*РАЗУЗНАВАНЕ/Teşkilat/*, *Госпожа Фaзилет и нейните дъщери*, *Децата на сестрите* - тема 4

• 16 798
  • 727
  •   1
Отговори
# 180
Преди 2 седмици пак беше в този салон. Може да имат филиал в Анкара.

не, не беше Grinning тогава беше в Антеп

# 181
  • au bout du monde
В Антеп беше на снимки по някакъв нов проект уж.
А преди това предполагам е посетила салона.

Последна редакция: вт, 01 мар 2022, 20:41 от La Libellule

# 182
Този Садък с каквито дрехи го завари Мете в Турция, с такива го изпрати в Сирия.

# 183
Аз Садък не съм го виждала с други дрехи. Не знам дали разкаянието му включва къпане и пране. Да се надяваме 😂
Мацката определено е огромна - дори Чаалар изглежда крехък 😂
Сайтът за гласуване работи

# 184

Малко клюки 😅 Сестрата на Чаалар май все още е близка с бившата му приятелка, до колкото разбрах търсеше очен лекар в Измир и май Кайла ѝ е съдействала

# 185
  • au bout du monde
Аз днес си мислих, нищо чудно лятото пак да се съберат Laughing
Мисля, че миналата година точно за лятото се събраха. Преди това не се виждаха никъде заедно.

# 186
Чаалар изобщо не споделя любовния си живот в социалните мрежи, затруднява ни Grinning все се чудя заедно ли са, не са ли

# 187
Аз си мисля дали не са се сдобрили вече хаха а пък при раздялата им ме учуди това, че спряха да се следват в социалните мрежи, малко прекалено

# 188
  • au bout du monde
Все още ли не се следят?

Толкова време се знаят, да се бяха оженили до сега, ако беше сериозно Laughing
До колкото знам той живее в някакво село. Тя може да не иска да живее там. Ако работата й е в Истанбул.

А между другото това, че сестра му й е приятелка все още нищо не означава.

Последна редакция: вт, 01 мар 2022, 21:37 от La Libellule

# 189
Това, че сестрата на Чаалар е приятелка с бившата му нищо не означава. И сестрата на Озан се следва в инста с бившата му, а там шанс за сдобряване няма.
Впрочем, и аз съм в добри отношения с първата съпруга на брат ми. Приятелки чак не сме и не сме били никога, но имаме добри отношения.
Май сред турските звезди това е начинът да се разбере за връзки и нови проекти - като започнат да се следват в инста, предстои проект; когато двойка спре да се следва и си изтрие общите снимки - раздяла. Да няма съмнения.

# 190
Все още ли не се следят?

Толкова време се знаят, да се бяха оженили до сега, ако беше сериозно Laughing
До колкото знам той живее в някакво село. Тя може да не иска да живее там. Ако работата й е в Истанбул.

А между другото това, че сестра му й е приятелка все още нищо не означава.
Майката на приятеля ми е все още приятелка с една негова бивша Rolling Eyes Добрите отношения винаги могат да се запазят.
Не се следят още, да. Стана ми интересно, вярно ли в село живее, аз си мислех, че в Истанбул

# 191
  • au bout du monde
Определено не е в Истанбул. Мисля, че дори си е някъде в Измир.

# 192
Днес нямам никакво време, но ви изчетох
Значи за личния живот единствено се надявам да си намери някоя що годе прилична на вид
Щом няма да е Дениз Stuck Out Tongue Winking Eye
Иначе за филма цял ден си мисля и се надявам да не си останем само с тази сцена https://youtu.be/OI8BvJd5bV8

# 193
  • au bout du monde
На мен ми липсват прегръдките. Искам пак да се прегръщат. Искам пак да си говорят на дивана.
Днес гледах сцената на диванчетата в офиса и мисля, че това беше прелюдия за други такива разговори. Зехра беше в настроение. SmileМай ще се върнат пак към това, защото само това им е разрешено.

И от любимите ми на Яъз и Хазан.

# 194
Ех значи, казваш да не мечтаем за повече
От това
Язък значи
Аз се надявах
И фраг чакам

Общи условия

Активация на акаунт