Имало едно време в Чукурова | Великолепният Век, Кьосем и други исторически сериали №24

• 27 795
  • 729
  •   1
Отговори
# 105
Нямам доверие на Вахап, по телефона накрая май каза нещо на този, който му позвъни. Да видим как ще се измъкнат Четин и Фикрет.

# 106
И аз мисля, че Вахап даде знак на онзи и той разбра, какво трябва да прави. Нещо ще стане с двамата и ще забави ситуацията. Може да бъдат ранени и в неизвестност, знам ли. Може би Зюлейха ще е принудена да каже на Лютфийе. Няма толкова лесно да стигне до Зюлейха информацията за Хакан.

# 107
Съкровищата на Вахап.
Какъв ужас, целувка от Чолак. Но сега Бетюл търпи. Каква глупачка, Демир и даде такава възможност, а тя докъде стигна. А колко е отвратителна Шермин, докато се надява.
Не разбрах нито какво Фикрет говори на Вахап във вилата, нито историята в Бейрут. Особено пък накрая с това срутване или какво е...Дали Вахап издаде Мехмед? А дали не е застрашен животът на Фикрет и Четин на това място, където "касапинът" има още свои хора? В горската вила има телефон!
Удоволствие бяха трите жени: Зюлейха, Лютвие и Азизе: красиви, шик, в едноцветни дрехи, с тях се чувства присъствието на големия град. Жените в Яман са от Истанбул, това е постоянна линия на модернизация.

Последна редакция: чт, 24 фев 2022, 23:25 от vanja@

# 108
Лучия, говориха си с човека по телефона кодово. Мъжът даже го попита: "Сигурен ли си?". Накрая им дадоха вестник на който бяха снимани Хакан и Акадир и с други лица. Тоест не ги метна. Даде им това, за което отидоха Фикрет и Четин. Фикрет каза, че най- накрая падна маската на Мехмет Кара. Това си е голям удар. Не вярвам каката да харчи ресурс за да измъкне Хакан от тази каша. Хакан си е виновен. Той сам си е избрал обкръжението  да му се състои от хлъзгави, измамници и маняци. Тя не беше доволна и от инцидента с бомбата. Дали няма да оттегли протекциите си от Хакан при това положение?
Ваня, Лютвие е от Бурса.

# 109
Да, според мен животът на Фикрет и Четин е в опасност. Мисля, че искат да ги убият. Но, дали онзи човек - библиотекар ли е, какъв е...няма да им помогне?! Но, със сигурност нещата ще се забавят и може да бъдат ранени сериозно. Истината за Хакан няма да излезе още пред Зюлейха. Забравиха за Шади.

# 110
Не се разбра това какво е - не прилича на стрелба, нито на земетресение. Сякаш някой се опитва да събори къща ли е, мазе ли е - видяхме само оградата отвън.

# 111
Прилича ми на антикварна книжарница. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 112
Май свърши. Дали ще дадат фрагман?

# 113
И аз си мисля че свърши. След рекламите ще го приключат. Дано поне ни дадат фраг.
Човекът на арабски език  каза и на субтитрите изписаха, че ще има отново война, че се подновяват военните действия. Ше има фраг. Чакаме за танътъм.
Воденните военни действия от 1975 г. с прекъсвания се подновяват отново. Страна е състояние на гражданска война. Фикрет и Четин ще се забявят с новината за Хакан Г. Фикрет май ще го ранят.

# 114
Якут, благодаря, явно са бомбандировки. Дано Фикрет и Четин да се измъкнат, но може да не успеят да минат границата и ще останат там за известно време. Няма да имат връзка с Турция, предполагам. И така няма да се разбере за Хакан.

# 115
Фрагман 1 за еп. 126

https://video.twimg.com/amplify_video/1496929905015246853/vid/12 … mgj26g.mp4?tag=14

Война ли е, военен преврат ли е.

# 116
Ще има фрагман.
Якут, от 15 мин. чакам, за да се поправя, но рекламите нямат край. Мислех само за Яман, но същото се отнася и за семейството на Фекели, което има облик на такова от големия град: Лютвие е истинска дама, тя е от  Бурса.
Ако Фикрет и Четин не се върнат в близко време от Ливан, а Чолак и Бетюл се активизират, но също Абдулкадир и Вахап, ще изгрее отново звездата на Мехмед. Някой трябва да я защитава.

# 117
Мисля, че във фрагмана Зюлейха разбра и каза на Хакан, че той е Хакан Г. Раниха Фикрет. Война е.

# 118
Може и да не е разбрала и още да се чуди и да чака информация от Фикрет, а Хакан да я "облъчва". Той я притиска, защото няма време. Иска да я "върне" при себе си преди да излезе истината или евентуално да я обвърже с брак преди да се разбере кой е.

# 119
Дана, ето тук Хакан я пита - Мехмет Кара е Хакан Г. ли?

Общи условия

Активация на акаунт