На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 38

• 71 733
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
За фурната - да, не е от онзи ден Simple Smile - уточних къде е за други, които са нови в темата или не я знаят...

# 646
Здравейте,  да попитам за магазина Мигрос в близост до Марги може ли да се отиде пеша и голямо ли е разстоянието?

# 647
Може. Има широк тротоар. Според мен е 5 минути максимум пеша.

# 648
  • Бургас / UK
Ивчее,Благодаря! Голям репортаж ни направи,обожавам да чета публикациите ти Smile А тези чорапки в края...Two Hearts

За фурната - да, не е от онзи ден Simple Smile - уточних къде е за други, които са нови в темата или не я знаят...

И много добре направи ,Благодаря Smile Не като вчера, всеки "Тугра" , "Тугра" пише ,а никой не споманава къде е.Добре ,че Зла Вещица се включи накрая и написа къде е,че да разбера,за което и на нея Благодаря!

# 649
  • Mostly in my mind
Ивче,  кой е този магнезий?

# 650
И аз тъкмо идвам да питам за магнезия Simple Smile

# 651
ivchenceto 91 -благодарим за времето, което сте отделила да споделите с нас снимки и полезна информация !! Simple Smile)

# 652
  • Стара Загора

Вчера другите са купили този, но той е 62 тл и 30 таблетки. Повече мг е, може би затова. Аз съм доволна от горния, спасява ме от крампите след тренировки ако пия по 2. При една таблетка не съм напълно възстановена, но и ендото преди време ми изписа 500 мг. Купувах на Webbers преди това. Като цяло гледайте да е магнезиев цитрат.

# 653
  • Mostly in my mind
Аз сега гледам моя -145 мг е едва. Благодаря, че сподели

# 654
Магнезият, който iv4enceto сподели наистина е много добър, аз пия сутрин и вечер по 1 табл. И усещам ефект, за съжаление обаче запасите ми са пред свършване.
Исках да попитам някой купувал ли е оранжерия от Одрин, или поликарбонат, който става за оранжерия? Търся също и парапети за балкон?

# 655
Той първият показан е комбинация от Цинк и Магнезий, ако правилно разбирам.
Моят, който пия на Допелхерц, е от 500мг. Преди пиех на Вебер, GNC и Jamesson, ама хич не ги усещах, защото са обикновено до 300мг максимум.

# 656
Магнецинк е и моя любим магнезий от години. Декември се запасих за няколко месеца напред . Беше около 5 лв.
И аз взимам сутрин и вечер по 1.
Купила съм и чист магнезий, 365 мг, Магосит мисля беше,но още не съм го пробвала.

# 657
  • Берлин
А вземали ли сте нещо добро с глюкозамин? (Колаген)

# 658
Някой питаше за козметика. Кремове не съм вземала досега, но от Гратис си купих пилинг маска и лентички за нослето. Ползвам ги вече 1 месец и съм доволна. Всеки продукт излезе около 2 лева.

# 659
В този Магнецинк колко мг е чистият магнезий?

Общи условия

Активация на акаунт