ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 515

• 33 419
  • 735
  •   1
Отговори
# 15
# 16
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Това е много добро. Heart Eyes Hands Thumbsup
Сложи си някъде лого, че веднага ще ти го откраднат и обявят за свое в нета. Ще те ограбят международно, така да се каже Laughing.

# 17

Това е много добро. Heart Eyes Hands Thumbsup
Сложи си някъде лого, че веднага ще ти го откраднат и обявят за свое в нета. Ще те ограбят международно, така да се каже Laughing.

Много е добро наистина и затова го добавих в поста. Обаче е под чератата, защото не е мое.
Видях го в туйтър, не знам на кого е Blush

Скрит текст:

Едно гифче, което показва как е направена сцената в Хартиени животи когато Мехмет Али е в болницата.
Обичам да гледам подобни кадри, защото показват специалните ефекти използвани при заснемане на някой филм. Отдавна забелязах, че в турските сериали и филми рядко използват подобни ефекти, ако не броим сцените с някой ръкопашен бой или "зелен/син екран". Не че търся много из мрежите за други артисти и сериали, но според мен предимно в проектите на Чаатай и то специално в работата му по The protector и Parer lives се използват подобни ефекти.

# 18
Дени , страхотна си . Тенкю за красотата .
Този най ми хареса с розичките . Heart Eyes

В нашата тема Обичаме лалета и маргаритки . Всички цветя най вече тях .
Когато си свободна ще ти поръчам колаж с любимите цветя. Идва пролет и ще сме в тон.

И на мен ми е интересно тези ефекти , но кръв избягвам да гледам.
Не знаех че ръката е изкуствена. В болницата е тежка сцена разкъсваща . Broken Heart

Нашата тиха лудост . Cupid
Дени , спешъл за теб най вече . Ще оцениш и музиката .
Тази песен ми е любима и  често я слушам. Рафет е страхотен глас . Нежен дует и страхотен текст на песента.

фемирското клипче с нежната мелодия .
Ох настръхнах и просълзих . Cold Sweat Толкова истинско пресъздадоха всичко , как да не е у фаза човек.
Бяха 20 год. келеши.

Превод на песента .
Според някои,няма нужда от любов,
Според някои тя е предателска,но аз много,аз много те обикнах

От мъничкото ми сърце,към теб се отваря ,една светлина,голяма колкото света.
Но аз много,аз много те Обикнах.

Казват,забрави,остави на времето, времето лекува раните.
Но моето,не е лобов,не е и камък,като твоето.
Моето е заточение в сърцето ти.

според някои тя е предателска, но аз много, много те обикнах.

Един твой топъл поглед ми е достатъчен,светът сякаш става мой,но аз много,аз много ,много те обикнах.

Казват,забрави,остави на времето,времето лекува раните.
Но моето не е любов,не е и камък,като твоето.

клипа с изпълнението .

Последна редакция: сб, 19 фев 2022, 18:15 от femmi2

# 19

фемирското клипче с нежната мелодия .
Ох настръхнах и просълзих . Cold Sweat Толкова истинско пресъздадоха всичко , как да не е у фаза човек .
Бяха 20 год. келеши .

Превод на песента .
Според някои тя е предателска,но аз много,аз много те обикнах

От мъничкото ми сърце,към теб се отваря ,една светлина,голяма колкото света.
Но аз много,аз много те Обикнах.

Казват,забрави,остави на времето, времето лекува раните.
Но моето,не е лобов,не е и камък,като твоето.

според някои тя е предателска, но аз много, много те обикнах.

Един твой топъл поглед ми е достатъчен,светът сякаш става мой,но аз много,аз много ,много те обикнах.

Казват,забрави,остави на времето,времето лекува раните.
Но моето не е любов,не е и камък,като твоето.

клипа с изпълнението .

Олее, много благодаря за поздрава Hug Flowers Hibiscus
Тази песен е една от любимите ми турски песни в дует. И не само на мен е любима, ами на всеки влюбен при съседите. Слушала съм я милион пъти и даже не ми трябва да гледам. Чуя ли я, пред очите ми са Емир и Фериха.
Някои турски песни все едно са писани за конкретна двоика и сериал. Когато бива използвана за фон на друга двойка няма такова въздействие. Колкото и да харесвам Миран и Рейян, като видя видео с песен от ОС или някоя друга свързана с Емир и Фериха лепната за тях и не гледам. Двете двойки са ми слабост, страст, любими, но всяка има своята мелодия и място. Любовта в двойките е силна, впечатляваща и изгаряща всички прегради, но е различна, не мога да ги сравнявам. Както и да е, благодаря за видеото и поздрава Heart Eyes

# 20
Дени , усетила съм те какво харесваш .Hug Обещавам следващият път живот и здраве тази мелодия ще краси първа страничка заедно с латинското .
Коя зодия си ако не е тайна .

Така е някой песни са писани за любимците . Тази песен съм подлуждала моя вкъщи . Омръзна му да я слуша.
Трябва да потърся нещо ново на Рафет .

