Кандидатстване с рисуване след седми клас - тема 8

• 50 788
  • 850
  •   1
Отговори
# 735
Дъщеря ми е приета в НУИИ с 5.30 и не мога да крия, че съм много, ама много щастлива заради нея! Беше важно да си докаже, че може, че успява, ако иска. Още повече след отрезвяващото 3.60 в НГПИ. Оххх, отдъхнах си и няма да се налага да се боря с МОН-ското класиране Simple Smile

Последна редакция: ср, 06 юли 2022, 09:33 от Havg

# 736
  • София
Дъщеря ми е приета в НУИИ и не мога да крия, че съм много, ама много щастлина заради нея! Беше важно да си докаже, че може, че успява, ако иска. Още повече след отрезвяващото 3.60 в НГПИ. Оххх, отдъхнах си и няма да се налага да се боря с МОН-ското класиране Simple Smile

И моята е приета в НУИИ - 5.55. С това 4.20 в приложното направо се беше сринала. Сега е много щастлива, а на мен ми падна камък от сърцето Simple Smile

# 737
Дъщеря ми е приета в НУИИ и не мога да крия, че съм много, ама много щастлина заради нея! Беше важно да си докаже, че може, че успява, ако иска. Още повече след отрезвяващото 3.60 в НГПИ. Оххх, отдъхнах си и няма да се налага да се боря с МОН-ското класиране Simple Smile

И моята е приета в НУИИ - 5.55. С това 4.20 в приложното направо се беше сринала. Сега е много щастлива, а на мен ми падна камък от сърцето Simple Smile

Супер! Децата ни ще учат заедно Simple Smile

# 738
  • София

Супер! Децата ни ще учат заедно Simple Smile
Да, много хубаво Simple Smile

# 739
  • Sofia
Честито и на двете! Това е голям успех, който показва, че когато една врата се затваря - друга се отваря.
Пожелавам успех и много творческо вдъхновение през идната учебна година!

# 740
  • София
Поздравления за отличните оценки, отплащат се усилията.

Моят е с 4.20, което няма как да му стигне да се класира. Той и без това каза, че ще предпочете Райнов пред НУИИ, та сега чакаме МОН-ското класиране.

# 741
  • София
Честито и на двете! Това е голям успех, който показва, че когато една врата се затваря - друга се отваря.
Пожелавам успех и много творческо вдъхновение през идната учебна година!
Много ти благодаря за пожеланията! Всяко зло за добро! Simple Smile Simple Smile

# 742
Дъщеря ми е приета в НУИИ с 5.30 и не мога да крия, че съм много, ама много щастлина заради нея! Беше важно да си докаже, че може, че успява, ако иска. Още повече след отрезвяващото 3.60 в НГПИ. Оххх, отдъхнах си и няма да се налага да се боря с МОН-ското класиране Simple Smile
Честито! Много се радвам!

Честито на всички приети деца и успех на тези, които все още чакат!

# 743
Честито на децата, които са приети и успех на тези, които ще изчакат 2-ро класиране! Аз се боря с МОН. Не мога да реша какво да пиша. А дъщеря ми иска само Райнов, за където няма да й стигне бала. Ще го измисля.

# 744
Здравейте, имате ли мнение за ПГО "Княгиня Мария Луиза"? По-добро училище ли е от ПГД "Елисавета Вазова"? Ще съм ви благодарна за насоки.

Последна редакция: ср, 06 юли 2022, 03:00 от Надежда Коцева 722017

# 745
Бала му миналата година е по-нисък от Е. Вазова

# 746
Честито на децата, приети в НУИИ! Щастливи и удовлетворени да бъдете - и деца, и родители!
Ние там сме доста под чертата, но не съм и очаквала друго, защото ей така отиде на изпита, без специфична подготовка и насоки за това училище. Даже допусках, че и слаба оценка може да има и отчитам като успех, че има повече.

Такааа, момата ще чака второ класиране в Приложното и междувременно трябва да наредим МОН-ските желания🤔
Има бал 437 за ПГД Вазова и 468 за Райнов, т.е. и в двете ще влезне... До тук добре, НО сега не знае кое е по-желано🤪
Доколкото аз разбирам повече арт-часове и варианти има в Райнов, но в ПГД има италиански за паралелката Интериорен дизайн🤕
Моля за мнения🙏
На мен "Елисавета Вазова" много ми хареса - ходихме на отворените врати, организацията им беше перфектна, с ангажираност и отдаденост и на деца, и на учители. На мен лично много ми допадна и това, че учат и другите предмети чрез изработване на модели от различни материали - напр. модел на устройство на клетка по биология, модел на слънчевата система по астрономия, рисуване на картина или изработка на плакат по произведение по литература и т.н. И така творчество и учене са съчетани чудесно. Детето обаче не го иска, май заради дрескода (разрешени цветове синьо, сиво и други подобни по-неутрални) - върл противник е на дрескодове и униформи и май това е силен фактор при нас.
За "Райнов" нямам впечатления от първа ръка, но профилът и насочеността се харесва от детето и в крайна сметка го писахме.
Stryper, тази година паралелките там ще са две, ще приемат повече деца и дано да има шанс!
За  ПГО "Княгиня Мария Луиза" нямам преки впечатления, но и аз забелязах, че баловете са по-ниски от "Елисавета Вазова".

# 747
  • sofia
Честито на приетите! Успех на чакащите класиране!
Пожелавам им да нямат онлайн обучение!
Почти две години да рисуваш по снимки и вместо да правиш нещата да правиш презентации и проекти беше безумно!

# 748
Честито на всички приети. На тези, чакащи второ класиране - успех. Дано всяко дете попадне на желаното място.

# 749
Някой вече ходи ли в НУИИ да за записва детето си? Каква е тази здравно-осигурителна карта или са объркали със здравно-профилактична?

Общи условия

Активация на акаунт