*РАЗУЗНАВАНЕ/Teşkilat/*, *Госпожа Фaзилет и нейните дъщери*, *Децата на сестрите* - тема 4

• 16 806
  • 727
  •   1
Отговори
# 195
Ех значи, казваш да не мечтаем за повече
От това
Язък значи
Аз се надявах
И фраг чакам

не си сама и аз чакам фрага Grinning много ми е любопитно за сцената в фитнеса, 100 процента няма да е както си я мислим, но все пак

# 196
  • au bout du monde
Фрага има да си го чакате Laughing Satisfied Smile Предполагам утре, нещо не смогват с промото.
Вече и в туитър не го чакат Laughing

Днес четох предложение Зехра пак да отиде на гости на Сердар в апартамента Laughing
Двамата без надзор там Laughing
Ще си говорят на дивана и ще се закачат, ако случайно Сердар я хване за ръката пак ще е добре. Relaxed

Последна редакция: вт, 01 мар 2022, 22:27 от La Libellule

# 197
Леле, осъзнах на колко малко ще се зарадвам

# 198
  • au bout du monde
Честно казано разговора на диванчето ми хареса, можеше и по-дълго да е ,ама айде Laughing Сердар и той се радва на малките неща Laughing

Успях да гласувам. https://turkiyegenclikodulleri.com/

# 199
Бяхме първи в класацията за двойки, сега пак сме назад. Аз гласувах от всички устройства вкъщи-давайте и вие.

# 200
Има фраг 🎉 аз ще чакам превод на английски, че нищо не разбрах 😅

# 201
  • au bout du monde
37.

Докато чакаме превод на промото.

# 202
Добре изглежда, добре звучи, страхотен Сердар, да видим

# 203
  • au bout du monde
Ах, Сердар... как ще дочакаме до неделя Laughing Не знам Зехра как устоява, честно. Laughing Какво й е на нея, само тя си знае... започвам да я съжалявам Laughing

А тя ми е като кукла Барби. На времето имах такава. Smile

# 204
Това видяхте ли го?
или Джерен не е дъщерята, или има огромна дупка в сценария

# 205
  • au bout du monde
Гледах епизода и точно това ми направи впечатление. Това дали е грешка или подсказват, че дъщерята не е Джерен.

# 206
Ах, Сердар... как ще дочакаме до неделя Laughing Не знам Зехра как устоява, честно. Laughing Какво й е на нея, само тя си знае... започвам да я съжалявам Laughing

А тя ми е като кукла Барби. На времето имах такава. Smile

В следващия епизод Сердар изглежда перфектно, много е красив 😁 и аз започвам да съжалявам Зехра... И Дениз съжалявам също 😅

# 207
Гледах епизода и точно това ми направи впечатление. Това дали е грешка или подсказват, че дъщерята не е Джерен.

Обърках се. В епизода пък Йълдъръм след среща с Джерен измърмори нещо от сорта върви и се разправяй със собствения си баща

# 208
Ебру и Узай се срещнаха?

# 209
А дали пък не е възможно Йълдъръм да мисли, че това е Джерен, а да не е?
Другият вариант е сценарно недоглеждане. И няма да е за първи път. В ЗИ има много такива, там направо им куцаше математиката. Например родителите на Дженк бяха женени от 25 години, падането на Недим е преди 20 години, а Дженк тогава е бил на 8 Simple Smile аз много се смях на това - все повтаряха 25-годишен брак с 28 годишен син, роден по време на брака
А това е моята любима сцена от Фазилет - играта на баскетбол
https://www.instagram.com/p/Cam9aY4orUv/?utm_medium=copy_link

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 19:03 от 6brn

Общи условия

Активация на акаунт