Толкова са гнусни.

Само Хакан минава от цветно в черно-бяло.
https://twitter.com/i/status/1521444469010096128
Лучия, пропуснах да ти благодаря за кадрите, правя го сега.

Ще допълня нещо за Айфер Тунч.
Тя е носител на международната литературна награда за писатели „Балканика“ за 2003 г. Отличена е за книгата „Тези нещица от 70-те години“ (Maniniz Yoksa Annemler Size Gelecek-70'li Yıllarda Hayatımız (Моите родители ще ви посетят, ако не сте заети. Нашият живот през 70-те години), публикувана през 2001 г. Книгата е била посрещната с голям ентусиазъм. Номинираните книги, а тази е спечелила и наградата, е трябвало да бъдат преведени на всички балкански езици, освен на френски и английски – така е обещано от фондация „Балканика“, но на български книгата не е преведена. Това е за съжаление, за нас щеше да е интересно да можем да я прочетем. Освен това тя е автор на сценария на един неголям сериал „Havada Bulut“ (Облак в небето), базиран на разкази за любовта на Sait Faik Abasıyanık, излъчван в Турция през 2003 г. Тази книга беше дал Демир на Зюлейха в началото на нашата история, а облакът виждахе отвреме навреме над конака, а сега го има на постера. Бях намерила сериала и донякъде го гледах, беше ми интересно, но без превод не можах да го довърша.
), Бетюл и Шермин намират убежище при Вахап. Докато всичко между Зюлейха и Хакан изглежда наред едно телефонно обаждане до конака и реакцията на Хакан ще станат причина съмненията на Зюлейха да се върнат обратно.
Да не губим надежда. Остават все пак 7 серии. Иска ми се някак поне да завърши щастливо за героите ни. Заслужават да са щастливи и да имат късмета да отгледат децата си и да видят внуците си. Мисля, че даже и по този начин Демир би бил удовлетворен на ония свят, когато Аднан и Лейля бъдат отгледани от човек, който ги обича. А Хакан ми се струва, че се старае да се държи добре с тях. 

Надявам се да е интересно. Щом Зюлейха у Хакан са сключили брака, ами да им е честито. Нямам претенции вече. Каквото и да са ни подготвили няма да ме изненада. Приятни гледане!
Другият умник Рашид и той разказва как от 4 часа Лютвие я няма и как сиурно Чолак я закарал в гората и й е видял сметката.
- Шермин и Бетюл са без пукната парА и прибрани по милост от Зюлейха.