Кои жени задържат мъжете?

• 22 447
  • 661
  •   1
Отговори
# 405

Истината е, че аз търсех майка, семейство, грижа, а не равнопоставен партньор. Така че, моята история е изкривена. Много малко мъже ще се наемат да ти лекуват травмите и да ти запълват дефицитите и да ти търпят истериите и депресиите. Аз съм тормозена, малтретирана, няма как да бъда партньор, нямам ресурса.

Не знам дали е рядкост, но има мъже приемат ролята на закрилник и това стимулира любовта им. Жената като е слаба, има нужда от закрила и помощ, това действа по този начин. Дали в дълготрайни отношения би продължило, нямам представа. Случвало се е и на мен, с приятелката ми, за която пиша често тук. Може би и за това се влюбих толкова силно в нея, щото беше слаба, търсеше ме за опора и утеха, за нея бях баткото, който да я утешава и който да е до нея като има нужда. Не знам до колко биха се получили нормални отношения от такива, но пък се радвам, че се е станало в твоя случай.
Ми, сигурно има някаква връзка, не знам. Той още като бяхме гаджета ми каза, че съм му докоснала сърцето по някъв начин. Успял е да почуства моята болка със собственото си сърце. Със сигурност при нас се е получило съвпадение и добра комбинация от много парченца от пъзела. Много голяма роля има и силното сексуално привличане. Ние много си паснахме в леглото. Това е много, много важно.

# 406
Диаманта е инвестиция. Вечерята, където и да било, след известно време отива във ВЦто.

Диамантът на пръстена за мен е доста далеч от инвестиция, защото при препродажба ще се вземе половината цена.
И ако има семейни бижута, които се предават от поколение на поколение, то според мен е за да не са набутва всяко следващо поколение с кофти инвестиция, а да се използва бижуто на първия набутал се Wink

# 407
  • По света и у нас
Бътъркъп - радвам се за теб, като от приказка са те ръзродили за да продължи любовта в живота ти.
Аз все си повтарям, че каквото е писано това става. Като тази дето е паднала от скалата - ми не е било писано да е с това момче или да е омъжена.
Не се впечатлявайте толкова от диамантите хора - прехвалени, надуто оскъпени, особено ако са "годежни", ако не е "годежен" ще го купиш 3 пъти по-евтино, за същия метал и камък.
Хубаво е да се подаряват подаръци, но НЕ да се напъваш да купуваш пръстени за минимум $10,000 като американците, защото виждаш ли така било редно, това е толкова токсично - гламуризирано бижу за показ пред обществото, което на някои им дава огромно самочувствие.
Моят годежен пръстен, с диамант! уоу! сега си седи в кутийката и ще чака там поне 15 години - смятам да го дам на сина ми като тръгне да предлага на бъдещата си годеница... дали би се харесал на бъдещата невеста, кой знае. Добре, че не се изхвърлих и не поисках стандартно скъп, сега дори не ща да го виждам.

# 408
Стана ми интересно, има пари за диамантен пръстен, а няма за вечеря на Айфеловата кула?
Предполагам, че за двете не е имал. Мъжът ми не е богаташ. Средна работа.
Primadona,
Не ми е важен диаманта. Обаче, искам да видя, че е готов да се бръкне на дълбоко. Това ми е важно. Искам да видя колко е готов да похарчи той, за да съм щастлива аз.

# 409
Моят годежен пръстен, с диамант! уоу! сега си седи в кутийката и ще чака там поне 15 години ...
Добре, че не се изхвърлих и не поисках стандартно скъп, сега дори не ща да го виждам.
Уау я! Намери някой Титаник, разпери ръце на носа на кораба и го засили шибания пръстен в шибаното море.
Не прехвърляй каръка на бъдещата снаха.

# 410
Хубава история, Бътър, обикнал те е човекът, помогнал ти е да стигнеш на по-светло и щастливо място в живота си. Има и такива връзки.

# 411
Как стигнахме от задържане на мъж до задържане на стойност 🤣 Явно най-добре задържа мъже жената, която е добър счетоводител и си знае сметката Nerd

# 412
Как стигнахме от задържане на мъж до задържане на стойност 🤣 Явно най-добре задържа мъже жената, която е добър счетоводител и си знае сметката Nerd
Допълвам: и си знае цената.

# 413
  • Great Britain
Стана ми интересно, има пари за диамантен пръстен, а няма за вечеря на Айфеловата кула?
Предполагам, че за двете не е имал. Мъжът ми не е богаташ. Средна работа.
Primadona,
Не ми е важен диаманта. Обаче, искам да видя, че е готов да се бръкне на дълбоко. Това ми е важно. Искам да видя колко е готов да похарчи той, за да съм щастлива аз.
buttercake,последното изречение което си написала е разковничето за мен.Наслаждавай се,момиче мъжът го имаш.Безусловно от негова страна от това което прочетох.Един единствен,твоят.Enjoy.

