На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 38

• 71 751
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
Зависи колко близо до самата дата резервираш. Но последната година доста поскъпнаха цените. А и ако е събота нощувката като че ли е най-скъпо.
Ако се резервира няколко седмици по-рано, мисля, че може и до към 80лв да се намери в приличен хотел, но ако е в рамките на седмица преди датата - под 100-120 не мисля, че ще стане.

# 106
  • Варна
Е, тъй, де. И ние се разхождаме и после с колата - към хотела. Фактът, че няма възможност да се пие алкохол в обичайните заведения за вечеря, е плюс в това отношение. Не че много пием, даже хич, но все таки по една бира бихме изпили с вечерята. А така нямаме дилема.

А на какви цени отсядате за нощувка ? Когато сте 2+1 тоест с деца

Двойната стая в Унисите обичайно включва(ше) освен голямото двойно легло и разтегателен фотьойл. Зависи за колко голямо дете става дума, но на тази мебел може да спи и по-дребен възрастен.
Скрит текст:
Като се има предвид, че в хотела се прибираме за баня, сън и закуска, кой знае каква площ не е нужна. Били сме в такава стая с двете деца, когато малката беше бебе, а баткото - под 3, но и сега, повече от две години по-късно не би било проблем. Леглото е достатъчно голямо малко дете да спи и между родителите, дори и те да не са "6/35".
През ноември обаче в двойната ни стая нямаше фотьойл. В момента не го виждам включен в описанието на стаята, а не помня преди дали беше... Така че трябва да се пита директно или някой, ходил по-скоро, да сподели дали ги има в стаите.

Фамилният суит включва три помещения. Там могат да спят и 4-5 човека. Описанието го има в Букинг.

Колкото до цените... Много зависи за кога искате да резервирате, както и кой хотел ще изберете.
Скрит текст:
Преди Унисите да стане толкова популярен, спяхме за около (и под) 20 евро на нощувка, но закуската нямаше нищо общо със сега. Постепенно се вдигна, като имаше и драстична промяна (към добро) на закуската. Сега е около 40 евро. Винаги съм резервирала двойна стая, но минимум два пъти са ни настанявали в суит, без промяна на цената.
В последно време (след смяната на собствеността) постепенно обновяват хотела и правят стаите по-луксозни, затова и в сайта има делукс стаи и суити (реновираните) на малко по-висока цена. В новите май няма разтегателни фотьойли. Категорично го няма кухненския кът, като мисля, че е запазен само минибара. Снимките на видовете стаи илюстрират точно визията им.
Като цяло най-добре е да се комуникира с хотела за по-конкретна информация.

# 107
  • Пловдив
Ние отсядаме в Сарай хотел - на 50 метра от  рибния пазар, в пресечка на главната. Много ни е удобен, ние предпочитаме в центъра. Закуската не е много богата, но напълно достатъчна.
Забравих да напиша цената - 68 лева двойна стая.

Последна редакция: сб, 19 фев 2022, 18:50 от ЗлаВещица

# 108
  • Варна
Затова харесвам Хили- двойната стая е около 40 кв.м, има малка тераса, паркинг под нея. Достатъчна за четиричленно семейство. Подът е с мек, пухкав килим и нямах притеснения, когато малкият беше на две и играта по пода/ паданията бяха постоянно. Януари, за три нощувки, платихме 90 евро, двойна стая със закуска.

# 109
  • Пловдив
Планираме пътуване началото на март с цел обзавеждане.Разбрах,че до Бабаески има голям магазин за мебели, знаете ли къде другаде има такива?(освен тези,които са в Одрин към изхода на града).Няма значение дали е около Лознград,Люлебургас или Чорлу-търсим всичко за апартамент,включително и за бани.
Ако може да препоръчате магазин за гранитогрес и санитария?
Благодаря!

Не ми казвайте, че не знаете за групите във ФБ На пазар в Одрин, Лозенград, Чорлу и Истанбул, Пазаруване в Чорлу и др. подобни, а също и за семейството Мери и Денислав Алексиеви. В тези групи всеки втори пост е с въпрос точно като вашия и постоянно се коментират нещата, които питате. Така че с прегледайте постовете и коментарите в тези групи, видеата, които правят и пускат ежедневно сем. Алексиеви и ще намерите отговори на всичките си въпроси. Успех с пазаруването и ще се радваме да споделите преживяванията и впечатленията си.
Здравейте,благодаря за насоките-не ползвам фейсбук Simple Smile  и за това питах тук

# 110
И аз съм на вълна избиране на хотел в момента за другата събота. Бяхме на шопинг през декември и сега нямаме нужда от нищо сякаш. Искаме да се разнообразим с разходка.
Даже се чудя дали да спим изобщо. Не ми се дават 80-100 лева за нощувка. Усещам се, че пак гледам за хотел в централната част. Били сме в Edrin и  Kaleroom.
Заглеждам някакви евтинджоси, но са с нисък рейтинг в букинг. Вярно, че ползваме хотела само за душ и сън, но все пак...

# 111
За нощувка в събота, и то след няколко дни, недей да очакваш нещо читаво за под 100лв. И на мен не ми се даваха, а ми се иска разходка нататък, та гледах за Лозенград по-евтини ми се видяха, но след това се усетих, че точно тогава имам изпит и и се отказахме. Ако не ти се вижда много далеч, може да си направите там разходката....

# 112
  • вкъщи
Ние последно спахме в Симсек,65 лв за тройна стая. Чист и много топъл,но не е центъра,а в район Тракия.

# 113
Ние последно спахме в някакъв Концепт Роял, или нещо подобно. Пълен ужас! Шумен, с гадна закуска и кофти персонал. Откъде го намерих, не знам, само той беше свободен май за нашите дати. Не препоръчвам!

# 114
  • Варна
Ей затова ме е страх да сменям и съм като кон с капаци в това отношение. Хареса ли ми някъде, не се и опитвам да намеря друго място. Затова в Одрин от над три години само веднъж сме "изневерили" на Унисите (нямаше места, а идвахме от Гърция и датите не можеха да варират, ама пак отидохме на познато от преди да открием Унисите място, в Караагач). В Истанбул пък вече над 4 години сме се заковали на едно място и не помислям да експериментирам. Сменям дати, ако е възможно, звъня на място за стаи извън Букинг, но сменям само при пълна невъзможност.
Със сигурност има и по-добри/по-удобни/по-изгодни места, обаче аз залагам на сигурно... Остарявам... Ама и преди не съм била много различна.

Последна редакция: нд, 20 фев 2022, 10:30 от beljata

# 115
В магазин Мигрос или А101 има ли го този кашкавал или само на синия пазар

# 116
Този кашкавал сме го вземали от Тугра.

# 117
Някой купувал ли е лири на Шела  преди Капитан Андреево?Какъв е курса?

# 118
Благодаря много . А На каква цена

Този кашкавал сме го вземали от Тугра.

# 119
Не мога да си спомня цената, не искам да ви подвеждам, но мисля, че беше около 7 лв. Това през декември обаче. Сега има увеличение на всичко. Оня ден като ходихме пазарувахме от Мигрос и ми направи впечатление, че има възход на цените.

Общи условия

Активация на акаунт