Каква марка брашно използвате?

• 1 630
  • 4
  •   1
Отговори
Искам да се консултирам с вас относно това каква марка брашно използвате за печене, хляб , пица и тн. Виждала съм други теми по въпроса, но те са доста стари – от над 10 години. Доскоро ползвах София Мел, но напоследък ми се струва, че качеството им е спаднало, защото хлябът не ми се получава както преди. Бих искала да чуя мнението Ви и за така рекламираните от кулинарите марки като Ozbasak или Бабината Питка, примерно. За Екосем , Топаз Мел какво мислите ? Търся качествено, чисто брашно, без излишни добавки, тъй като меся хляб и други печива всеки ден, децата хапват и те . Благодаря предварително за съветите и споделените мнения и опит . ♥

# 1
  • Sofia
Най-много ми харесва брашното на Метро Шеф.
Топаз Мел Не харесвам. Взимала съм и Мелко - не е лошо.
Брашната на Мливо са много добри също ако цената Ви е ок.

# 2
Купувам брашно от италианските магазини като най-много предпочитам Caputo. Брашната имат различна сила, което ти дава възможност да избереш подходящото за целта. Имат и сорт Манитоба, което е от най-силните брашна и стават много хубави плътни печива.

# 3
  • София/Севлиево
Аз предпочитам готови миксове и като живеех в София си ги купувах от Хит, понякога се намират и в Метро.Бяло брашно и продукти от него у дома не влизат.Понякога си вземам на Екосем от лимец или пълнозърнесто от Лидл,но като цяло от години не съм приготвяла нищо вкъщи...

# 4
Здравейте. Нова съм в бг-мама и, ако има вече такава тема, но не съм я открила, моля да ме извините. Въпросът ми е дали имате точно рецепта за безглутенов хляб с безглутеново овесено брашно, закупено от DM? Имам Хашимото и много искам да си правя безглутенов хляб, но за сега нямам никакъв успех. Благодаря ВИ!!!

Общи условия

Активация на акаунт