Плевен - 160

• 73 053
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Аз съм ходила и при Генов и при Тодорова, разликата е огромна. Харизанова също е добър вариант.

# 106
Аз съм ходила и при Генов и при Тодорова, разликата е огромна. Харизанова също е добър вариант.

Разликата  в полза на кого е 😳

# 107
Извинявайте, на Тодорова.
Ще дам пример с мен. Хормоните ми не бяха оптимални ТСХ нормално но фт3 и фт4, в граници но не бяха добре. Тодорова веднага обърна внимание и коригира препаратите, Генов каза че всичко ми е ОК, щом са в референтни.
С годините се научих дама да чета резултати и да си сменям дозите на хапчетата.

# 108
Здравейте, плевенчанки! Blush
Другата седмица ще бъдем в Плевен и моля да ме насочите към хубав ресторант с обедно меню или пицария за празнуване на РД в тесен семеен кръг.
И естествено за РД трябва и подарък. В този ред на мисли, моля да препоръчате и магазин за часовници с бюджет до 600.
Предварително ви благодаря!

# 109
  • Велико Търново
Аз не съм от Плевен, но да дам и моите пет стотинки за доц. Тодорова. Бях при нея за пръв път може би преди две-три години. Изключително съм доволна и от отношението, и от назначените изследвания. На първия преглед веднага ми назначи изследвания, които показаха отклонения, а до този момент никой не ми беше казвал за това. Имам предвид, че явно има добър поглед. Големият минус за мен е, че нямам обратна връзка с нея. Чака се с месеци за час, а аз в момента съм в ситуация постоянно да следя стойности, които продължават да варират и на практика няма как да се консултирам с нея какво да правя. Именно това ме отказа и се пренасочих към друг специалист (не в Плевен). Важно ми е да мога да пиша /звънна, когато имам нужда, и да ми се каже какво да правя. Тя не вдига телефон и не отговаря по вайбър (поне на мен, не знам дали по принцип е така Simple Smile

# 110
Другата седмица ще бъдем в Плевен и моля да ме насочите към хубав ресторант с обедно меню или пицария за празнуване на РД в тесен семеен кръг.
И естествено за РД трябва и подарък. В този ред на мисли, моля да препоръчате и магазин за часовници с бюджет до 600.
Лично аз харесвам Dory и Дежа вю. Предлагат пица и не само. И двете заведения се намират в 9 квартал. Часовник съм купувала от магазина под съда. В новият мол също има един магазин.  Simple Smile. Дано съм помогнала поне малко.

# 111
Лично аз харесвам Dory и Дежа вю. Предлагат пица и не само. И двете заведения се намират в 9 квартал. Часовник съм купувала от магазина под съда. В новият мол също има един магазин.  Simple Smile. Дано съм помогнала поне малко.

Много благодаря!
Ще се възползвам от направените предложения! Hug

# 112
  • Разпиляна във въображението
Още един глас за Дори. Обновиха и външната част за игра на децата.

# 113
Още един глас за Дори. Обновиха и външната част за игра на децата.
О, да. Има и пяна-парти. 😉 за децата.

# 114
Препоръчайте ми добър компютърен сервиз? Буксата на лаптопа ми е разбита и не иска да се зарежда лаптопа ми повече.

Благодаря предварително за оказаната помощ.

# 115
Препоръчайте ми добър компютърен сервиз? Буксата на лаптопа ми е разбита и не иска да се зарежда лаптопа ми повече.

Благодаря предварително за оказаната помощ.

Аз нося лаптопа в сервиза на  "Електроника и софтуер".

# 116
Здравейте!
Имам нужда от мнение за Д-р Садарзанска, невролог. Записах час, тъй като ме насочиха към нея, но ще се радвам на отзиви.
💐

# 117
Здравейте,може ли да ми препоръчате офталмолог-става въпрос за макулна дегенерация. Благодаря!

# 118
Здравейте!

Знаете ли къде продават вишни?
Питах в доста магазинчета, но не намирам.

Ще съм благодарна, ако засечете някъде, да споделите.

# 119
Здравейте!

Знаете ли къде продават вишни?
Питах в доста магазинчета, но не намирам.

Ще съм благодарна, ако засечете някъде, да споделите.
Понякога зареждат вишни в магазина Тути- Фрути на бул.  " Христо Ботев".
Ако желаеш, мога да попитам утре.

Общи условия

Активация на акаунт