Плевен - 160

• 74 788
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
А Стоматолози ще има ли ?

# 721
  • Разпиляна във въображението
В списъка ли? Да, просто съм хванала тема и съм прегледала последните препоръки. Не съм изчела всичко, затова давайте предложения.

# 722
В списъка ли? Да, просто съм хванала тема и съм прегледала последните препоръки. Не съм изчела всичко, затова давайте предложения.

Благодаря много. Аз нямам, но ще очаквам. За ендокринолог съм чула хубави неща за Албена Динкова.

# 723
За стоматолози имаше отделна тема( плевенска), но не я намирам.
Ще потърся после и ще пусна линк.
Мирел, благодаря ти, че отделяш време да систематизираш информацията!

П.п. Намерих я:

https://m.bg-mamma.com/?topic=316377.msg34780096#msg34780096

Последна редакция: пн, 01 юли 2024, 12:20 от Biserka_a

# 724

Благодаря много. Аз нямам, но ще очаквам. За ендокринолог съм чула хубави неща за Албена Динкова.

Аз съм доволна от Албена Динкова! Обърна ми внимание, дори се сещаше за мен да ми звънне просто така да види как съм. Имах проблеми с хормоните след бременността

# 725

Аз съм доволна от Албена Динкова! Обърна ми внимание, дори се сещаше за мен да ми звънне просто така да види как съм. Имах проблеми с хормоните след бременността

Боже, имало и такива лекари ❤️

# 726
  • Плевен
И ние сме с много добро впечатление от Албена Динкова.

# 727
Бихте ли поръчали нещо като кетъринг или фирма, която предлага домашна храна за вкъщи? Да бъдат на поносими цени. Може също да поръчате добри места, където може да се купи храна директно, като пример Делимата. Ние оттам купуваме храна сега. Не е изобщо добра. Огретенът беше ужасен-не бяха сварили картофите добре или бяха стари. Оризът със свинско беше ужасен-пак несготвено добре. Ястията със сос, които преобладават, от тях получавам разстройство. Също от пържения боб получавав разстройство. От Кауфланд-витрината за готова храна съм виждала, че има мухи и кацат по храната. Нямаме време да готвим и да се харчи за продукти, ток, вода. Може и да не стане. Готвенето отнема много време. Също не ме бива много в готвенето. Останахме двама човека.

Последна редакция: ср, 03 юли 2024, 11:15 от Анонимен_7

# 728
Аз съм взимала храна от " Пипер" в сградата на Генимекс. Не беше лоша.

# 729
"Братя Цветанови"или още СМК,както го знаят повечето.Лошото е,че е в Индустриална зона,но цени и качество са топ.От години го предпочитам пред ресторантите в града.

# 730
Анонимен_7, с две ръце препоръчвам "При мама"! Simple Smile Намират се в Индустрията, но имат обедно меню и безплатна доставка в рамките на града. Много добро качество, супер прилични цени, имат фейсбук страница, на която всеки ден си публикуват менюто за деня, поръчки приемат до 11.00, а разнасят между 12.00 и 13.00 ч.

# 731
На мен ми харесва как готвят и в “При Точев”. Намира се на Дойран. Влиза се надолу по едни стълбички.

# 732
Здравейте, не знам дали тук е мястото, но спешно търся къде мога да украся сватбени чаши и шампанско освен в Макси центъра. Благодаря предварително!

# 733
Търся голяма подаръчна кутия. Идеи къде мога да намеря?

# 734
Търся голяма подаръчна кутия. Идеи къде мога да намеря?

В китайския магазин срещу мола на гарата.

Общи условия

Активация на акаунт