Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 36

• 25 973
  • 766
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Сирма, Косара, Свобода, Севда(на), Здрава са ми необичайни, но някак много силни имена.

# 661
Билянт 🤔
Анка
Антонина

# 662
Билянт 🤔
Анка
Антонина

Този Билянт да не идва от брилянт Joy

# 663
Милка, Милкана - баба ми има две приятелки, които се казват така. Допадат ми тези имена Simple Smile.

# 664
Олиана 🤦‍♀️
Аливия
Йонка
Жеси (подозирам, че всъщност е Жечка)
Свобода, Сирма, Косара и Севда не са ми странни изобщо, познавам жени с тези имена. Само не мога да възприема Здрава.
ПС. Милка е толкова разпространено, че не разбрах защо е споменато. Познавам от десет години Милкана. Ще почна и аз най-любовно да мъркам да не изместваме темата. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 665
Мишела
Данелина
Силвияна
Олиа

Всички без първата са бъдещи майки от отчетната група. Имаше и едно момиче с много странно име с О, ама изгубих поста, ще я включа по-късно.

# 666
Стефомира
Доная

# 667
  • Пловдив
Аз познавам една Мишела, която всъщност е Минка.

# 668
Деметра, Зина, Рита, Клара. Имам познати с тези имена, необичайни са ми, но ми допадат същевременно. Иначе от малка ми е останало в главата името на една баба, приятелка на баба ми- Кудина и тогава и сега ми е много странно, може би заради това и го помня.

# 669
# 670
Гери-Никол ??

# 671
# 672
  • Най-красивата страна
Билянт ми прилича на турско име.
Зина е съкратено от гръцкото Зинаида,което освен в Гърция е разпространено и в бившите руски републики.
Рита е от Маргарита.

Олиа,Стефомира и Доная са моите фаворити.

Югина
Олександра
Ирайда
Владана
Виталия
Михайло
Никодим
Ярина
Всичките са украинци

# 673
Сещам се за едно дете от ромски произход, името му е Винченцо 🤔 ( предполагам италианско)

# 674
Сещам се за едно дете от ромски произход, името му е Винченцо 🤔 ( предполагам италианско)
Да , имат и ВерсачИ Laughing

Общи условия

Активация на акаунт