Кои жени задържат мъжете?

• 22 520
  • 661
  •   1
Отговори
# 255
Ако говорим за разлика, за мен е приемливо 10-15 години. Сещам се само за един мъж, който не е бил поне 10 години по-възрастен от мен и въпреки това ми се е сторил привлекателен. Връстниците (за по-млади пък дума да не става) някак не ги приемам още като мъже, а по-скоро като момчета.

# 256
  • София
Някои жени и на 25 нямат особено енергия, която да им източат, някои мъже и на 50+ имат достатъчно енергия (не само за секс) за жена с 20 години надолу.

Досега не се спомена още един фактор - неуспешен брак/връзка зад гърба.

Последна редакция: ср, 23 фев 2022, 16:20 от Cuckoo

# 257
Аз никога не съм имала нужда мъжът да ме зарежда с енергия. По-скоро искам да ми бъде опора и да ми носи спокойствие.

# 258
  • София
Е аз си гледам за себе си, за другите не отговарям. Но изключенията гледам да не ги използвам за мерило.

# 259
Разбира се, че всеки се изказва според своя опит и нужди. На мен винаги ми е липсвало спокойствие в отношенията и затова го търся. Енергичните и амбициозни хора малко ме напрягат.

# 260
  • София
Понякога в рамките на майтапа мисля, че държавата трябва да задължи хората до 30 да се оженят и да имат дете (ако няма медицински проблеми). Иначе едни размисли, едно избиране, съответно с годините и пеперудите, и яйцеклетки, и сперматозоиди дават фира. След 10 години брак да се развеждат автоматично, освен ако двамата категорично откажат. Така всеки с брак и дете зад гърба си може би ще е с по-реални очаквания за следващи връзки и какво може да даде и да иска.

# 261
  • Paris, France
Като започнем от тестостерона, минем през масовото нежелание за секс и гушкане, през това, че само мъже се оплаквали от липса на секс и нежност у дома, а жени никога... и т.н. Ами глупости са за мен. Нищо общо с моите наблюдения.

Че високите нива на тестостерон карат жените да предпочитат мастурбация не го измислям аз, а го показват проучвания. Също са свързани с препочитание към собствения пол. Охромна част от лесбийките имат СПКЯ с висок тестостерон.

https://www.livescience.com/21114-testosterone-sex-drive-masturbation.html

Не оспорвам твоите наблюдения, а обяснявам тенденциите на икономическото развитие и какви са моите наблюдения. Засега масовото отбягване на секс и нежелание за връзки съществува само в Япония, но е факт,че се разпространява. Сред необвързаните хора там 60% от мъжете и 50% от жените не са във връзка и не предвиждат такава. 40% от днешните 20г в Япония няма да имат деца и над 30% няма да се оженят. Поколение на тревопасните, както се наричат такива хора там. Много интересно четиво, обясняващо нежеланието за връзки и секс в японското общество:

https://amp.theguardian.com/world/2013/oct/20/young-people-japan … topped-having-sex

"Много лондончани изобщо не правят секс" пише в статия от английски вестник от 2002г!!!!!!

https://www.standard.co.uk/hp/front/sexless-in-the-city-6303716.html?amp

В много развити държави над една трета от хората живеят сами. В София 36% последно.

Последна редакция: ср, 23 фев 2022, 16:39 от Nevena Virolan

# 262
Понякога в рамките на майтапа мисля, че държавата трябва да задължи хората до 30 да се оженят и да имат дете (ако няма медицински проблеми). Иначе едни размисли, едно избиране, съответно с годините и пеперудите, и яйцеклетки, и сперматозоиди дават фира. След 10 години брак да се развеждат автоматично, освен ако двамата категорично откажат. Така всеки с брак и дете зад гърба си може би ще е с по-реални очаквания за следващи връзки и какво може да даде и да иска.
Тоест до 30 на всички да им хакат антимозъчна ваксина - като почнат от 18 годишни - първа, втора, бустър, супер бустър, турбо бустър, хептен бустър... На всеки три месеца с голямата спринцовка се изсмуква всичко от кратуната и се наливат два грама овчи мозък. От 30 годишни нататък се  заменя по желание с мозък на йордек, кълвач или кьор кефал. На 40 дупката на тиквата се оставя отворена - и каквото влезе, влезе.

# 263
  • София
Определено акъла ти се намества по друг начин след брак и дете/деца. Това мултитаскинг, тийм уърк  - отвътре ти иде и нищо не може да те уплаши.

Невена - Маус утопията отново! Някой тук ме светна за нея и като прочетох какво е, тръпки ме полазиха. И продължава да се доказва, че е точно така. Виж "mouse utopia".

# 264
  • София
Тоест до 30 на всички да им хакат антимозъчна ваксина - като почнат от 18 годишни - първа, втора, бустър, супер бустър, турбо бустър, хептен бустър... На всеки три месеца с голямата спринцовка се изсмуква всичко от кратуната и се наливат два грама овчи мозък. От 30 годишни нататък се  заменя по желание с мозък на йордек, кълвач или кьор кефал. На 40 дупката на тиквата се оставя отворена - и каквото влезе, влезе.
Това сравнение го правиш, защото....? 10 години са ти много?

# 265
Ами ергенският данък с каква цел е бил? Grinning

# 266
Просто автоматизирам процеса.
Да не изберат другата опция и да си сложат въжето.

# 267
  • София
Те пък ергените на 40 пращят от мозък!

# 268
Още нещо мисля - за деца съвсем не бива да ги задължава (някой). От някои хора излизат откровено лоши родители. Различни степени на калпавост, различни проявления, но... не ги бива. И кво? Ако стане задължително всички да имат деца, съвсем ще е трагично.

Роки, ти пък се изказа. Женените всички пращят! Grinning

# 269
  • София
Ами ергенският данък с каква цел е бил? Grinning
Да насърчава бракуването и раждаемостта. Един вид семейно подпомагане, нищо че масово беше оплюван.
Още нещо мисля - за деца съвсем не бива да ги задължава (някой). От някои хора излизат откровено лоши родители. Различни степени на калпавост, различни проявления, но... не ги бива. И кво? Ако стане задължително всички да имат деца, съвсем ще е трагично.
В България ми се струва, че сравнително малко хетеросексуални хора остават без деца по собствено желание. А кой си признава, че ще е калпав родител, той самият може да не е наясно, докато не му се наложи. И най-калпавите "се отчитат" в повечето случаи. Но ти ме замисли Stuck Out Tongue какво ще правят хомосексуалните

Последна редакция: ср, 23 фев 2022, 17:36 от Cuckoo

Общи условия

Активация на акаунт