Кои жени задържат мъжете?

• 22 478
  • 661
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Съзнавам, че могат да ме разкрият, но хора, запознати по-отблизо с мен. Или може съвсем случайно, ако ползвам еднакви никове навсякъде. Но все пак има известна анонимност, ако няма подробности, които са рядко срещани.

В този ред на мисли - как мога да си сменя ника?

# 301
  • София
Ооо, много са страхливи мъжете! Аз затова още в началото се пошегувах за елените. Не че имат рога, а че са страхливи.
Първо на първо - страхът от обвързване, да не им се метне някоя на врата!  И се почва едно дебнене, ама какво да му кажа, какво да направя, да не го стресна. Пък първа среща, пък втора, пък какво да му кажа след секса, да му пиша ли, да не му ли пиша... Тешшко.

От профила някъде. Аз вече 4 никнейма сменям.

# 302
Оххх Rockstar  къде ги намираш такива😉
Аз все на всезнайковци и смелчаци попадам.
Явно е вярно онова за привличането на определени типажи.

# 303
  • Агент под прикритие
Страхът върви ръка за ръка с поемане на отговорност за нещо.
Който НЕ поема такава или поема такава избирателно, не му се налага и да се страхува, защото знае, че дори и да не поеме, все някой ще го направи.

И най-вероятно е чиста случайност, че за страх можеш да чуеш да ти говорят по-често вторите. Първите просто нямат /време/желание/и двете/ да коментират такива неща. Grinning

# 304
  • София
От профила някъде. Аз вече 4 никнейма сменям.
Намерих го, благодаря. Мислех, че трябва едва ли не до админите да пиша.
Сега да си сложа ли един билборд, както Теленор - "cuckoo става......(не съм го измислила)"

# 305
  • София
Оххх Rockstar  къде ги намираш такива😉
Аз все на всезнайковци и смелчаци попадам.
Явно е вярно онова за привличането на определени типажи.
Всякакви ги намирам. Просто споделям малко социални наблюдения върху мъжете. Е, ок - определен типаж мъже.

# 306
  • Out of the Mix
Да не забравяме, че малко или много с годините хората се и променят.

Няма как да знаем възлюбеният/та, след 3-5-10 и т.н. години какви чавии ще му изперкат и мухи в главата налазят.

Много хора блъскат залудо и партньорът им основно ги използва.

Цаката на баланса е точно тази - аз влагам, тя влага, не се цепят пари до стотинка, не се гледа кой пуснал прахосмукачка, или напазарувал, но и да няма скатавки, гледане да не се мине някой, защото повечето точно това правят.

Жените са, за да служат на мъжете, и обратно. Ако и двамата са доволни, връзката е ок, ако не, смисъл от седене във връзка няма, само и само да си с някой. Сам даже е по-добре, ако връзката не ти дава повече, а само те изтощава психически, емоционално, финансово.

"Подходът", за който много жени си мислят, че работи, при някои мъже не работи.
Да, то всичко е подход, отношение, но не и задкулисните лицемерни усмивчици и мазнене, само и само да се изтръгне, каквото се цели. А това е толкова прозаично и лесно доловимо, колкото дори и много не подозират.

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 11:44 от Revoker

# 307
  • край голямата локва
Rockstar, аз съм на другия край на страната. Рядко чета фоурма, още по- рядко пиша. И принципно не се интересувам от потребители и от клюкарника. Но ти даваш толкова лична информация за себе си, за децата, за мъжа, за това какво работите, къде живеете, какво спортуваше каката, за малкия, че ако се запознаем лично, за по- малко от 5 мин. ще те разпозная. Да не говорим за снимките които бе качила и които непозната като мен не отрази. Но всичките ви познати, жени на колеги на мъжа ти, роднини. Една от три да чете БГ мама и знае коя си. А знаеш,  когато е за познат , хората се нареждат за сеир. В крайна сметка, ти си така да се каже, публична личност. Не ми се вярва за толкова никой да не му е казал и той да не е проявил любопитство. Но може и да си права,... за второто.  Аз  щях да се дистанцирам максимално, да си поддържам децата докато пораснат и да си уреждам тихо живота за след това. Но аз не съм той, не правя паралел.  И със смяната на никнейма писаното не се изтрива. За някои потребители може и да върши работа, но за теб като продължаваш да развиваш темите, няма ка да стане.
cuckoo , не случайно много потребителки си замразиха старите акаунти и започнаха на чисто. Дори да не са писали за мъжете си, децата им пораснаха, почнаха да четат.Joy  Разбира се в някои случаи, смяна на името, изтриване на лична информация като години и имена на деца и избягване на някои компрометиращи теми е достатъчно.  

