*РАЗУЗНАВАНЕ/Teşkilat/*, *Госпожа Фaзилет и нейните дъщери*, *Децата на сестрите* - тема 4

• 16 781
  • 727
  •   1
Отговори
# 105
А др. Дама коя да е?

# 106
  • au bout du monde
Сердар ще си навлече проблеми Laughing Зехра не ги изпуска от поглед, уж пие вода, но тях гледа.

Искам и той да ревнува от някой свестен мъж, а не някакви отрепки терористи.

Предполагам, че момичето е някоя случайно тренираща. Освен ако не е свързана с  мисия.

Във фитнеса по стар тв

и по ТРТ

Видя се, че е с кроп топ, но естествено на кръста й е вързано горнището. Да не се види нещо хаха
Много е отлабнала напоследък. Има видима разлика от началото до сега.

Има нови и от днес.

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 14:04 от La Libellule

# 107
# 108
  • au bout du monde
36. Изглежда много добре

Един срещу друг 🙂

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 20:02 от La Libellule

# 109
Този път дори и на дивана не са един до друг, сигурно им е единствената сцена в целия епизод.....

# 110
  • au bout du monde
Няма да е единствената. Ние се сещате, че не може да се покаже всичко в промото. То какво ще остане за гледане после.

Все пак са в щаба, няма да седнат един до друг след като вече са ги предупредили Laughing ние може да искаме и един в друг да седнат, ама в работно време са Laughing Laughing

Този път Зехра ще го дразни нещо. Smirk

# 111
Почти винаги слагат сцените им в фрагмана, надявам се да имат повече в епизода

# 112
  • au bout du monde
Събота вечер.
Прекрасна е💚

# 113
Значи, понеже жанра не е ромком, но пък публиката си иска двойката е доста сложен баланса.
Но, Халит, който знае всичко, ако има акъл да задържи патриотиизма след речта на Мете на мисия сами няма да ги пуска
Но кутията е отворена, да видим кога и как ще дръпнат спусъка на бомбата. заряда е доста голям и натрупан не от епизод и два
https://youtu.be/b5ysqkivVV4

# 114
Нали TRT TV била държавна и такива целувки, романтики нямало по тази телевизия.

# 115
  • au bout du monde
В другите сериали, които излъчват пак има любовни истории.

Има пак видео от сета. Снимат пред фитнеса пак. Халит е там. Сега забелязах, че сцената с колата, когато се качват двамата е пред фитнеса. 😀 А снощи вечерта Дениз беше с прическата от миналия ден. 2 дни снимат сцените там.

Халит отива да провери Сердар и Зехра защо се бавят толкова там 🤣

Последна редакция: нд, 27 фев 2022, 11:55 от La Libellule

# 116
Нямат право на любов по време на работа, но Сердар трудно се овладява . Засега Зехра държи положението . Първи сезон беше по динамичен и интересен, сега ми става по-тегаво да гледам иначе за мен най-добрия турски сериал.

# 117
  • au bout du monde
Да не забравим и Джерен и тя е там тези дни.
Пънар е с Лео в караваната. Така че и Дениз е там.

# 118
Не знам дали гледате онлайн, но на мен ми стана скучно Grinning Сцената на Пънар и Четин беше по - дълга от тази на Зехра и Сердар, нашата пак беше 30 секунди

# 119
Нищо де, гледаме Ел Турко е много готин....

Общи условия

Активация на акаунт