# 414
Мда. Колко надълбоко ще се бръкне. Видях, разбрах, знам.  Не намирам за необходимо  да инвестира в диамант, за да кажа “не ми е важен диамантът”. Освен ако не целя да го продам. С насроящето искам да кажа, че успешно отклонявам опитите да ме натика в бижутерски магазин.

# 415
  • Great Britain
Все пак отчетете факта, че не всеки, който не подарява диамантени пръстени и вечери в ресторанта на Айфеловата кула, не иска да го направи. Не всеки мъж има финансовата възможност.
Тоест очакванията трябва да са съразмерно на доходите на конкретния господин. Simple Smile
А за изненада не си ли чувала?Тогава когато единствения ти я поднася.Без да си очаквала.И не е необходимо да го задържаш,защото ...

# 416
Мусковадоо,
Много ти благодаря ! 🤗
Просто исках да кажа на всички жени, че нищо, абсолютно нищо не е необходимо да правим или да притежаваме, като някакви специални умения или качества. Затова дадох пример със себе си. Аз винаги съм била в страни, затворена, срамежлива, безкрайно неуверена, със слаби социални умения. Даже беше много интересно, всъщност така започна всичко с мъжа ми, с мой провал, аз трябваше да говоря пред тяхната фирма, да изнеса нещо като представяне на един продукт пред тях и когато влязох в залата и видях всичките тези хора много се притесних. Той ме покани като гост да седна до него, докато ми дойде редът. Ръцете ми трепереха и се изпотиха и аз ги стисках. И той се загледа някакси, усети че се притеснявам. Когато дойде моят ред и аз трябваше да започна да говоря, ми изчезна гласа и не можех да отроня и дума. И хората впериха поглед в мен. Настана една неловка тишина. Не знам как, той седеше до мен и изведнъж стана и каза, че сме се разбрали той да започне презентацията. И стана и почна да говори някви неща, докато аз се съвзема. Покри ме, един вид. Без да сме имали нищо, бяхме се засичали няколко пъти само на здравей-здрасти. Аз бях съкрушена и изплашена, че той (неговата фирма) ще се оплачат от мен и лошото ми представяне и няма да ми платят. Довърших криво ляво след него презентацията, отидох в тоалетната и като ревнах.....ама хлипам направо. Излизам и гледам той стои и ме гледа, като в ступор. И му викам "много съжалявам, аз съм виновна, ще ви върна парите", ама направо си рева и сълзи и сополи текат. А той стоеше и дума не обелва и само къса тоалетна хартия и ми вика моля ви се не плачете. И аз си тръгнах. На другия ден отивам на работа и за мое най-голямо учудване шефа ми каза, че клиента (демек мъжа ми) се обадил и казал, че той ми бил подал грешна информация за грешен продукт и аз затова съм се притеснила и че той поемал вината изцяло. Щях да падна, аз тъкмо си мислех, че това ми е последният работен ден. И аз му се обадих да му благодаря. И много добре си спомням разговора, щото аз му казах, че се извинявам, но не ставам за тази работа и му благодаря все пак, че ме е спасил, а той ми отвърна, че пак би го направил, да не напускам и ако се притесня отново да му звънна и той ще дойде да говори вместо мен. И ми каза, че му е станало много мъчно за мен и че се е почуствал зле, когато видял, че ръцете ми треперят. Искал да ги хване, за да ги успокои да не треперят, но не си го позволил, защото не се познаваме добре и не знаел как мога да го изтълкувам. После пък цяла вечер пък се обвинявал, че не ми бил дал вода и никой не ме бил почерпил с нещо сладко. Мислел си, че затова съм се притеснила допълнително. После пак ме извика. И понеже беше спечелил доверието ми, чувствах сигурност, аз се справих много добре с презентацията. Та, така, ето че любовта може да започне и с гаф 😉

# 417
  • София
В подкрепа на историята на Бътър. Аз като тръгна с моята история тип "аз си имам всичко, правя всичко сама, оправям се" май отблъсквам мъжете.

Ох, колко романтична е историята в офиса! Като в роман. Сериозно.

# 418
В подкрепа на историята на Бътър. Аз като тръгна с моята история тип "аз си имам всичко, правя всичко сама, оправям се" май отблъсквам мъжете.

Има нещо вярно май в тва. Прекалено силните жени, особено командващите или властните, привличат само слабохарактерни мъже. Щото иначе започва една постоянна борба за надмощие и всичко отива по дяволите.

# 419
Мда. А слабите да се молят да не им се гътне мъжът преди тях.
Малко ги бъркате силно и слабо, ама нейсе.

Общи условия

Активация на акаунт