*РАЗУЗНАВАНЕ/Teşkilat/*, *Госпожа Фaзилет и нейните дъщери*, *Децата на сестрите* - тема 4

• 16 787
  • 727
  •   1
Отговори
# 135
  • au bout du monde
Нека се насладим. Само това имаме до другата седмица. Laughing

# 136
да се повторя, топлина в неговия поглед и тъмнина в нейния, че и упрек. Ха дано е за последно ....

# 137
  • au bout du monde
Тук вече се усмихва скрита зад чашата🥰

# 138
Е,не е всичко така заминало. Имаме си емоция, не съм права

Макар скрито, да

# 139
Мачът е изиграл важна роля. Другата седмица ще има ли някакви други предавания?

Дано сега заснемат малко по-миролюбиви епизоди, че наистина на хората не им се гледат военни действия Rolling Eyes Дано се усетят.
Предполагам, че миналото на Зехра искат да го оставят за следващ сезон, ако има изобщо.
Като ги гледат толкова облечени в щаба си мисля само какъв студ е там. Сердар с елек закопчан до горе и шапка Anguished Пънар с шуба Laughing Зехра винаги с някоя желетка.

От Onedio бяха казали още преди месец, че щели да гостуват, а след няколко дни казаха, че били много заети и не могли да дойдат. Rolling Eyes

Дениз може да пее, има доста клипчета с мъжа й.

Заети, заето колко пък заети....Дениз почти всеки месец се снима за корици на списания, време има и може да се отдели значи. Март месец до колкото чух пак ще е на корица

# 140
  • au bout du monde
Според мен това, че са заети е само оправдание. Или те самите не искат да се появяват заедно или изобщо не са ги питали.

# 141
Според мен това, че са заети е само оправдание. Или те самите не искат да се появяват заедно или изобщо не са ги питали.
Много са ми странни отношенията им извън снимачната площадка. Изглежда, че са близки, а пък сякаш не искат да се появяват заедно... Възможно е съпругът на Дениз да не одобрява, знам ли😬

# 142
Момичетата се забавляват

# 143
Аз имам едно питане .... Според вас възможно ли е да има нещо между Езги Е и Чаалар

# 144
Доколкото помня е разведенна и си имаше някакъв нов

# 145
Доколкото помня е разведенна и си имаше някакъв нов

разделиха се лятото

# 146
Аз имам едно питане .... Според вас възможно ли е да има нещо между Езги Е и Чаалар
По едно време си го мислех и аз, но като съм виждала снимки на екипа някъде, (например рд на Езги Ш.) те изглеждат доста отдалечени един от друг.. А и по-добре, нещо не ми харесват като двойка 😂 не, че някой ме пите де 😁

# 147
Езги и Чаалар не ми звучаха като двойка дори в първите епизоди, когато Сердар не знаеше, че Джерен е агент. Не усещам химия между тях.
Това селфи се появи по фен профилите, но може и да е старо. Явно мацките снимат днес.

# 148
Струва ми се от преди, когато косата на Дениз бе по-къса, но пък са супер.
Не ми се струват двойка с Езги.

# 149
  • au bout du monde
Предполагам, че не искат да ги свързват заедно. Тя е омъжена, а той свободен. Ще тръгнат клюки, ако се появят на някоя корица или в някое предаване. Ако бяха свободни и двамата според щеше да е друго😀

Днес почиват. Дениз е написала, че е оставила "детето" и излязла. 😂 На азиатски ресторант са били.

Ето я бавачката 😄

Последна редакция: пн, 28 фев 2022, 18:57 от La Libellule

Общи условия

Активация на акаунт