Няма да пиша по темата, нека ме изтрият. Grinning

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 11:51 от xxxxx

# 308
  • Out of the Mix
Е, то затова се филтрира инфото, държиш си езика зад зъбите, и много внимаваш какво споделяш, с кой, и къде.
Ако не говорим за тежко хакване, инвазия т.н., при спазване на горното, няма как да се разбере кой си.
Колкото по-малко инфо имаш; спираш достъпа до нета, не се връзваш навсякъде, нямаш акаунти в социалните мрежи, или имаш, но ползваш грамотно, няма проблем.
Оставяме настрана, че масата не е така, и може да им е странно поведението и отсъствието ти.

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 11:59 от Revoker

# 309
Wink Според мен има немалък брой потребители, които ползват форума като канал за комуникация с роднини и съседи.

# 310
  • София
Някои хора яко ги тресе параноята! Имах 1 съседка, която знаеше коя съм от форума и то тя отдавна вече не ми е съседка.
При това това въобще не е по темата! Кой какво би бил прочел и би бил казал на мъжа ми, който би бил разговарял с него .... на баба ти хвърчилото!
ААА, той ме е напуснал, защото пиша тук! Е това вече беше вица на века!

# 311
  • край голямата локва
Нещо се обърка. Въобще не ме интересуват твоите отношения. Нито си ми близка, нито ти храня децата. И изрично подчертах, че НЕ правя паралел. НЕ коментирам взаимоотношенията ти, просто казвам че са публични.  Като има  сеир, какво да не чета ли? За хляба и зрелищата чувала ли си?
И по темата съм писала- важното е съвместимостта...

Не го пиша с лошо. Просто аз така не бих могла, а ето той търпи. Така че може и 99 % от мъжете да не могат да търпят подобна ситуация, но щом си попаднала на 1=ия %, това явно няма значение.
Което доказва, че  жените  задържат подходящите мъже. Или поне ги задържат доволно дълго.

# 312
  • София
Последно сеир имаше 31 страници назад в публикациите ми. Щом на някого му се рови толкова...
Явно съм се обградила със съвместими хора, които не ми ровят в публикациите в Бегемама.

# 313
  • София
То бг мама си е канал на много хора да се разтоварват. Не можем да се съобразяваме с всички, а ако на някого му е неудобно, той трябва да си намери решение за него, а не да чака на другите да се съобразяват. Какъв човек не може да си нареди къщичката, но чака някой да му я представя подредена пред другите?

# 314
  • край голямата локва
Rockstar , последно - не съм се ровила, тогава съм те чела. Като имам време си чета теми за дразнения, после си казвам ей на, аз да не се оплаквам и така. Четох те за къщата в Гърция, за драмата със свекъра- тогава. За дъщерята, ми чета наборната, да ти прескачам ли постовете? За сина- интересувам се от дислексия и чета съответните теми. И още и още. В един момент когато един потребител стане публичен, той изгражда образ. Не си само ти, но не сте и много. За толкова години, ти си споделяш всичко, даже те чувствам като позната.
Под профила ти пише-32 365. 1/8 да съм прочела като си го писала, защо да се ровя?
И не пиша нищо по темата, защото не е по нея- да ме изтрият.

Но си абсолютно права, за всички връзки се иска съвместимост. Няма как ако един казва едно, а другия да разбира друго, да има разбирателство.

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 12:52 от xxxxx

Общи условия

Активация на акаунт