На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 38

• 71 949
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
Един тъп въпрос- пред Марги паркингът платен ли е за клиенти? Винаги съм ходила сама  на организирани екскурзии с автобус, а сега ММ се нави да ходим с колата другата седмица Simple Smile
Безплатен е!
Съвсем скоро и това се обсъжда. Безплатен ама друг път. И после защо ми взеха пари. Безплатен е подземния паркин и откритата част към него. Този пред Марги е платен.

# 226
Във въпроса не е уточнено къде точно. Пред Марги  мола бях спряла преди дни, безплатен беше!
* Да, уточнено е 😊
 Просто горният пост малко ме обърка.

# 227
  • Варна
Един тъп въпрос- пред Марги паркингът платен ли е за клиенти? Винаги съм ходила сама  на организирани екскурзии с автобус, а сега ММ се нави да ходим с колата другата седмица Simple Smile
Безплатен е!
Съвсем скоро и това се обсъжда. Безплатен ама друг път. И после защо ми взеха пари. Безплатен е подземния паркин и откритата част към него. Този пред Марги е платен.

Мими, става дума за паркинга пред Марги. Той е безплатен.

Този със "Защо ми взеха пари?" е пред Кипа.

Елинор, уточнено е, как да не е?

# 228
Да, извинявам се.

# 229
Здравейте, влизам с един бърз въпрос дали някой е виждал магазин за перуки в Одрин, Лозенград , Чорлу или Люлебургас.
Слад боледуване през ноември от Ковид започна много осезаемо капене на косата. Препоръчайте ми и лекарства, които купувате от Турция за този проблем. Всички възможни шампоани, които сте обсъждали съм ги купила и ползвам. Благодаря ви предварително.

# 230

Слад боледуване през ноември от Ковид започна много осезаемо капене на косата. Препоръчайте ми и лекарства, които купувате от Турция за този проблем. Всички възможни шампоани, които сте обсъждали съм ги купила и ползвам. Благодаря ви предварително.
Магазин за перуки не съм виждала, но не ми е и трябвал. Съвсем нормална реакция е след Ковид. Трябва да ти се нормализират хирмоните и да си оправиш дефицита на витамините, за да спре косопадът.

# 231
  • София

Магазин за перуки не съм виждала, но не ми е и трябвал. Съвсем нормална реакция е след Ковид. Трябва да ти се нормализират хирмоните и да си оправиш дефицита на витамините, за да спре косопадът.
Да се провери конкретно нивото на Витамин D в организма. Косата капе много от занижени нива.
Препоръчвам прием на Biotin или Priorin в допълнение на витамин D.

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 17:36 от brayan__

# 232
Това ли е хранителния магазин и отсреща закуските? Снимах от мапс.

# 233
Поръчаха ми да купя някакъв чай за отслабване -iron tea. Къде да го търся? Мигрос, аптека или някакъв специализиран магазин има?

# 234
Поръчаха ми да купя някакъв чай за отслабване -iron tea. Къде да го търся? Мигрос, аптека или някакъв специализиран магазин има?

Не знам какъв е този чай конкретно, но дрогерия+аптека има до Марги; уличката зад него; (ако излезете на малкия паркинг вдясно и зад него, излизате с/у въпросната аптека)

# 235

https://www.hepsiburada.com/forx5-irontea-karisik-bitki-cayi-250 … r-pm-HB00000OM1P7

# 236
Това ли е хранителния магазин и отсреща закуските? Снимах от мапс.
Със зеления надпис в магазина за ядки и подправки. Е дясно от него -хлебарница

В ляво в закусвалнята. Има страхотни закуски.

# 237
Един тъп въпрос- пред Марги паркингът платен ли е за клиенти? Винаги съм ходила сама  на организирани екскурзии с автобус, а сега ММ се нави да ходим с колата другата седмица Simple Smile
Безплатен е!
Скоро се обсъждаше паркингът пред Кипа(5М Мигрос), а не този пред Марги аутлет.

# 238
На нас днес чак след като ни взеха 15 лири за паркинг пред Кипа се сетих, че четох тук, че е платен. Хем видях един с жълта жилетка да се мандахерца наляво- надясно преди да паркираме...
Мога да споделя неща, които ми направиха впечатление, защото ми се случиха за първи път.
Касиерката в 5Мигрос в Кипа ми предложи бутилки олио по 15 лири. Отказах. Пита ме  може ли да ги вземе за себе си. Тя ми говореше на турски, но разбрах "индирим" и "бен", както и че задава въпрос. Аз се съгласих. Маркира на моята сметка 5 бутилки, извади 75 лири от джоба си, грижливо сгънати, прибрани предварително, определени точно за тези 5 бутилки олио, и ми ги даде. Докато си прибирах поредните безсмислени и ненужни покупки, тя си прибра олиото под касата. Не смееше да ме погледне в очите. Беше й толкова неудобно, че чак ме прониза сърцето. Явно бяхме натрупали някаква сметка, над която се полага тази промоция, не знам. На хората преди нас не предложи.
Преди това една баба избираше най - евтиния чай, цъкаше с език и се отдалечи, без да си вземе.
Та, такива неща забелязах днес аз, консуматорката. Не се бях замисляла досега как живеят хората тук.

За цени не мога да кажа нищо, защото не обръщам внимание. Само баклавата, която си купих преди 2 месеца за 100 лири/кг, днес беше 170 лири. Запомних я, защото ми хареса.

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 20:48 от djovana2

# 239
За олиото от 15тл видях в брошурата. В определени дни в Мигрос правят промоция и на всеки 100тл имаш право да купиш продукт на доста намалена цена. Та ако пазара ви е бил над 500тл, то момичето е взело 5 бутилки по 15тл. Доста изгодна цена, жалко, че не сте взели. Тук олио под 3 лв на промоция няма, а 15тл са няма и 2лв

Общи условия

Активация на акаунт