*РАЗУЗНАВАНЕ/Teşkilat/*, *Госпожа Фaзилет и нейните дъщери*, *Децата на сестрите* - тема 4

• 16 602
  • 727
  •   1
Отговори
# 690
Разбира се, това е фраг, т.е всичко ще е различно, но все пак- защо завършва с такава сцена? И още фона на погребението е черно-бял с изразен червен флаг, както в съня на Мете.
И още сега Сердар ще или не "началник" и ако да как тъй влюбен в подчинена?

Последна редакция: ср, 23 мар 2022, 04:30 от janakrasi

# 691
  • au bout du monde
Някой си мисли, че вече няма да има пречки пред тях, ако стане началник. Но аз мисля обратното. Стане ли им шеф ...лоша става работата  Sleepy

# 692
Халит, също е бил в разузнаването, но е имал семейство. Защо за тях е забранено?

# 693
  • au bout du monde
Халит, също е бил в разузнаването, но е имал семейство. Защо за тях е забранено?
То и Сердар имаше Джерен и щеше да се жени. Не беше забранено. Спомням си как Мете го предупреди, че не е много подходящо, защото любовта го прави слаб (това ми направи впечатление, защото гледам отново епизодите).

Проблемът при тях е че са колеги, че Зехра се води мъртва, че Сердар евентуално ще й е шеф. При другите жената е била извън работата.
Получава се смесване на работата със семейството, вземане на грешни решения.

В моята работа също такива отношения са забранени, още в началото дори предупреждават. Ако са от различни отдели може, но в един отдел работещи заедно не. Трябвало някой да се премести.
Както и Зехра каза, че ще ги разделят.

Но аз вече мисля, че Зехра направи стъпка към него...приемайки подаръка тя подтвърди, че му принадлежи и особено като я гледам как я носи показно на врата си. А той давайки й колието иска един вид да каже : тази жена е моя. За мен те вече са заедно.🥰

# 694
Не знам дали съм права, но сега, като изгледах отново фрага ми се стори, че Сердар, въпреки, че взема пръстена може това да е символичен жест, а не физическо заемане на длъжност. Не знам защо, но така ми се стори. Реално, сега и Халит би трябвало да също да заеме следващ пост. Ще почакаме и ще разберем.

# 695
  • au bout du monde
Сайта работи. Влезте да гласувате.

# 696
Само как я гледа тук Nature Fire

Сердар едва ли ще заеме мястото на шеф... на него няма да му отива да стои по цял ден в базата и да раздава команди. Може да вземе пръстена и да има голямо желание за отмъщение, но само толкова според мен.

Последна редакция: ср, 23 мар 2022, 11:16 от Yanica_

# 697
https://www.instagram.com/reel/CbdDmkNg1_f/?utm_medium=copy_link
Езгито как се мята 😂 малко преиграва в рекламите 😅

# 698
Зад кадър Hug

# 699
  • au bout du monde
Сега видях, че админа я е публикувал. Нещо се е отпуснал 😍

Май е от погребението.

Последна редакция: ср, 23 мар 2022, 22:25 от La Libellule

# 700
Снимки от новия епизод. Ще има прегръдка Blush
Днес може и да очакваме 2ри фраг

# 701
Някой успява ли да гласува, защото аз изобщо нямам достъп до сайта. Не знам какво работят по него

# 702
  • au bout du monde
Само вчера за няколко часа. Сега чакаме да отвори отново.

Като гледам вече стоят доста близо един до друг. Колената им се докосват. Минахме на друго ниво Smirk

И от по-миналата вечер. Дениз с котката на Езги.

Последна редакция: чт, 24 мар 2022, 13:46 от La Libellule

# 703
Много симпатично клипче
https://www.instagram.com/tv/CbKFqlQIm8Y/?utm_medium=copy_link

Като гледах сцената с колието с превод, Сердар си каза на Зехра, че тя вече е негова. Така че разбира се, че ще си докосват коленете и ще се прегръщат за утеха

# 704
Toni Helmy
Администратор
  · 19 ч  ·
🎬 Taмер Карадагли може да замени Мете председателя на организацията.... Това е неточна информация.
# Разузнаване

Toni HelmyТурски сериали с превод- DIAMONDS Studio
8 ч  ·
"Разузнаване " 40 еп. ОЗЕТ 👇
▪️Екипът трябва да се измъкне от голям капан, за да запази председателя Мете жив.
Докато всички части са мобилизирани да върнат екипа в родината, членовете на екипа имат само една цел: Отмъщение!
Голямата операция започва, но на всеки етап от операцията членовете на екипа трябва да се изправят пред собствените си емоции. Членовете на екипа няма да се поколебаят да застрашат живота си, докато се борят да спазят честната си дума към Мете.

Общи условия

Активация на акаунт