👕Нови придобивки в гардероба - 65

• 147 404
  • 702
  •   1
Отговори
# 330
Тyra, случвало ли ти се е да ти скърцат Конвърсите? Имам чисто бели и като походя с тях, все едно като се затоплят и издават досаден скърцащ звук. Страх ме е пак да купя, а са ми за смяна.
И да не е спам

# 331
  • София
Подарък от приятелка за РД Simple Smile

# 332
  • В полите на Пирин планина
Лятна рокля от about.you. Only е:

# 333
  • София
Тyra, случвало ли ти се е да ти скърцат Конвърсите? Имам чисто бели и като походя с тях, все едно като се затоплят и издават досаден скърцащ звук. Страх ме е пак да купя, а са ми за смяна.

Привет, оносно Конвърсите аз имам доста чифтове и почти всички скърцат, но аз се примирявам с това защото много си ме кефят Simple Smile

# 334
  • в Кошера

Привет, оносно Конвърсите аз имам доста чифтове и почти всички скърцат, но аз се примирявам с това защото много си ме кефят Simple Smile

Скърцат, да. Peace
Абстрахирала съм се отдавна, защото са ми удобни, симпатични и бюджетни.

# 335
# 336
# 337
Новите ми находки от H&M, Bershka, Shein - събрала съм ги в колажи, тъй като са бая:

# 338
# 339
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
UNIQLO
дънки шорти
бяла тениска с Мики Маус

ZARA
Пробните бяха затворени и не исках да купувам дрехи без проба,затова взех само тази рокля.Иначе си харесах повече неща от лятната колекция.
Като влеза в Зара България имам чувство,че влизам в обикновен магазин за дрехи,поредният такъв.Докато тук магазините им са лъскави,направени луксозни,с хубава музика,светлини и тази атмосфера кара дори най-големият парцал да изглежда шанелско творение.

# 340
# 341
  • Sofia
Иначе аз се отчетох с риза Desigual от answear.bg

Последна редакция: сб, 09 апр 2022, 09:00 от bubanka

# 342
  • София
Скоро не бях купувала слънчеви очила. От магазина на Полароид на Патриарха:

# 343
  • Враца
Полата е от Зара, другото е от Страдивариус.

# 344
  • Някъде там
Комплект с пола солей и бяла ризка

Общи условия

Активация на акаунт