*РАЗУЗНАВАНЕ/Teşkilat/*, *Госпожа Фaзилет и нейните дъщери*, *Децата на сестрите* - тема 4

• 16 786
  • 727
  •   1
Отговори
# 120
# 121
Стана по напрегнато, май го разкриха

# 122
  • au bout du monde
Не съм гледала подробно епизода. Хареса ми, че свърши завършено, както в 1ви сезон свършваха всички епизоди и всеки си беше отделна история. Сега могат и да кажат месец по-късно примерно. Или в началото да покажат, че правят някакви по-обикновени неща Laughing

Забравих да спомена, че сцената с Пънар и Четин ми хареса. Дори се разплаках. Някак си тъжно ми стана за Пънар. Музиката и спомените на Четин.

Дениз е имала инцидент тази вечер. Ударила си е окото в някакъв клон.
Бая из храстите са се врели Laughing

Пънар и Джерен също са на снимки. Преди час са си пуснали стори как стоят на студа в тъмното с някакво фенерче.

Последна редакция: пн, 28 фев 2022, 00:17 от La Libellule

# 123
Срив и то сериозен. На мен не ми хареса, с изключение на сцената на Пънар. Тя беше много силна

# 124
  • au bout du monde
При всички сериали има спад в рейтинга. Смятат, че е заради войната. Повечето хора гледат новините.
В Тотала е на 11 място. Последните места ги дели 1 стотна. При другите е на 8мо.

Надявам се другия епизод да е по-балансиран. И да получи по-висок рейтинг. Пак има критики, но аз смятам, че не липсата на ЗехСер е проблема. Първи сезон имаше рейтиннг над 10 и там изобщо ЗехСер нямаше. Така че основно историята издиша. Хубаво ще е ако историята е интересна и ГГ ги има повече, ама и тая невъзможна любов и терзания писва. Трябва някакво раздвиждаване. На мен 34 еп много ми хареса. От доста време не бях гледала епизод, без да си гледам в телефона 😄

На мен не ми пречи да гледам любовни драми и закачки, наред с мисиите 😆

# 125
Очаквах. От към така не демонстрираните по-чувствителни моменти, пак казвам, да военен е филма, не ми хареса. Очаквах поне една първа среща след напъна, страха за другия /може би, по Зехра вече нищо не мога да разчета/. Но не, направо в щаба.
От към действие да, имаше драма и действие.

# 126
  • au bout du monde
След думите на Мете нямаше как да сложат други сцени. Ще кажат че били лицемери. Вижте какво вършат зад гърба му. Поне аз така си го обяснявам.
Другия епизод ще имат пак мисия заедно и се надявам да имат повече разговори поне.

Последна редакция: пн, 28 фев 2022, 10:08 от La Libellule

# 127
Освен войната е имало и мач на Галатасарай. Но да, в момента с войната в Украйна на хората не им се гледат такива неща и на филм. Тези епизоди са заснети преди военното развитие, но е добре да помислят за акции без война. В седмичната класация филмчето ни е назад, но в интернет пак е номер едно за деня Simple Smile
ГГ можеха да поговорят насаме, дори и да няма думи за любов. А в сцената с чая Чаалар дори не отпи Simple Smile

# 128
Да, именно, поне да не сее заяждат, както обикновен правят в последните два епизода. Не искам кой знае за какво да си говорят, то близости не очаквам. Но поне разговор по-дълъг от секунди, де да знам, вече и аз. Май имам по-големи очаквания от реалността, а заобикалящото ни е ясно, че не предполага нищо човешко, камо ли чувствително.
Знам ли, наклониха рязко везната към тях и после също толкова рязко ги разединиха.

# 129
Да, няма да е зле да измислят вече историята на Зехра - защо е такава. И тя да прояви някое и друго човешко качество - или поне да покажат, че някога е имала емоции, които е заровила дълбоко. И защо ги е заровила.
Не знам защо решиха, че трябва да заложат толкова на разкаялия се. Отказвам да му запомня името. Не знам на кого е интересен и важен

# 130
Садък. А Хакъ къде изчезна? /или бъркам името/
Добре де, но допреди два епизода имаше някакво чувство у нея ....
Особено в епизодите с дъщеря й
Ако не се съвземат сценаристите рейтинга др епизод ще е още по-долу

# 131
Много е паднал, дори аз не очаквах толкова.... освен мача и войната имало и нещо mirac kandili и според доста зареди него е това рязко падане. Силно се надявам другата седмица да се оправи. Сцената с Мете, когато им каза, че нямат личен живот и всичко е за родината, сякаш ни намекват на нас феновете, че чувства няма да има, да не се надяваме напразно...поне на мен така ми се стори.
А в началото направи ли ви впечатление монтажа?? Един мащаб в сцените все едно гледам опасни улици, от нерви се смях
Относно Сердар и Зехра оказах се права , че няма да имат друга сцена двамата и всичко слагат във фрагмана Grinning Grinning

# 132
Рускините пишат, че нашата двойка ще гостува в Onedio, но не пишат кога. Добре де, и това е нещо 😍
Мисля, че речта на Мете беше най-вече заради Пънар, по-малко заради другите. Сцената й беше... уау. Или на Мете му беше много важна тази операция. Ще го изгледам с превод, тогава ще преценя. Снощи нещо се разсейвах, за първи път.
Ето ви един дует на Чаалар. Размечтах се за дует с Дениз (ако пее, разбира се), но този сериал не предполага.
https://youtu.be/Q4wonFbSAuc

# 133
  • au bout du monde
Мачът е изиграл важна роля. Другата седмица ще има ли някакви други предавания?

Дано сега заснемат малко по-миролюбиви епизоди, че наистина на хората не им се гледат военни действия Rolling Eyes Дано се усетят.
Предполагам, че миналото на Зехра искат да го оставят за следващ сезон, ако има изобщо.
Като ги гледат толкова облечени в щаба си мисля само какъв студ е там. Сердар с елек закопчан до горе и шапка Anguished Пънар с шуба Laughing Зехра винаги с някоя желетка.

От Onedio бяха казали още преди месец, че щели да гостуват, а след няколко дни казаха, че били много заети и не могли да дойдат. Rolling Eyes

Дениз може да пее, има доста клипчета с мъжа й.

# 134
Рускините пишат, че нашата двойка ще гостува в Onedio, но не пишат кога. Добре де, и това е нещо 😍
Мисля, че речта на Мете беше най-вече заради Пънар, по-малко заради другите. Сцената й беше... уау. Или на Мете му беше много важна тази операция. Ще го изгледам с превод, тогава ще преценя. Снощи нещо се разсейвах, за първи път.
Ето ви един дует на Чаалар. Размечтах се за дует с Дениз (ако пее, разбира се), но този сериал не предполага.
https://youtu.be/Q4wonFbSAuc

Това onedio го чакаме от месеци.... Продукцията пък каза да очакваме репортаж, и него го няма никакъв.

Общи условия

Активация на акаунт