Кои жени задържат мъжете?

• 22 453
  • 661
  •   1
Отговори
# 390
Стана ми интересно, има пари за диамантен пръстен, а няма за вечеря на Айфеловата кула?

Все пак има пръстени и пръстени. не всички са за по над 10 000 евро. Всъщност наскоро от опит се убедих, че най-скъпото неща са обеците - понеже са две Wink

# 391
Красотата помага дотолкова, че красивите жени имат голям избор от мъже и по-рядко се "залепят" за някой, по-скоро са свикнали на тях да им се лепят всякакви.
Това "да ти се лепят всякакви" всъщност е проблем, където и да отидеш да имаш рояк мухи около себе си доста изнервя, а и понякога отблъсква свестни мъже Wink

има пари за диамантен пръстен, а няма за вечеря на Айфеловата кула?
Ами изпразнил е касичката за по-важното, пък след като се обичат няма значение къде ще седнат да си изядат сандвичите, важното е да се гледат гальовно в очите Heartbeat

# 392
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Стана ми интересно, има пари за диамантен пръстен, а няма за вечеря на Айфеловата кула?

Все пак има пръстени и пръстени. не всички са за по над 10 000 евро. Всъщност наскоро от опит се убедих, че най-скъпото неща са обеците - понеже са две Wink
Една гривна ще е още по-скъпа, пък нека е една Wink

# 393
Е, диамантената гривна не е толкова разпространена все пак. Основното са пръстен, висулка и обеци.
Иначе всичко може да се облече в диаманти и да стане скъпо - часовник, бастун, кола, тоалетна чиния... Wink

# 394
Диаманта е инвестиция. Вечерята, където и да било, след известно време отива във ВЦто.

# 395
Сетих се по този повод за една трагична случка, за млади българи ставаше въпрос, от преди няколко години. Един завел приятелката си на някакъв връх, на Канарските острови май беше, не помня точно и там и предложил с пръстен, на колене както си му е реда. И момичето от радост заподскачала, обаче се подхлъзнала и паднала от пропастта, беше загинала.
Та прекаляването с романтиката понякога може да има фатални последици.

# 396
  • София
Абе то и в обора да й предложиш, може да се лъзне на някоя фъшкия и да я сгази бикът. Аз пък я поздравявам Бътър, сигурно е било прекрасно преживяване така да й предложат. Могъл мъжът, направил го. Като има любов, не е това важното, но като се случи, защо да не му се порадва?

# 397
Диаманта е инвестиция. Вечерята, където и да било, след известно време отива във ВЦто.
Диамантите, които се подаряват под формата на бижута НЕ са инвестиция, в истинския смисъл на думата.
Но пък на мен никога не са ми подарявали точно диамант... ( довечера ще се цупя на мъжа ми, че не инвестирал в мен:) ) . Сестра ми щеше да ми подарява някакви неини обеци, уж с диаманти, ама още не ми ги е дала.

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 14:24 от Sunshine-rainbow-lollipop

# 398
Ама моля ти се. Вчера си харесах сребърен пръстен с рубин. Само за 120 лв. За какво са ти диаманти, ако ги загубиш, да те е яд? Rolling Eyes

# 399
Инвестиция е, защото винаги може да се продаде ако се наложи, а и благородните метали и скъпоценни камъни си качват цената с времето.

# 400
  • София
При цялото си невежество дори аз знам, че при златото половината цена е за материал, половината е за изработка.
Та за продаването....зависи кога го продаваш.

# 401
buttercake благодаря за позитивната история❤
Доказателство че, не са празни приказките за добрите хора и точните половинки.
Истината е, че аз търсех майка, семейство, грижа, а не равнопоставен партньор. Така че, моята история е изкривена. Много малко мъже ще се наемат да ти лекуват травмите и да ти запълват дефицитите и да ти търпят истериите и депресиите. Аз съм тормозена, малтретирана, няма как да бъда партньор, нямам ресурса. Но, моята история е доказателство, че любовта е достатъчна и че не ти трябва нищо друго, за да бъдеш най-важна за един мъж и че любовта е безусловна, когато е истинска. Обичаш някого и без той да го заслужава и въпреки всичко. Не мисля, че съм добър човек. Не съм лош, но добър не съм със сигурност. Прекалено съм вгледана в себе си и в собствената си тъга. Добрите хора помагат на другите. Мъжът ми е наистина добър човек.

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 14:29 от buttercake

# 402
Инвестиция е, защото винаги може да се продаде ако се наложи, а и благородните метали и скъпоценни камъни си качват цената с времето.
Ок, опитай да купиш пръстен с благороден камък за 5 хиляди примерно, и после да го продадеш пак за 5 хиляди.
Винаги можеш да продаваш, въпроса е колко ще вземеш.
Не споря, че има инвестиционно злато, даже диаманти, но те не се продават в бижутериен магазин.

# 403

Истината е, че аз търсех майка, семейство, грижа, а не равнопоставен партньор. Така че, моята история е изкривена. Много малко мъже ще се наемат да ти лекуват травмите и да ти запълват дефицитите и да ти търпят истериите и депресиите. Аз съм тормозена, малтретирана, няма как да бъда партньор, нямам ресурса.

Не знам дали е рядкост, но има мъже приемат ролята на закрилник и това стимулира любовта им. Жената като е слаба, има нужда от закрила и помощ, това действа по този начин. Дали в дълготрайни отношения би продължило, нямам представа. Случвало се е и на мен, с приятелката ми, за която пиша често тук. Може би и за това се влюбих толкова силно в нея, щото беше слаба, търсеше ме за опора и утеха, за нея бях баткото, който да я утешава и който да е до нея като има нужда. Не знам до колко биха се получили нормални отношения от такива, но пък се радвам, че се е станало в твоя случай.

# 404
Аз нямах предвид да го купиш и продадеш веднага, то може и никога да не го продадеш, но може и да ти се наложи след 20-30 години нищо не се знае как ще те завърти живота. А един пръстен, който сега струва 5к едва ли е струвал толкова преди 50 години примерно. Това са и семейни ценности, предават се от поколения, та може и внуците ти да го продадат. Въпросът е, че може да се продаде при нужда. И сравнението беше в контекста на скъпа вечеря доколкто помня.

Общи условия

Активация на акаунт