На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 38

• 71 921
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
Незнам дали живеят бедно Турците, или просто си правят много добре сметката. За сравнение имаме приятел който работи в Измир в градския транспорт взима чисто на месец 17 000 лири има жена и 2 деца само той работи. Към заплатата имат и доста придобивки който не мога да разбера какви са точно. Има карта за Opet която и ние ползваме за 10% отстъпка от цената на табела.  Преди известно време се похвалиха че са си купили вила на морето за 480 000 лири //2 етажа обзаведена//. Просто всичко купуват на изплащане и всеки работи нещо не са като нас мързеливи. ///Да точно така при нас над 80% сме мързеливи или постоянно мрънкащи//. Хората за 3г направиха най-големия висящ мост ние 2г правим ремонт на 5км отсечка на магистралата--тези който пътуват редовно знаят за коя отсечка говоря.

# 256
  • Варна
Здравейте. Сега започвам да си правя HES код, но не ми приема адреса. Писах адреса на хотела ( копирах го), после адреса на Марги  , не става.  Рестартирах компютъра . Някакъв формат ли има за адреса ? 

# 257
  • Димитровград
Попълвате ли първо града(Sity), района(district) и адреса? И после Add address.

Последна редакция: пн, 28 фев 2022, 12:47 от papaone

# 258
Някой пътувал ли е този уикенд.Има ли напрежение по границата?Бихте ли пътували предвид ситуацията в момента?

# 259
Какъв е този HES код? Сега чувам за такова нешо, а утре ще пътуваме. Не трябват ли само бързи тестове? Дано някой бързо се включи с инфирмация, ще съм благодарна. Пътуваме за първи път.

# 260
Първата страница

# 261
За Хес кода и аз имах проблем с адреса, изчакайте час-два ище стане.
Тази седмица бяхме в Одрин, в петък на обяд минахме границата и в събота в 4.30 бяхме отново на границата. Беше много спокойно, не се усеща напрежение нито в града, нито на границата.
Спахме в хотел Калевера, до мол Ераста се намира, стаята беше много малка, но пък беше чисто. Общо взето си изкарахме добре, разходихме се, времето беше много приятно. Доста пари похярчихме обаче, всичко е доста поскъпнало, но въпреки това пак ни излиза изгодно.

# 262
Прочетох, благодаря! И за децата ли да попълвам такъв код?

# 263
Нямаше навалица на границите --ние бяхме тази седмица. На влизане имаше доста чужди коли Румънски и Македонски, но се минавеше бързо 15-20 мин 2 граници. На връщане на нашата ровеха доста ца цигари, но явно избирателно --нас само ни погледнаха багажа и давай максимум 15мин --двете граници. бавеше се опашката там където намирах а скрити цигари //на 2 от колоните намериха// едните ги бяха скрили в хладилна чанта, другите в детско /бебешко / столче.

# 264
  • Бургас
Здравейте,
в събота вечеряхме в един ресторант в Одрин на брега на реката. Минава се под един мост и ресторанта е в края на моста, има паркинг частен към ресторанта.
Дали някой може да ми каже името, защото не обърнах внимание, а ми трябва.

# 265
  • Варна
Някой пътувал ли е този уикенд.Има ли напрежение по границата?Бихте ли пътували предвид ситуацията в момента?
Всичко, което не касае лечение или първа необходимост, е неоправдано за мен. На фона на всеобща заплаха си е чист хазарт и цинизъм дори да се пътува. Ситуацията е динамична, за да може някой да даде прогноза.

# 266
  • Бургас
Всичко, което не касае лечение или първа необходимост, е неоправдано за мен. На фона на всеобща заплаха си е чист хазарт и цинизъм дори да се пътува. Ситуацията е динамична, за да може някой да даде прогноза.
Защо? Русия ще пуснат бомба в Одрин или просто така - да седим вкъщи и да тракаме със зъби?

# 267
  • Варна
Всеки има право на мнение, нали? Питаше се точно това- бихте ли пътували предвид ситуацията? Написала съм за мен. Кое не е ясно?

# 268
“Всеобща заплаха”.. малко прекалено ми звучи. Аз имам познати в Украйна, живеят далече от Киев и нямат никво намерение да се евакуират от домовете си, още по-малко да напускат страната, какво говорим от България до Одрин чак пък да не пътуваме..

# 269
  • Бургас
Всеки има право на мнение, нали? Питаше се точно това- бихте ли пътували предвид ситуацията? Написала съм за мен. Кое не е ясно?
Разбира се, че е за вас, аз лично бях в Одрин в събота, беше пълно с българи , и беше чудесно всичко,
Това , което не ми е ясно , и не разбирам аз, е проектирането на собствените страхове в човека върху другите.

Общи условия

Активация на акаунт