На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 38

• 71 731
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
# 661
Мисля че тук виждах качено работното време на лабораторията към политиката в Свиленград. Може ли някой да каже в колко отварят.

# 662
  • У ДОМА
Искам да купя No Spa  от Турция .Някои купувал ли е ?По съставка не го намирам .

В Турция няма Но шпа нито пък има аналог със същата съставка .Има  Дуспаталин.  Спазмомен и Бускопан  са българския Бусколизин.  Спазмалгон също няма в Турция нито аналог със същите съставки като българския .  В Турция има и Спазмол плюс ,който е парацетамол и бусколизин

Последна редакция: пн, 21 мар 2022, 12:28 от АЛИ РЪЗА

# 663
  • Бургас / UK
Мисля че тук виждах качено работното време на лабораторията към политиката в Свиленград. Може ли някой да каже в колко отварят.
За поликлиниката не мога да кажа,но има Рамус с работно време от 7:30 до към 15-15:30 .
Предполагам,че поликлиниката е с някакво подобно Раб. Вр.

# 664
Къде се намира Halktan, в Одрин,че не можах нещо да се ориентирам на картата?

# 665
Здравейте,имам следното питане-искам да си купя спално бельо,но с два плика?Да дадете съвет от къде?Преди време търсих в Тас,но не открих.

# 666
Разглеждаме брошурата на Мигрос с приятелка. Тя е взела преди дни от този продукт, но не знае масло ли е или маргарин?! Имате ли представа?

# 667
Масло и то много вкусно
Разглеждаме брошурата на Мигрос с приятелка. Тя е взела преди дни от този продукт, но не знае масло ли е или маргарин?! Имате ли представа?

# 668
Къде се намира Halktan, в Одрин,че не можах нещо да се ориентирам на картата?
ще се опитам да ви помогна ако знаете мадо на юг в ляво не мога да кажа точно колко след мадо е

# 669
В мол Ераста има ли все още магазин за обувки на Yesil Kondura?

# 670
Да, някой беше снимал табелата на лаборатория д-р Генева в Свиленград. Сега потърсих в интернет и излезе сайта на лабораторията.

https://elenageneva.com/contacts/

Последна редакция: пн, 21 мар 2022, 18:22 от zlatunka80

# 671
Благодаря ви дами.

# 672
Страхотно масло е! В момента от него ползваме. Купих миналия път 3кг. От пазара също взех, но е леко солено и по скоро е за готвене само. На мама това от Мигрос много и хареса.

# 673
В мол Ераста има ли все още магазин за обувки на Yesil Kondura?
За съжаление, вече не. А толкова обувки сме напазарили от там и за мен, и за мъжа ми. Бяха и представител на Hush Pupis.

# 674
Много жалко и аз съм купувала и съм доволна от качеството.

Общи условия

Активация на акаунт