ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 515

• 33 430
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Винаги ще има хора, които не знаят, че в тези 700 теми сме минали през това, това и това.
Скрит текст:
Профа рЪгнала на мониторинг
с дефибрилатУрчетУ...Mr. Green Naughty  

Профа прави мониторинг... Mr. Green hahaha hahaha

Профа на протест...скапа й се
дефибрилатурчету от нас... Mr. Green hahaha hahaha

Марга внимателно слуша
        лекцията  Joy Joy

Хакан много го харесах в Пълнолуние. Там ролята направо му залепна. В АШК не беше за него.

# 691
Хакан Курташ освен в Ашк съм го гледала в Сблъсък. Във втория ми хареса.

Проф, бях ги забравила тези в скрития текст Joy

Темата е към края си, ще запълвам тук-там с някои любими неща Stuck Out Tongue Winking Eye 

# 692
Здравейтееее Nature Sunny

Този в гръб ми заприлича на патрона не е той. Ко беше на рок концерта всичко да гъмжи заедно със специалната колежка.

зад кадър

Хазал Кая  и Селяхатин Пашалъ са получили награди за най-добра мъжка и женска роля за Пера Палас от университета Йедитепе.Trophy

Зетя е подписал за дисни плюс .

Али Атай подписа договор с дигиталната платформа Disney Plus за заснемане на втората част от филма "Смъртен свят / Ölümlü Dünya"

Цитат
💫📸 Мелиса Аслъ Памук и Мустафа Мерт Коч, които бяха забелязани в търговския център Vadistanbul, казаха, че все още не планират почивка. Мустафа ще пусне нова песен след две седмици. Мелиса е заета със снимките на сериала. Може да отида на почивка през септември

Марги и аз  харесах ХаканЮ в Сблъсък . Изгради добър образ . Мелиска и Алперен си паснаха идеално . Nature Fire

Последна редакция: вт, 31 май 2022, 16:00 от femmi2

# 693
  • Варненска клюкарка
Хакан Курташ освен в Ашк съм го гледала в Сблъсък. Във втория ми хареса.

Проф, бях ги забравила тези в скрития текст Joy

Темата е към края си, ще запълвам тук-там с някои любими неща Stuck Out Tongue Winking Eye  

Моят челен сбъсък❤ Гледах и се чудех какво става. Девойката в истерия, пък младежа я гледа и се чуди в к'ъв филм се е вкарал и ко да я праЙ сега тая пияница 😂 Чудех се какво изкрещя девойчето в огледалото - чувах нещо като "ваним ки" (простете за интерпретацията в стил кен лий на оная почитателка на Марая😄) Събра я тая пущина от пода и я понесе нагоре... Като видях  опнатия черен сатен бях сигурна че ще намерят с каква да се занимават, но останах леко разочарована че момичето  моментално заспа. Имах някакви съмнения и около строгата физиономия на младежа на другата сутрин и засрамената девойка, но напразно... Абе веднага ме приковаха и с нетърпение разцъках следващата серия❤

Проф помня. Мониторинга  бая кастреше и мен- на първо четене се сещам за БосВор и порасТнал, което чат пат продължавам да изписвам така😆

ХаканЮ го гледах в Жена. Ролята и визията на дребен бандит много му отиваха. С Хазал абсолютно не си подхождаха. Но тя се натресе в този сериал в последния момент след напускането на главната Аслъхан Гюрбрюз и ей го на резултата - ролята и партньора не бяха подбрани за нея...

Последна редакция: вт, 31 май 2022, 16:12 от Беллора

# 694
Интересно... Доста сериали с ХаканЮ са давали в България, всяка от нас го е гледала в различен.
Окуражихте ме и мен да го наричам както преди, без да се насилвам да изписвам двете имена 🤣

Нося още, вие сте ги виждали, но може и да сте ги забравили😜 Дени обаче ще им се зарадва.
Голяма мераклийка съм била да използвам "ножицата"😜

Бел, да, това в предния ми пост е твоят челен сблъсък. Била си търсила конкретен кадър, а аз съм ти изсипала цял куп от сцената+ гифки 🤣

# 695
Маргиии , обичам черно бели кадри. Heart Eyes
Тук е толкова греховен.
ЖДНБ! Flushed
Честно не знам тия колежки какви железни ангели имат пред такъв мъж пред себе си и как целуваааа Kiss
Бога ми аз ще му налитам без да питам.
В началото е проявил вкус. Green Heart

На кадрите в сблъсъка на Бел , като перце я понесе. Heart Eyes
И тогава принца на нощта си помисли и тя е като всички. После разбра истината.

