👕Нови придобивки в гардероба - 65

• 147 422
  • 702
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Пристигна поръчката ми от Манго Онлайн Аутлет! Simple Smile

Дънките с кожен ефект поръчах в 36 размер и там съм се надценила доста, тъй като нося 38 принципно при Зара и ХМ. Та са ми като тесен клин. Ботушките са страхотни! До коляното са  ми! Страхотен велур! Цветът се води Tobacco Brown Blush

Последна редакция: пн, 14 мар 2022, 17:47 от kopche

# 211
От днес.

# 212
  • Варна
Много исках точно такова синьо палто та днес най на края пристигна Simple Smile 

# 213
# 214
  • София
Синьото палто е страхотно.

Чакам

И две пижами за навън Grinning , на които не залагам големи надежди да се одобря, но пробвам...

# 215
  • София
Etoile-аз мисля, че със синята ще се одобриш.
Аз взех тази на Зара.

С коланче е като костюм.

# 216
Десури,от къде е палтото,страхотно е? Май доста оувър,но е супер.

# 217
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
4 чифта обеци от Sugarfix (имат безумно сладки моделчета) .Вече имам над 40 вида .Нося непрекъснато и всякакви модели,материали.Без обеци,за мен едно лице не е завършено и стои празно.
Оранжевите(най в дясно ще подаря на приятелка,която си ги хареса).

2 чифта дънки (стандартни skinny jeans)

# 218
Adora, откъде поръчваш обиците и къде/как съхраняваш толкова много. Моите вечно се оплитат или губят...

# 219
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не си ги поръчвам.Купувам ги в Target,мисля,че са тяхна марка.Редовно подновяват асортимента и ако днес има един модел,то след няколко месеца може вече да не се намират.Качествени са.
Oбеци държа в кутии на Пандора по няколко броя,държа и в малки торбички от бижута като си ги групирам по тематика/цвят.
Преди час дори си поръчах тази поставка за бижута от Амазон,,защото нямам място за новите.

# 220
# 221
  • Варна
Палтото е River Island първо го харесах в About you,но там намалено е 290лв.Незная кое ме подтикна да проверя цената в официалния сайт,може би защото зная,че правят намаление или тази ми дойде too much,че  там беше намалено на 35 лири.С бърза  поръчка до БГ дойде за 5 дни.Да овър е,но не седи грозно.

Последна редакция: вт, 15 мар 2022, 12:08 от desuri

# 222
# 223

Скрит текст:

# 224
Палтото е River Island първо го харесах в About you,но там намалено е 290лв.Незная кое ме подтикна да проверя цената в официалния сайт,може би защото зная,че правят намаление или тази ми дойде too much,че  там беше намалено на 35 лири.С бърза  поръчка до БГ дойде за 5 дни.Да овър е,но не седи грозно.
Благодаря! Може ли линк? Отдавна  не съм пазарувала от River Island но може да се прежаля. Преди имаха често и БД,ама сега с този брекзит май превозвач си трябва.

Общи условия

Активация на акаунт