Плевен - 160

• 73 115
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, препоръчайте фирма за външна топлоизолация на апартамент.

Последна редакция: сб, 24 сеп 2022, 22:33 от marisha1977

# 196
  • Плевен
Всички фирми или майстори в Плевен лъжат и мажат.В Плевен няма читав човек за топлоизолация.От юли един идиот ни лъже,сега отказва защото сателитните чинии и климатиците на горните етажи му пречат.Не си хвърляйте парите за глупости.Сега си бием главите и се чудим как да се откажем и да си върнем парите.Още от април звъним на фирми,вече трета ни лъже.Спестете си главоболията.Ако попаднете пък случайно на Анатоли Гурлев,да знаете че е измамник.Лъже като дърт циганин

# 197
Ние сме използвали Вълковстрой и то за обект извън града.
Много сме доволни, но не знам правят ли топлоизолации, на нас ни правиха покрив.

# 198
Здравейте,бихте ли ми препоръчали някой сносен хотел в Плевен(център )

# 199

Сносен в центъра- хотел "Балкан".
С отлична локация е ф- л " Ростов", но май ще се въздържа да го препоръчам.

# 200

Сносен в центъра- хотел "Балкан".
С отлична локация е ф- л " Ростов", но май ще се въздържа да го препоръчам.
Благодаря Ви:)

# 201
Ооо, не. Хотел Ростов не го препоръчвайте. Много са мръсни стаите там.

# 202
  • Някъде там
Здравейте!
Препоръчайте ми учителка по математика за дете в 8 ми клас.
Може да пишете на ЛС с телефн зо връзка с учителката.
Района няма значение.

# 203
  • Плевен
Здравейте момичета.Искам да дам препоръки за майстор за топлоизолация(наскоро виждах пост,че търсят майстор или фирма).Попаднах случайно на момчето,и останахме изключително доволни.Рядко се среща толкова отговорен човек.Само за два дена реагира и дойде.Не сме чакали месеци,както при всички такива,а 2 дни.И за още два дена обекта беше приключен.Казва се Огнян,няма фирма.На желаещите давам и телефон за връзка.В същото време ще дам и негативен коментар на един такъв мързеливец храбър наречен Аналои Гурлев от фирма Онега ЕООД.Няма такъв лъжец и измамник.Абсолютен нещастник!3 месеца ни лъже,даже взе капаро и купи материали(от най-евтините естествено).Чакахме цял месец да дойде да започне обекта ,няма братче.Мързел !Държа ни чиповете за входа цял месец ,едвам си ги взехме обратно,да не говорим за парите,които измъкна от нас,с надписани складови разписки.Моля,не се хващайте с този малоумник!Ще загубите времето си,парите си и нервите си!

Последна редакция: чт, 13 окт 2022, 19:42 от peten

# 204
Момичета, д- р Георги Димитров( ортопед) занимава ли се с гръбначни изкривявания при деца?
Освен доц.Свилен Тодоров, други специалисти по гр.изкривявания при деца има ли в Плевен?

# 205
Момичета, някоя от вас лежалата ли е в неврологично отделение? От повече от 7 месеца съм със страшни болки в кръста, а вратът ми едвам го накланям наляво… Имам направено ЕМГ и личната иска да ме вкара в болница. Иска ми се да е Авис медика или Панталеймон, но тя ме кара във Военна болница.. Ще се радвам ако някоя дама даде мнение.. ☺

# 206
Бисерка, София. В Плевен няма лекар ортопед, които да е специалист с гръбнаци.

Полина, невролози има изключително малко. Изброените от вас не знам да има свестен.

# 207
  • Разпиляна във въображението
Момичета, знаете ли къде може да се принтва в неделя?

# 208
Момичета, може ли да ми препоръчате електротехник? Става дума за котлон, ако има значение.

# 209
Здравейте! Знате ли дали има пейнтбол в Плевен или около града? Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт