На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 38

• 71 712
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
Имаше до някое време. Отдавна вече тестовете са минимум 15 лева. А може и да са поскъпнали, аз си правих в Рамус преди 2 седмици на тази цена.
В Рамус все още са по 15лв. В някои лаборатории са по 30 лв.Питайте предварително.
Iv4enceto,не си ли купи някоя дрешка?
Преди беше писала,че си доволна от един нов ресторант.Ще споделиш ли как се казваше?
Ние ходехме във Фарук ,но последния път сервитьора се държа лошо,пилешката пържола беше почти сурова,имаше доста забележки.Не останахме доволни.Заведението до тях ми е много шумно и сега търся нов ресторант за вечеря.

# 691
Здравейте. Някой има ли наблюдения за магазини с офис мебели в Одрин? Интересува ме компютърна маса, канапе, малко шкафче и подобни. Също за тестовете разбирам, че трябва да си направим сутринта преди тръгване и с този тест отиваме и се прибираме не ни искат друг? Колко време е активен теста 24часа ли?

# 692
  • Стара Загора
Никакви дрехи не ми харесаха. Като модел говоря. Цветовете бяха свежи и пастелни на новите колекции, но материи и оувърсайз не са моето нещо.
Мисля че писах, да не се бъркам и да съм пропуснала с чаршафите, които пуснах.

Попадения имам много рядко вече от ADL и последно зимата от Котон. Но в него пък от миналия месец имам чувство че тотално са му сменили концепцията и виждам само прости тийнски модели, та дори не влезнах в събота. Останах неприятно изненадана и миналия месец си мислех, че съм в друг магазин буквално. Преди намирах по нещо в Де Факто и Сатин, но там вече повече от година виждам само ниско качество или развлечени ризи, рокли... В Уайкики никога нищо не ме е грабвало. Хората са като луди с картечници, но аз имам купувани точно 2 якета от там - дънкено от Марги и черно кожено от нашия мол тук, както и пижама с жилетка, блуза.

Последна редакция: вт, 22 мар 2022, 17:35 от iv4enceto_91

# 693
  • Бургас / UK
Здравейте. Някой има ли наблюдения за магазини с офис мебели в Одрин? Интересува ме компютърна маса, канапе, малко шкафче и подобни. Също за тестовете разбирам, че трябва да си направим сутринта преди тръгване и с този тест отиваме и се прибираме не ни искат друг? Колко време е активен теста 24часа ли?
Антигенен важи 48 часа.
ПСР -72 часа.
За влизане в Турция вече не търсят тестове/ваксини ,но за връщане в България се изискват.

# 694
  • в кукувиче гнездо
Аз като влизам в Бг как да направя на детето си антиген, като ще сме в Турция повече от 72 часа?

# 695
Аз като влизам в Бг как да направя на детето си антиген, като ще сме в Турция повече от 72 часа?
Ще трябва да му направите там. Иначе ще бъде карантинирано задължително 72ч.

# 696
Антигенен важи 48 часа.
ПСР -72 часа.
За влизане в Турция вече не търсят тестове/ваксини ,но за връщане в България се изискват.

Благодаря за отговора не знаех, значи мога да си го направя в петък и да ида на пазар събота.

# 697
Някой ако ходи до 24.03 и има възможност би ли ми взел един от тези комплекти от А 101 , за предпочитане този с малките столчета . Ако е от Ямбол ще си го взема лично ако не по Спиди или Еконт Heart Eyes

# 698
От показаното масло по назад купих, но в синя опаковка. Кое според вас е по - добро, синьото или това цикламеното?

# 699
  • Бургас
Гледайте процента на маслото. Истинското е 82 масленост.  Под това е с примеси. Всяка марка има и такива, доста по-евтини.
Лилавото на Мигрос е точно такова 82%.

# 700
Гледайте процента на маслото. Истинското е 82 масленост.  Под това е с примеси. Всяка марка има и такива, доста по-евтини.
Лилавото на Мигрос е точно такова 82%.

Ако не се лъжа и на синьото пишеше 82%. Една и съща марка са, просто опаковката е различна. Предполагам има разлика и в качеството. Искам да знам кое е по - добро, евентуално за следващият пазар.

# 701
  • Димитровград
Ориентирай се по цената. 😃

# 702
Здравейте!
За ползвалите Мода Хотел в Лозенград-как го резервирахте?

Чрез Букинг или..?

да, супер е! точно до пазара в сряда! много чисто и много любезен персонал!

# 703
Много харесваме това кисело мляко. Гъсто, леко като цедено. Около 22-24 лири е по спомен.

# 704
Ориентирай се по цената. 😃

Това и направих. Взех по - скъпото. Просто исках съпоставка, понеже на няколко места видях, че се хвали цикламеното.

Общи условия

Активация на акаунт