Плевен - 160

• 73 112
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте!
Може ли мнения за добър очен специалист?
Благодаря, предварително!

# 211
Здравейте, мнение за добър гастроентеролог за възрастен? Благодаря предварително!

# 212
Гастроентеролог: д-р Влахова

# 213
Здравейте,
Може ли малко информация от раждалите във втора база?
1. Каква е цената на планово секцио с избор на екип?
2. Вашето мнение относно стаите - чистота, брой легла и по - добре в самостоятелна стая
или в обща?
Благодаря предварително

# 214
Здравейте! Търсим хубава рокля за абитуриентка. Освен Сватбен салон на старата главна, кой друг магазин за бални рокли бихте ми препоръчали?

# 215
Здравейте! Търсим хубава рокля за абитуриентка. Освен Сватбен салон на старата главна, кой друг магазин за бални рокли бихте ми препоръчали?

Има един магазин до к- с Благоев( до Ростов), но мое лично мнение е, че в Плевен няма хубави магазини за абитуриентски рокли.

# 216

Има един магазин до к- с Благоев( до Ростов), но мое лично мнение е, че в Плевен няма хубави магазини за абитуриентски рокли.
Благодаря! А близо ли е до сватбения център?

# 217
  • София/Севлиево
Колко би бил актуалният наем за апартамент намиращ се в сърцето на центъра,около 60 кв.,обзаведен.Имаме наематели повече от 10 години,вземаме им 200 лв,но мисля че е време малко да го вдигнем.Въпросът е с колко?

# 218

Благодаря! А близо ли е до сватбения център?
Точно в сватбения център е. В него продават и бални рокли.

Елислава, за 200 лв. в Плевен вече само стая може да се намери.
За това, което описваш, наемите са около 500- 600 лв.

# 219
  • у нас
Колко би бил актуалният наем за апартамент намиращ се в сърцето на центъра,около 60 кв.,обзаведен.Имаме наематели повече от 10 години,вземаме им 200 лв,но мисля че е време малко да го вдигнем.Въпросът е с колко?
200лв  сме плащали наем на Кайзерслаутерн преди 7 години, за гарсониера , полуобзаведено , без сменена дограма. На тази цена бяхме една година, после стана 250. Не мога да дам съвет колко, но наистина наема Ви е нисък . Всичко поскъпна, дано новия наем могат да си гозволяват наемателите.

# 220
  • София/Севлиево
Благодаря ви.Мислим около 350 да го направим.Мебелите са все пак на над 10 години и оттогава насам и ремонт не е правено...

# 221
  • Велико Търново
И аз имам подобно чудене, за наема, от няколко месеца. Само че нашият е двустаен панел на Сторгозия. Светъл, южен и много топъл, сменена дограма, мебелите са стари, спалнята е на наемателите, уредите в кухнята също. Та наемът сега е 200лв, хората живеят там от много години. На мен обаче ми се наложи да търся апартамент в Ловеч. И тук наем под 350лв и то за апартаменти в не по-добро състояние, няма🙄 Изумих се от цени. Та... За панелката какво ви е мнението Simple Smile

# 222
bubalesa , понеже темата за наемите ме заинтригува и днес проверих.
Има апартаменти в центъра на града, обзаведени около 60 кв.м. за 300 и за 350 лв.
Има и същите по размер панелки в Дружба за 450 и 500 лв. Flushed
За Сторгозия не ми попаднаха обяви. Та реално цените на всичко се вдигат, ама изведнъж да вдигне човек двойно наема, на наематели с които се разбира и са коректни 10 години, вижда ми се малко крайно.
Ясно е , че собствениците определят цената, но трябва да се помисли и върху, това че наемателите могат да се огледат за нещо друго, а следващите такива не е ясно дали ще са коректни.
Реално за центъра 50-60 кв.м. мисля, че цената трябва да е 300-350 лв. в зависимост дали е /не е обзаведено.
В кварталите, особено панелка, да се искат 400 лв. е меко казано смешно.
За панелка в кварталите , не повече от 250 лв., защото ползвателите ще имат и разход за транспорт.

# 223
  • Велико Търново
боботоо, е, не, 400лв за панел в кварталите ми се струва много. Аз мисля за 250 до 300лв, не повече 🙄 Все пак си давам сметка какво отдаваме, както и какви отношения имаме помежду ни.

# 224
  • у нас
Ние,като бивши наематели , като ни направиха наема като вноска по кредит и се изнесохме. Но, да,всичко се вдига и 200лв наеми няма и са нереално ниски.

Общи условия

Активация на акаунт