Тази песен е тъжна .Сега си я пуснах и пак Емко и Фера .
Попадала съм и на клип техен сега не го намирам Ако го намериш го пусни.

Е немогааа , тази песен е разбиваща ! Broken Heart
Емко пие от мъка и страда .

новият сингъл на Таркан Мега звездата на турската музика.
https://www.youtube.com/watch?v=EFdhMJby7Ts

Последна редакция: сб, 19 фев 2022, 18:17 от femmi2

# 21
  • Варненска клюкарка
Това видяхте ли го, Фико е прекрасен, дали не може да е във видимо видео със звук, а не линк?

Прекрасен колаж и аз ще го цитирам, защото преди да го видя, гледайки тези мили снимки, се сетих че триото  можеха да поканят и Юсуф и той е татко на малко детенце. Преди около 4-5 години Джейда при едно от завръщанията си в родината, пусна снимка с него на чаша чай, явно се вижда и с него. Иначе се сещам че за предния РД на Хазал, Джейда я поздрави с обща тяхна снимка с Хазал  и новородения Фико, който толкова мъничък не бяхме виждали в лице- беше буквално на дни. Явно беше го посетила много скоро след раждането, но ни показа снимката близо година след това.

Красива Хазал в червено, но имам дежа-вю. Отново в червено черната гама с  двама спретнати мъже от двете и страни. Така беше в рекламната фотосесея на Любов, втори път същото за Гост и сега за трети път. Никакво въображение нямат тез фотографи.

На гифката Хазал е с визажиста от Мъпета Йондер Терияки, любима дружка на Серка, която навсякъде го мъкне със себе си. Творчеството му е доста екстремно, буквално рисува нови лица. Честно казано изпитвам ужас от фотосесията, защото видях два кадъра от работния процес. Хазал е с половин метрова черна перука и прилича на нещо средно между гейша и стилизиран образ на Мадам Бътерфлай.... Това няма да бъде разбрано правилно от сънародниците и и си  представям  помията която ще се излее върху нея.

Ако Плашилото не започне снимки до 2 месеца, просто не го виждам. Няма как да задържат екипа който са събрали, поне втория план и  снимачния. И утре да започнат снимки, на НФ знаем темпото им, явно по-рано от декември няма да го пуснат.  Чуя ли платформа и вече се изприщвам. Предполагам и че ако все пак проекта  се задържи, заснетия трей вече няма да е актуален.

Последна редакция: сб, 19 фев 2022, 18:14 от Беллора

# 22

Flowers Blossom ФЕМИ* и на мен ми харесва песента,
дуета е страхотен , Хазалка ша я вземем  при нас..
Joy Heart Eyes

# 23
Гифчето с Фико

За фотосесията Хазал и друг път е правила за списание Besates Istanbul Те са екстревагантни и тази ще е в този стил.  
Ча има снимки с Хазалка и Фико не ги показват .  
И сега се виждат . Хазал лайкна и тийзъра на Плашилото .
Иска ми се да почват снимките . Ако нещо пак се обърка ще дойде следващ проект. Планува си нещата. Може и да режисира.

нали Софи Heart Eyes Страхотен дует и песен .
 Хазал я събираме с Амине като се ядосат и чупат немат равни и напият.

Two Hearts

Есра Heart Eyes

Ашкъм бенииим:heartpulse: това е моето ашкъмче , което се е настанило в сърцето ми. Heartpulse

Дени:tulip: , другият ти любимец в станал лице на марка за дрехи.
Чок готин е.
Нашият патрон не ще нова в реклама да участва. Остават ни спомените.

Последна редакция: сб, 19 фев 2022, 22:25 от femmi2

# 24
Дени:tulip: , другият ти любимец в станал лице на марка за дрехи.
Чок готин е.

Даа, чок готин е, ама чок Heart Eyes

Скрит текст:

Акън прави бърза кариера в сериалите.
Името му е ТТ почти всеки ден. Даже се превръща в ТТ и в България.
Интервюта, фотосесии, сега лице на марката Hatemoğlu.
При него всеки ден има нови неща за споделяне и коментари.
Феновете напреаво са луднали, а и всеки петък нов епизод на "Игра на съдбата ми".
Тъп сценарии, но жестока игра на Акън. Останалите от каста също играят супер готино.
За сега рейтингът е на нивп, често е доста висок, после пада и после отново скача.
Нямам идея как го измерват....

Ти виж тук какво съм ти намерила и запазила. Stuck Out Tongue Winking Eye
Снимките са точно като за събота вечер.
Сега остава да си налееш чаша вино и наздраве Heart Eyes

# 25
Дени , Грасияс за подаръка. Gift Heart  
Нема Омръзване .
Класика в жанра са червените шорти след толкова години !  
Изваяно тяло  , мускули и лице. Като делфинче плува.
Наздраве !

Софиии , Аполона е за нас ша го делим Joy
Две жени нема да му се Опрат на Казанова

Преди да кажа тръгвай, ти си готов. И струва ми се гледаш пак на любов.
Цяла вечност мой, а все едно си нов. Пясъкът по плажа става на лед. Щом до мойте няма стъпки от теб.

