Кандидатстване с рисуване след седми клас - тема 8

• 50 917
  • 850
  •   1
Отговори
# 660
Още ги няма

# 661
Присъединявам се към въпроса за Фотографското - има ли вече разпределение за изпита?

А за Приложното - почти съм сигурна, че някъде мернах, че класирането излиза също на 03.07. Обаче сега, четейки детайлно в сайта им, пише:
"5. Утвърждаване със заповед на списъка на класираните и приетите ученици и обявяването му на интернет страницата и на информационното табло в сградата на училището: 04.07.2022 г. (понеделник)."
Чакаме, цъкаме тук-там, класирането сигурно е подготвено, ама май си трябва да настъпи следващия работен ден, за да може директорката да го утвърди с подпис и печат и тогава да го качат.

Според грубите ми сметки би трябвало с оценки до 4.40 да влезнат.
Може ли да добавя малко нюанс към грубите сметки (споделям си разсъждения без някакви претенции за капацитетност и с най-добри чувства Two Hearts ): Може някой с по-висок резултат от този да не влезе - ако например е написал само 2-3 желания и балът не му стигне точно за тях. Същевременно може пък някой с малко по-нисък резултат да бъде приет - ако се окаже, че някоя от специалностите е с по-малко кандидати и точно по-силните не са кандидатствали за нея масово.
Резултат - около минималните, с които се е влизало миналата година, ама... Май предпочитам дебилно да си изчакам класирането и да не го мисля и смятам...
Благодаря за общите окуражителни думи и съвети в по-горните постове, отправени не точно към мен, но ги приемам и аз! Two Hearts
При нас е ясно, че ще подаваме за второ класиране, ще се явява във Фотографското (толкова е загряла на тема изпити, че не допускаше вариант да не се яви), ще подаваме и в платформата на МОН. А от няколко дни се улавям, че както бях отхвърлила ПГИИ "Н. Райнов" като локация, така сега сериозно го обмисляме като вариант. Има положен изпит за проверка на способностите, а като че ли училището ми вдъхва повече доверие напр. от 51-во и 151-во...

# 662
Класирането е обявено в Св. Лука

# 663
НГПИ "СВ. ЛУКА" 2022г. Първо класиране

ПРОСТРАНСТВЕН ДИЗАЙН - максимален бал 5.6- минимален бал 4.8
МОДЕН ДИЗАЙН -  максимален бал 5.6 - минимален бал 4.65
РЕКЛАМНА ГРАФИКА - максимален бал 5.4 минимален бал 4.7
ДЕТСКИ ИГРАЧКИ И СУВЕНИРИ - максимален бал 5.55 - минимален бал 4.75
ХУДОЖЕСТВЕНА ОБРАБОТКА НА МЕТАЛИ - максимален бал 5.7 - минимален бал  4.65
ХУДОЖЕСТВЕНА ТЪКАН - максимален бал 5 - минимален бал 4.55
ХУДОЖЕСТВЕНА ДЪРВОРЕЗБА - максимален бал 4.95 - минимален бал  4.4
СИЛИКАТЕН ДИЗАЙН - максимален бал 4.65 - минимален бал 4.45

Брой приети деца:
ПРОСТРАНСТВЕН ДИЗАЙН  - 17
МОДЕН ДИЗАЙН - 18
РЕКЛАМНА ГРАФИКА - 17
ДЕТСКИ ИГРАЧКИ И СУВЕНИРИ - 11
ХУДОЖЕСТВЕНА ОБРАБОТКА НА МЕТАЛИ - 9
ХУДОЖЕСТВЕНА ТЪКАН - 9
ХУДОЖЕСТВЕНА ДЪРВОРЕЗБА - 15
СИЛИКАТЕН ДИЗАЙН - 8

Някой да каже къде е края на приетите деца при рекламната графика и на художествена дърворезба?
На другите е ясно с линия отстрани, а на тези двете виждам няколко дебели линии. Или поне ми се иска. Smile
Не че за моя син има значение. На първо класиране никъде не влиза. Но все пак надеждата умира последна и нещата имат по голям шанс, ако приетите деца ще са 25.

Последна редакция: нд, 03 юли 2022, 23:01 от Малина-М

# 664
  • София
ПГИИ Николай Райнов частно училище ли е?

# 665
  • Ланкър, планините Овнерог
ПГИИ Николай Райнов частно училище ли е?
Не. Училище към МОН е.

# 666

Някой да каже къде е края на приетите деца при рекламната графика и на художествена дърворезба?
На другите е ясно с линия отстрани, а на тези двете виждам няколко дебели линии. Или поне ми се иска. Smile
Не че за моя син има значение. На първо класиране никъде не влиза. Но все пак надеждата умира последна и нещата имат по голям шанс, ако приетите деца ще са 25.

РЕКЛАМНА ГРАФИКА - Първите 17
ХУДОЖЕСТВЕНА ДЪРВОРЕЗБА - Първите 15
Но това далеч не значи, че нямате шанс за второ класиране. Не се отказвайте. Разместванията тепърва предстоят/ Успех!

# 667
Днес е изпитът в НУИ "Добри Христов" - гр. Варна.

# 668

Стискам палци, успех на всички деца. Нека силата бъде с вас Simple Smile!
Миналата година имаше няколко пълни шестици. От там 8+1 всички приети рекламна графика. Последния влязъл в 27-те приети (26+1) беше единствения с под 5, 00 - 4,95. Той не се записа и намериха човек едва на трето класиране като балът падна до 4,80 по спомен, сега ще проверя.

Последна редакция: пн, 04 юли 2022, 08:46 от _re_ge

# 669
А вчера в НУИИ същата постановка ли беше?

# 670
  • Sofia
Успех на изпита!

# 671
Успех на децата във Варна днес 🍀🍀🍀 Спокойствие на майките им☕☕☕

# 672
А вчера в НУИИ същата постановка ли беше?

Някой беше написал по-горе, че да, паднала се е тази от първата сутрин, с ябълката.

Излязло е разпределението от фотографското. От 1-300 номера са сутринта от 8.00ч., трява да са там 45 мин. по-рано, което ще рече в 7,15ч. Другите са от 14.00ч.

# 673
Имам няколко въпроса 🤯
Кога излизат резултатите и класиране в НУИИ?
И същото за Фотографското 🤕🤕🤕
Момата кандидатства само за Приложното и сега се очертава голямото чакане да се разместят децата 🥵🥵🥵

# 674
От НУИИ утре, там резултатите са и класиране, защото няма специалности и поредност на желания. Фотографското е пожелателна работа. Миналата година се бавиха 5-6 дни след изпита.

Общи условия

Активация на акаунт