазалка ще е различно.
Така си мисля.  
На визия не е красавец.

Кога ще почват снимките на Ози за летния сериал.
Така се радвам, че няма да е с шезлонговата.

# 680
Аз гледам Баба само заради него смятай щом Толга е сред любимците и не ме грабва.
За него и Йозге не съм чувала ако са заедно ще е хубаво..
Хакан е много талантлив просто в АШК не беше неговата роля но и той се разви страшно и пее чудесно
Харесвам го редовно лайква приятелки и им отговаря на коментари и тн.
Чакаме иначе Джевдет си обра дюлите няма да е летен първия сезонен сериал ще е което означава че Канал Д прави същото както с Мерийем пуска го в средата на август сигурно.
Ще поживеем и ще видим.
Със Снежето редовно сме на различни мнения но смея да твърдя че е една от най-големите ми приятелки тук и извън форума.Първия човек който ме посрещна в бившата тема АФК
Първо беше за Берко тя ме научи да го харесвам по някакъв начин без да ми налага мнение просто ми допадна тя пък с Ози и почнахме да мелим брашното само по темата с Ако и Чаалар не се справяме но защото той играе с Дениз в момента 😂🤷 Разбрах че проблема ми идва от персонажа му не от самия него,но и Озан ме научи на това същото подкрепяйки го всеки път всячески и той него.
Важното е мнението на човек и да не е еднакво да има разбирателство между страните както казва баба ми това си малко и политика и дипломация не всеки умее.
Опитвам се старая и аз да съм така с всеки.

Не знам какъв е този нов грип но вече месец се влача това не е нормално през десет дни да си болен.И два пъти да си карал короната също не знам какво е това чудо наистина.

Последна редакция: пн, 30 май 2022, 13:32 от x BlackRose x

# 681
Каква роля играе Хакан там ,какви са с Йозге Яъз?
Чаалар не мога да го харесам. Нещо ме отблъсква.

Дидко , не ти е лесно на теб.  Грипове, вируси всякакви.  Сега има нов маймунска шарка. 
Пий витамини и полезни храни.
Мен ме  мъчат болки в корема. Натрових се от лекарства.

Значи лично се познаете със Снежето. Ако бяхме по наблизо щяхме да си правим срещи.

# 682
  • Варненска клюкарка
Еми, след като Фема приема критиката, твоят тон и размахване на пръст са излишни и само могат да навредят  на темата и на климата  тук. И аз хапя Фема но за фактологичните грешки и поливането на Дуда или направо прескачам, че аман - няколко човека се опитваме да прекратим това поливане, но не не срещаме  разбиране и стигаме до там да се извиняваме, че не ни се чете това за пореден път или изпадаме в поредния обяснителен режим, защото сме добре възпитани.
Та нямаше нужда от такова нахлуване.

# 683
Еми говори в мн.ч. значи има предвид отношението на няколко от нас към Феми.
Заедно сме от години, така е, всеки път го казвам с усмивка. Но, не знам в кой момент някой може да се засегне и понякога чувствам за необходимо да премълча.
За раздразнението, което изпитвам когато започне Феми да полива Дуда няма да започвам и аз.... Не е приятно, но виждам усилия в последно време и за щастие е по-умерена.

Разминаваме се в усещанията си 🙃
Да, заглеждала съм се в собствените си коментари - не са безупречни откъм правопис, пунктуация, най-вече словоред и каквото още се сетите 😆 Обаче когато грешката е фрапантна или не се разбира какво точно иска да каже автора, т.е. аз, макар да не сме в литературния подфорум или да наблягаме на езиковата култура - предпочитам някой да ми каже. Без значение в прав или в скрит текст.🙃😉
 Профи е единственият човек през годините тук, който ме е поправял. Сега е моментът да благодаря. ❤️

И пак защото се познаваме от дълго време в случая си позволявам да коментирам и повод за драма според мен няма.

Отивам да прочета за Присъда и финалът на сезона. Диди, да разбирам, че е бил разтърсващ...

П.П. аз също съм останала с впечатлението, че Феми приема критиката нормално и не ги изживява нещата много. 🤔

Последна редакция: пн, 30 май 2022, 14:33 от Margarita N.

# 684
Моля, да не се обясняваме повече за това. Приемам критиката но се случва човек да не забележи, че е сгрешил. Познавам добре Еми и знам защо го написа.
Много пъти се е въздържала ко трябва да съм честна.
 Като се забавлявахме със дружки ме обзе музата и драснах поезия.Да не дразня баджаначката с поливането тъкмо ме похвали..... дали да го споделям Joy

Последна редакция: вт, 31 май 2022, 11:56 от femmi2

# 685
Можеш да споделяш Феми каквото решиш. Не държа да съм фактор, с който някой да се съобразява.😂 По този въпрос стигнахме до съгласие ми се струва - ако ще е поредния упрек към Дуда тихо подминавам, без да се оправдавам и обяснявам и всичко е точно. 🙃

Щом има нещо написано в темата и е насочено към част от потребителите - имаме право да отговорим. Не с цел заяждане или да не оставаме длъжни, но не виждам смисъл да се правя на разсеяна и заобикалям конкретен пост.
Темата е по-стара от сериала в заглавието - все си мисля, че няма какво да наруши равновесието тук. Та и в случая... Ще се изясним и ще продължим.

# 686
Каква роля играе Хакан там ,какви са с Йозге Яъз?
Чаалар не мога да го харесам. Нещо ме отблъсква.

Дидко , не ти е лесно на теб.  Грипове, вируси всякакви.  Сега има нов маймунска шарка. 
Пий витамини и полезни храни.
Мен ме  мъчат болки в корема. Натрових се от лекарства.

Значи лично се познаете със Снежето. Ако бяхме по наблизо щяхме да си правим срещи.

Още не точно и това е на път говорим си постоянно виждаме по mesenger  и си изпращаме подаръци.
Иначе голям смях ще е ако се съберем определено в това съм 100 процента сигурна.
Мани сега че и Тансел напусна Озановото дизи не искал да играе без Джевдет да е режисьор на всичкото отгоре мисля че и Озан ще направи същото.
Иначе Хакан е страхотен мога да кажа лошия е да ,но се влюби в героинята която е Йозге тя е сестра на Толга и се ожениха уж щеше да им отмъщава но се захвана само с Кадир интересен е Феми погледни го а Хакан играе между двете крайности има смеска някаква от Емир и Дженк за мен дано не съсипят образа му и обичта му е по силна от омразата и злобата.
За Феми мога да кажа че е широкоскроена има какво да се учи и от нея Марги от всеки в форума на който попадам има какво да му кажа ако го видя на живо някой ден и не е само за тази тема като цяло.

Последна редакция: пн, 30 май 2022, 18:12 от x BlackRose x

# 687
  • Варненска клюкарка
Като каза Марга за заглавието та се сетих, че темите от онлайна в архива + сегашните и предстоящата нова,
правят впечатляващата цифра от цели 700 изписани теми за сериала, за Ча и за Хазал! И това ако не е рекорд ❤

# 688
Бел, тъкмо щях да питам как ги сметна, Joy но се върнах малко назад за справка. Вярно 184 в архива + 516 с предстоящата стават точно 700 Flushed Помня, че се бях впечатлила последно на 666 като бяхме, а сега юбилейна се задава.
Тези 516 са след започването на Огледален свят по БТВ навярно...

# 689
Това е чудесно а пожелавам хилядна тема да се стигне бързо

Хазалджъм

Едно сладко клипче на Гост с децата и Ердем и Гедже

https://twitter.com/hourlydizis/status/1530927169332977668

Общи условия

Активация на акаунт