Animal DolphinAnimal DolphinNature FireHearts

Спешъл 112 .
Ще избухнем по нощитеее , съседите да му мислят
https://www.youtube.com/watch?v=6_VcDylvleo
хайдеее , Чачи давай Ощеееее някъде далече само аз и ти !

Страст ! Kiss

Sleeping

Последна редакция: нд, 20 фев 2022, 12:54 от femmi2

# 26

Направете филмова история тази година с
#OscarsFanFavorite и #OscarsCheerMoment
Гласува се на този линк  http://oscarsfanfavorite.com

Ако не ви допуска до сайта за гласуване следвате правилата за гласуване  в Twitter или Facebook.
Гласувайте до 20 пъти на ден, като туитвате избрания от вас филм с #OscarsFanFavorite & #Sweepstakes.
Гласуването е чрез споделяне на снимка от филма и добаване на посочените хаштагове.

# 27
Дени , по телепатия те извиках. Това е от Т и феновете.
Чакай още да те питам.
До кога се гласува и това фен инициатива ли е ?
Нали филма не е номиниран наистина.
Печелим вот и първо място ако има много гласували. Ще опитам от този линк да гласувам.
Филма си заслужава. Movie Camera Искам още такива роли да изиграе и надмине тази.
Така ми липсва на екран това човече.
Един негов поглед , топлият глас и очи и забравям всичко.
Едно фото да ни зарадва.
Предусещам тази седмица ще се покаже.
Има развитие около проекта. С Хазалка са различни от емоции.
Противоположностите се привличат.
Има интересни моменти и неща в началото, когато започна всичко.

# 28
До кога се гласува и това фен инициатива ли е ?
Нали филма не е номиниран наистина.
Печелим вот и първо място ако има много гласували. Ще опитам от този линк да гласувам.

Това е инициатива на самата Академия. Разгледай профилът й  и ще разбереш:
https://twitter.com/TheAcademy?s=20&t=yNo3Go70Vuw26WLsKdW2mg
"Хартиени животи" нямат официална кандидатура, но явно Академията дава възможност на фенове от цял свят да определят своя фаворит сред филмите на 2021. Това гласуване е извън официалното гласуване на представители на Академията и журито. Явно е инициатива за социалните мрежи и чист PR. Феновете на различни филми не успели по една или друга причина да стигнат до журито гласуват като луди. Най-вероятно се прави всяка година нещо подобно или като се казва "Награда на публиката". Joy
За съжаление от страна извън САЩ май не може да се гласува чрез този линк. Затова дават възможност чрез туйтър и фейсбук да се споделя с хаштаговете. Когато се опитам да гласувам на линка ми излиза надпис, че за моя географски район няма достъп
Мисля, че ако се махнат прокситата на компа или лаптопа може да се презкочи защитата, но утре ще попитам колегите системни администратори и ще знам повече. Другото е да си сменя местоположението от настройките което се засича чрез Google, но утре след консултацията Grinning

# 29
Здравейте и ползотворна седмица.

Хубаво е че има такава възможност и награда на публиката. Социалните мрежи се развиват.

Гинчо е споделил инфо  
днес ще се състои пресконференция на Пера Палас. Хазал се подготвя заедно с колегите.
Преди отложиха заради вируса. Който е на линия има възможност да сподели снимки и инфо. Аз съм възпрепятствана.

Инфо за колегата от Гост с който Хазалче игра и са ми душевна рана.Broken Heart
Няма рахат за нас с Дидето докато не ги съберат както си трябва и изживеят тяхна истинска история. Heart Продуцентите да не блеят. ОзХаз ще се съгласят. Най добре на платформа. Гадно е когато похабят такава химия и актьори. Двамата имат общи неща като позиции.

Озан Долунай и Ахсен ще играят главни роли във филм за Нетфликс. Продуцент О3 Медия.
Ще бъде по екранизация на роман. Снимките стартират през март месец. Героят на Озан ще се казва Анъл,  на Ахсен - Мерве. По книгата и двамата ще получават паник атаки. Ще има и ашк. По принцип се взема идеята и после променят.  
Ахсен е сладурана.
Игра с Ча в мениджъра.
Спешно да си смени стилиста Ахсен.
Радвам се че Ози ще е на платформа дори да се чака. По сигурно е и без цензура. И двамата са добри и ще се справят.
Баръш Калъч нашият капитан влиза в каста на всичко за брака.
Ще си партнира с Гьокче Бахадър.
Тя си партнираше с бившият на Пънар Дениз. Дали е вярно за раздялата те си знаят. Надушват ги като спрът да се следват и трият снимки.
Гьокче Бахадър не ме грабва напоследък.
Капитана е като виното.
Остарява красиво. Heart EyesДобре играе.
На него му отрязаха клона със сериала по Фокс. Окапа преди Гост.

Последна редакция: вт, 22 фев 2022, 13:14 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт