👕Нови придобивки в гардероба - 65

• 147 421
  • 702
  •   1
Отговори
# 195
# 196
# 197
  • FRANCE
Stefina, разкошно е роклето. От къде е? Благодаря

# 198
Ако е голяма за мен ще я върна , но цената е изгодна.

# 199
  • София
Точно този модел го няма в този сайт или аз не го виждам

# 200
.

Тази рокля към новата колекция ли са я пуснали, защото я имаше по намаленията и я изпуснах?

# 201
  • Варна
Ако е голяма за мен ще я върна , но цената е изгодна.
Голяма е раницата и е удобна, имам същия модел, само че направена от различни парчета плат.

# 202
  • София
Роклята е от приключилото намаление на Зара. Дойде тия дни, взех я на майтап,че 100 пъти ми излиза в моя номер.

# 203
Polina, от къде е раницата ? Много е хубава, макар че искам нещо подобно, но на тази марка ги харесвам.

# 204
  • София
Спортна блуза

# 205
  • Някъде там
Пристигна ми ризата на Юнона, стои добре, но цената и е доста висока и ако е бях видяла на живо, най - вероятно нямаше да си я поръчам. Все пак реших да си я запазя.
копчетата са с камъчета,но не е натрапчиво.
Получих и подарък, корпус който ще използвам на черната си каишка.
С тази каишка ще го нося.

# 206
  • София
Зара за 10лв.

# 207
# 208
Искрица, със здраве да си носите ризата! Не знам колко струва, но явно цената е соленичка. Вече два пъти ходя на разпродажби на Юнона. Първият път беше в началото на зимата, май в ноември. Имаше палта, сака, ризи, панталони... зимни колекции. Взех си невероятно топло овърсайс палто, мн ми топли за 90 лв, имаше и други - 60 лв, но се губех в тях кройката беше такава. Панталони, дънки - 15 лв, имаше и спортно. Втората разпродажба беше преди 10 Тина дена. Купих си летен гащеризон за 30 лв и пролетно палтенце за 25,с качулка. Беше пълно с всякакви рокли - дълги, къси, разкроени, някакви панталони с много висока талия и със силно разкроени крачоли, но това са дрехи, които не са мой стил. Имаше страшно много неща. Та, ако се обяви разпродажба, не е ли идея да се дойде на място и да се види, премиери, май ги правиха от сряда до неделя. Обявяват разпродажби те във фейсбука, аз нямам такъв, моя позната, която работи там ми съобщава.
И да не е спам
Ботички

# 209

Общи условия

Активация на акаунт