На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 38

• 71 844
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
  • Mostly in my mind
Забравих да кажа, че си купих от Тугра и тази паста. https://www.notino.bg/signal/white-now-detox-coconut-izbelvassha-pasta-za-zbi/ за 40 лири. Не толкова, че е по-евтина,  ами че  не съм я  виждала при нас. Дано е хубава.

# 481
Сертификатите се проверяват само навръщане на нашата граница , нали ? Би ли уточнил ? Нали за Турция вече не са необходими .
На БГ границата, при влизане от Турция.

Последна редакция: чт, 10 мар 2022, 22:47 от Не се сърди, човече

# 482
здравейте, има ли начин за минаване на границата с автомобил който не е моя собственост освен пълномощно(собственика няма да присъства)

# 483
  • Димитровград
Не.

# 484
Здравейте, може ли някой да ме упъти с координати на магазин на Бим, където има домашни потреби. Гледам брошурите, има такива, но къде са? Предварително благодаря!

# 485
  • У ДОМА
Инфото от днес се припокрива с това на топ калитко.  Горивото 22, 23 лири. Не си струва на този етап. Спокойно може да пропуснете. Минахме и в двете посоки за 15-20 мин. На връщане 13.30 бг време бяхме на митница. Пазарихме в Тугра. Олиото държи цена около  4 лв за литър. Не купихме. Картофи -65 ст, портокали -1лв, краставици от късите -3.50 лв, домати -към 2 лв.
Хапнахме на обяд в Айдън на центъра. Ако някой иска wi fi имат. Парола bulgaria, username bulgaria. Simple Smile
Взехме сафрид от пазара за 40 лири килограма.
От Тугра си взех ето този зехтин. Дали е качествен? Някой знае ли?

Минахме и през аптеката. Не знам колко им е увеличението на цените, обаче няма база за сравнение с Бг. Аспирин протект - 90 ст, Нурофен стоп колд - 4.30.

Увеличението на лекарствата е 35% въпреки това са в пъти по - евтини от тук
TARIS е една от висококачествените марки зехтин по магазините, също така Комили, Кристал ,Кърлангъч

# 486
здравейте, има ли начин за минаване на границата с автомобил който не е моя собственост освен пълномощно(собственика няма да присъства)

а с копие на пълномощно ?

# 487
Здравейте, предстои ми пътуване до Одрин другата седмица, малко да се поразходим и ще съчетаем с пазаруване. Някой знае ли къде мога да намеря магазин за шивашки материали - копчета, ципове, ширити, панделки, конци и панама за гоблени ... такива дреболийки. Благодаря предварително!

# 488
  • Стара Загора
Здравейте, предстои ми пътуване до Одрин другата седмица, малко да се поразходим и ще съчетаем с пазаруване. Някой знае ли къде мога да намеря магазин за шивашки материали - копчета, ципове, ширити, панделки, конци и панама за гоблени ... такива дреболийки. Благодаря предварително!

Единственият който знам аз е на входа на покрития пазар откъм рибната борса. Точно на стълбите е, преди да влезеш в пазара. Но е много малко и почти не можеш да видиш какво имат

# 489

Единственият който знам аз е на входа на покрития пазар откъм рибната борса. Точно на стълбите е, преди да влезеш в пазара. Но е много малко и почти не можеш да видиш какво имат
Благодаря Ви!

# 490
Някой ходил тия дни колко пари е олиото

# 491
  • Русе
Някой ходил тия дни колко пари е олиото
Някъде четох, че в Мигрос било на промоция. Виж в брошурата.
П.п.: Някъде, някъде..на предната страница. 101лири е.

# 492
  • Димитровград
В Мигрос 4л. е 95 лири на  промоция до 16.03.

# 493
  • Бургас
Ако го намерите в "Мигрос". Нищо от промоциите в последните ми две ходения не намерих, всичко беше опоскано.
zoq1, пълномощно в оригинал и с превод на турски или английски.

# 494
  • Mostly in my mind
Утре ще има в Кауфланд олио на 2.99

Общи условия

Активация на акаунт