Хакан и Зейнеп

Хазар колежката на нафради не женското списание ЕЛЛЕ Турция
Облеклото на Хазар  не е подходящо за Официално събитие  по моето скромно мнение .

Афра колежката от Йешилчам  също на наградите .
Серенай не разбрах за какво са я наградили ?

Пънар Дениз е красива .Heart Eyes  с роклята на дизайнера  Ozgur Masur.

Последна редакция: вт, 31 май 2022, 18:15 от femmi2

# 696
Хазар още ли е с Онур Юнлю?

Heart Heart

# 697

Много ги харесвам тези сцени. Почти в края на сезона и проекта двамата са във върховна форма и изиграват блестящо всеки момент. Супер са гифчетата, браво за ножицата Heart Eyes

Мина цял месец откакто открих друг способен набор на Чаатай и доста съм се заплеснала по него.

Повтарям сцени и епизоди точно както на ОС. А самият ОС съм го оставила малко на пауза ама с вашите спомени ще взема пак да го пусна. Има роля в някакъв турско - италиански филм за хомосексуалисти за Netflix, но не намирам с превод, даже и на руски, но не съм се отказала.

Скрит текст:
С Хазал са страхотна двойка и правят забавно гледането на многото епизоди.

С Алина не съм впечатлена въпреки многото коментари, че имали химия и не знам си какво друго, но сериала си го биваше, хареса ми.

С Хандето ми харесват почти колкото с Хазал.

[img width=600 height=579]//cdn.bg-mamma.com/KzSv/4XFsh.png[/img
]

Последна редакция: вт, 31 май 2022, 17:50 от DeniAra

# 698
Марги , още са заедно с дядката. Наскоро ги снимаха в заведение как се целуват.
Хазар не е красавица, но е способна актриса.  Харесвам я.

Дени , за този проект на Бурак Дениз е италиански. Снимаха в Италия и Турция с много уважаван режисьор.
И аз искам да го изгледам. Турците по тая тема са особени.

# 699
  • Варненска клюкарка
Бурак и Ханде имат една много забавна сватбена фотосесия, посмях се. Явно  са се сработили много добре. Дени, мисля че Бурак е роден през 1991 г. тоест не са набори с Ча.

Фемо така е, Ча понася Хазал като перце, но той не е просто висок, а е  и много силен физически, пък и Хазалинда по това време едва ли има повече от 44-45 кила.Не е лесно да се вдигне човек от приклек а той го прави с лекота. И още една подобна сцена има- когато изкачвайки се по стълбите просто се нявежда, грабва я и продължава с нея  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 700
Бурак и Ханде имат една много забавна сватбена фотосесия, посмях се. Явно  са се сработили много добре. Дени, мисля че Бурак е роден през 1991 г. тоест не са набори с Ча.

Да, да, вярно е, че не са набори. Ама една година не е кой знае каква разлика, та затова го казвам/пиша.
Подмладих Чаатай малко, ама едва ли ще забележи Heart Eyes

# 701

Чаго ,като го гледате на новите снимки колко кила е според вас ?
Отслабнал е определено.

Последна редакция: вт, 31 май 2022, 21:11 от femmi2

# 702
...
Фемо така е, Ча понася Хазал като перце, но той не е просто висок, а е  и много силен физически, пък и Хазалинда по това време едва ли има повече от 44-45 кила.Не е лесно да се вдигне човек от приклек а той го прави с лекота. И още една подобна сцена има- когато изкачвайки се по стълбите просто се навежда, грабва я и продължава с нея  Stuck Out Tongue Winking Eye
Мда, в университета като се омота Ферка в дългата рокля. Сред всички пъти когато се е озовавала в ръцете му онова вдигане ми е любимо Heart Eyes
Силен е физически, иначе там е два пъти по-слаб в сравнение със сега.
Феми, не смея да предположа за кг, и за моите собствени не познавам преди да се претегля Joy

# 703
Марги , разсмя ме Joy
Мойте предполагам са 50  кила и нещо .  
Нашия, като пожелае се стяга. Убедила съм се в това. Ще е грехота ко не се разсъблече в проекта.
Жадувам за баклава и горещи сцени.  Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: ср, 01 юни 2022, 13:12 от femmi2

# 704
По повод днешния хубав празник Tada
Скрит текст:

Нещо по темата Heart Exl
Скрит текст:

Heart Exl И нещо за Профи:

Скрит текст:
Ако все още не си видяла рекламата на Вратата
https://www.btv.bg/lady/videos/pochukaj-na-vratata-mi-premiera-o … -po-btv-lady.html

Странно ми е с дублажа, но става, можеше и по-зле да е.🙃

Последна редакция: ср, 01 юни 2022, 10:23 от Margarita N.

Общи условия

Активация на акаунт